# خرید کتاب الکسی دو توکویل اثر هاروی سی. منسفیلد از نشر لوح فکر

> نگاهی فلسفی به دموکراسی، آزادی فردی و قدرت پنهان کتاب «الکسی دو توکویل» نوشته هاروی سی. منسفیلد ، اثری تحلیلی و هشداردهنده درباره دموکراسی مدرن و تهدیدی به نام…

Source: https://ketabejam.com/alksi-do-tokoil/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [علوم انسانی و اجتماعی](https://ketabejam.com/list/humanities/) [سیاست و علوم سیاسی](https://ketabejam.com/list/political-science/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۲۰ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [سیاست و علوم سیاسی](https://ketabejam.com/list/political-science/)[علوم انسانی و اجتماعی](https://ketabejam.com/list/humanities/) موجود

# الکسی دو توکویل

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ه نویسنده هاروی سی. منسفیلد](https://ketabejam.com/authors/haroi-si-mnsfild/)[پ مترجم پیروزه شهباز](https://ketabejam.com/translators/pirozeh-shhbaz/)[ل ناشر لوح فکر](https://ketabejam.com/publishers/loh-fkr/)

۱۴۱

صفحه

۱۴۰۱

سال چاپ

رقعی

قطع

۳۰۰٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۲۴۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از لوح فکرترجمه‌ی پیروزه شهبازکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

نگاهی فلسفی به دموکراسی، آزادی فردی و قدرت پنهان
کتاب «الکسی دو توکویل» نوشته هاروی سی. منسفیلد ، اثری تحلیلی و هشداردهنده درباره دموکراسی مدرن و تهدیدی به نام استبداد نرم است.
منسفیلد با الهام از اندیشه‌های توکویل، نشان می‌دهد که چگونه در جوامع دموکراتیک، قدرتی پنهان و محافظه‌کار می‌تواند آزادی فردی را بدون خشونت و مخالفت از بین ببرد.
در این نوع استبداد، مردم به جماعتی از انسان‌های شبیه هم و جداافتاده تبدیل می‌شوند که دل‌خوشی‌های کوچک و سطحی، روحشان را اشباع کرده است.
توکویل با نگاهی ریشخندآمیز، این وضعیت را «حکومت شبان بر گله‌ای از حیوانات بزدل و سخت‌کوش» توصیف می‌کند؛ قدرتی که مردم را از دردسر اندیشیدن و رنج زندگی خلاص می‌کند