# خرید کتاب 6درس اول بازیگری اثر ریچاردبولسلاوسکی از نشر نقش و نگار

> بولسلاوسکی در مدرسه‌ی تئاترهنری زیر نظر استانیسلاوسکی آموزش دید و در تئاتر هنری مسکو بازی کرد و مدیر استودیو هنرهای نمایشی شد وپس از رفتن به آمریکا علاوه برکار…

Source: https://ketabejam.com/6drs-aol-bazigri/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [هنر](https://ketabejam.com/list/art/) [سینما و تئاتر](https://ketabejam.com/list/cinema-theater/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۲۰ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [سینما و تئاتر](https://ketabejam.com/list/cinema-theater/)[هنر](https://ketabejam.com/list/art/) موجود

# ۶درس اول بازیگری

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ر نویسنده ریچاردبولسلاوسکی](https://ketabejam.com/authors/richardbolslaoski/)[م مترجم محمد تقی(پژمان) هوسمی نژاد](https://ketabejam.com/translators/mhmd-tghipzhman-hosmi-nzhad/)[ن ناشر نقش و نگار](https://ketabejam.com/publishers/nghsh-o-ngar/)

۱۳۲

صفحه

۱۴۰۱

سال چاپ

۳۵۰٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۲۸۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از نقش و نگارکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

بولسلاوسکی در مدرسه‌ی تئاترهنری زیر نظر استانیسلاوسکی آموزش دید و در تئاتر هنری مسکو بازی کرد و مدیر استودیو هنرهای نمایشی شد وپس از رفتن به آمریکا علاوه برکارگردانی در تئاتر‌لابوراتوری در بسیاری از نمایش‌های موفق برادوی و فیلم‌های هالیوود بازی کرد. ژرفا و گستردگی دانش او به هنر و هنر بازیگری در این کتاب خودنمایی می‌کند. بازیگر معمولاً کم‌رو، کم‌گو و فاقد قدرت بیان است و اغلب نمی‌داند چه کار می‌کند یا چگونه آن کار را انجام می‌دهد که او را به بازیگر تبدیل می‌کند، حتی وقتی می‌داند، گفتن یا نوشتن آن برایش کاری است دشوار. او فقط می‌تواند در عمل آن را بیان کند. زبان او زبان حرکت، ژست و رفتار، صدا، خلق و طراحی شخصیت به‌واسطه‌ی کارهای انجام شده یا انجام نشده است. از سوی دیگر، نمایشنامه‌نویس به‌راحتی با کلمات کار می‌کند، به روانی می‌نویسد و شخصیت، موقعیت، وقایع و متد را به تعبیر خودش تفسیر می‌کند و لذا بازیگر برای این‌که بتواند معنای بازیگر را برای خودش و همکارانش توضیح دهد آثار و نوشته‌های کمی در اختیار دارد که نوشته‌ی بازیگران باشد. این اثر، یکی از آن‌هاست.
دلیل این‌که بولسلاوسکی بین دیدارهایش با مخلوق (دختر) که موضوع این درس‌هاست، ماه‌ها و گاهی سال‌ها فاصله می‌اندازد این است که او باید این راه را عملاً طی کند، نه در آرزو و رؤیا. در این حرفه ممکن است کار به اندازه‌ی یک عمر طول بکشد و بازیگری، حرفه‌ای است که ارزش یک عمر کار کردن را دارد.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

سینما و تئاتر، هنر

شناسه کالا

kj-011592

تعداد صفحه

۱۳۲

سال انتشار شمسی

۱۴۰۱

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب سر کلاس با کیارستمی](https://ketabejam.com/uploads/im0001151022.webp)](https://ketabejam.com/sr-klas-ba-kiarstmi/)

[سر کلاس با کیارستمی](https://ketabejam.com/sr-klas-ba-kiarstmi/)

پال کرونین

ترجمه‌ی سهراب مهدوی

نظر

۱۰ ٪ ۳۷۰٬۰۰۰ ۳۳۳٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سینمای آمریکا (کارگردانان و کارگردانی 1968_1929)](https://ketabejam.com/uploads/im0000948436.webp)](https://ketabejam.com/sinmai-amrika-kargrdanan-o-kargrdani-1968-1929/)

[سینمای آمریکا (کارگردانان و کارگردانی 1968_1929)](https://ketabejam.com/sinmai-amrika-kargrdanan-o-kargrdani-1968-1929/)

اندرو ساریس

ترجمه‌ی رحیم‌قاسمیان

هرمس

۱۵ ٪ ۳۹۶٬۰۰۰ ۳۳۶٬۶۰۰ تومان

[![جلد کتاب آزمایشگاه تئاتر](https://ketabejam.com/uploads/im0001042392.webp)](https://ketabejam.com/azmaishgah-tiatr/)

[آزمایشگاه تئاتر](https://ketabejam.com/azmaishgah-tiatr/)

تاتیانا چمی

ترجمه‌ی میرعلیرضا دریابیگی، امیرحسین رضایی

نیماژ

۱۵ ٪ ۱٬۲۸۰٬۰۰۰ ۱٬۰۸۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تئاتر در فرانسه](https://ketabejam.com/uploads/im0001113753.webp)](https://ketabejam.com/tiatr-dr-franseh/)

[تئاتر در فرانسه](https://ketabejam.com/tiatr-dr-franseh/)

مهوش قویمی

ترجمه‌ی ویراسته

مرکز نشر دانشگاهی

۵ ٪ ۴۹۰٬۰۰۰ ۴۶۵٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب روایت و روایتگری در سینما (فیلم ها چطور داستانشان را تعریف می کنند)](https://ketabejam.com/uploads/im0000930860.webp)](https://ketabejam.com/roait-o-roaitgri-dr-sinma-film-ha-chtor-dastanshan-ra-trif-mi-knnd/)

[روایت و روایتگری در سینما (فیلم ها چطور داستانشان را تعریف می کنند)](https://ketabejam.com/roait-o-roaitgri-dr-sinma-film-ha-chtor-dastanshan-ra-trif-mi-knnd/)

وارن باکلند

ترجمه‌ی نوید پورمحمدرضا

اطراف

۲۰ ٪ ۶۲۷٬۰۰۰ ۵۰۱٬۶۰۰ تومان

[![جلد کتاب پرورش صدا و بیان هنرپیشه](https://ketabejam.com/uploads/im0000936283.webp)](https://ketabejam.com/prorsh-sda-o-bian-hnrpisheh/)

[پرورش صدا و بیان هنرپیشه](https://ketabejam.com/prorsh-sda-o-bian-hnrpisheh/)

سیسیلی بری

ترجمه‌ی محسن یلفانی

روزبهان

۱۲ ٪ ۷۱۵٬۰۰۰ ۶۲۹٬۲۰۰ تومان

[![جلد کتاب فیلمفارسی چیست؟](https://ketabejam.com/uploads/covers/482375ccfb38.webp)](https://ketabejam.com/filmfarsi-chist/)

[فیلمفارسی چیست؟](https://ketabejam.com/filmfarsi-chist/)

حسین معززی‌نیا

هرمس

۱۵ ٪ ۷۸۰٬۰۰۰ ۶۶۳٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سینمای شوروی (سیاست و اقناع در دوره ی استالین)](https://ketabejam.com/uploads/covers/de514e62b102.webp)](https://ketabejam.com/sinmai-shoroi-siast-o-aghna-dr-doreh-i-astalin/)

[سینمای شوروی (سیاست و اقناع در دوره ی استالین)](https://ketabejam.com/sinmai-shoroi-siast-o-aghna-dr-doreh-i-astalin/)

ژامی میلر

ترجمه‌ی مهدی نوری مقدم

پیله

۲۰ ٪ ۳۹۸٬۰۰۰ ۳۱۸٬۴۰۰ تومان

[![جلد کتاب فرایند طراحی تئاتر](https://ketabejam.com/uploads/im0001041714.webp)](https://ketabejam.com/fraind-trahi-tiatr/)

[فرایند طراحی تئاتر](https://ketabejam.com/fraind-trahi-tiatr/)

ریتا کوگلر

ترجمه‌ی مصطفا مرادیان، مریم نخبه دهقان

نیماژ

۱۵ ٪ ۲٬۲۰۰٬۰۰۰ ۱٬۸۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب میرهولد در تئاتر](https://ketabejam.com/uploads/im0001042814.webp)](https://ketabejam.com/mirhold-dr-tiatr/)

[میرهولد در تئاتر](https://ketabejam.com/mirhold-dr-tiatr/)

ادوارد براون

ترجمه‌ی رضوانه امامی‌پور

نیماژ

۱۵ ٪ ۱٬۳۸۰٬۰۰۰ ۱٬۱۷۳٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سینماگران بزرگ 5 (کلینت ایستوود)،(گلاسه)](https://ketabejam.com/uploads/im0006906220.webp)](https://ketabejam.com/sinmagran-bzrg-5-klint-aistoodglash/)

[سینماگران بزرگ 5 (کلینت ایستوود)،(گلاسه)](https://ketabejam.com/sinmagran-bzrg-5-klint-aistoodglash/)

برنار بنولی‌یل

ترجمه‌ی نادر تکمیل همایون

دیبایه

۲۰ ٪ ۱٬۱۰۰٬۰۰۰ ۸۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سینما به روایت اسلاوی ژیژک](https://ketabejam.com/uploads/covers/572e9948ce50.webp)](https://ketabejam.com/sinma-beh-roait-aslaoi-zhizhk/)

[سینما به روایت اسلاوی ژیژک](https://ketabejam.com/sinma-beh-roait-aslaoi-zhizhk/)

اسلاوی ژیژک

ترجمه‌ی سعید نوری

روزبهان

۱۲ ٪ ۵۵۰٬۰۰۰ ۴۸۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب بهرام بیضایی؛زبان،هویت و قدرت](https://ketabejam.com/uploads/covers/089e012efbaf.webp)](https://ketabejam.com/bhram-bizaiizbanhoit-o-ghdrt/)

[بهرام بیضایی؛زبان،هویت و قدرت](https://ketabejam.com/bhram-bizaiizbanhoit-o-ghdrt/)

رضا ترنیان

روزنه

۲۰ ٪ ۸۵۰٬۰۰۰ ۶۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب کینو-آگورا:بدن به مثابه شیء سینمایی (مرده و زنده)](https://ketabejam.com/uploads/covers/ccb569b8402b.webp)](https://ketabejam.com/kino-agorabdn-beh-msabeh-shi-sinmaii-mrdeh-o-zndh/)

[کینو-آگورا:بدن به مثابه شیء سینمایی (مرده و زنده)](https://ketabejam.com/kino-agorabdn-beh-msabeh-shi-sinmaii-mrdeh-o-zndh/)

لزلی استرن

ترجمه‌ی صالح نجفی

لگا

۲۰ ٪ ۳۲۰٬۰۰۰ ۲۵۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مصاحبه های اریک رومر](https://ketabejam.com/uploads/covers/15be4274884d.webp)](https://ketabejam.com/msahbeh-hai-arik-romr/)

[مصاحبه های اریک رومر](https://ketabejam.com/msahbeh-hai-arik-romr/)

فیونا هندی ساید

ترجمه‌ی زهره رحمانی

ناهید

۲۰ ٪ ۶۵۰٬۰۰۰ ۵۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ارسن ولز](https://ketabejam.com/uploads/covers/e0481f520370.webp)](https://ketabejam.com/arsn-olz/)

[ارسن ولز](https://ketabejam.com/arsn-olz/)

آندره بازن

ترجمه‌ی مهدی رحیمیان

مهر نوروز

۲۰ ٪ ۲۷۰٬۰۰۰ ۲۱۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب گفت و گو با نوری بیلگه جیلان](https://ketabejam.com/uploads/covers/59702d60d813.webp)](https://ketabejam.com/gft-o-go-ba-nori-bilgeh-jilan/)

[گفت و گو با نوری بیلگه جیلان](https://ketabejam.com/gft-o-go-ba-nori-bilgeh-jilan/)

مهمت ارییلماز

ترجمه‌ی یوسف کارگر

چلچله

۲۰ ٪ ۵۰۰٬۰۰۰ ۴۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب فردوسی و هنر سینما](https://ketabejam.com/uploads/im0000940852.webp)](https://ketabejam.com/frdosi-o-hnr-sinma/)

[فردوسی و هنر سینما](https://ketabejam.com/frdosi-o-hnr-sinma/)

محسن هاشمی

ترجمه‌ی احمد اخوت

علم

۲۰ ٪ ۳۹۵٬۰۰۰ ۳۱۶٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از نقش و نگار

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/nghsh-o-ngar/)

۳۵۰٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۲۸۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

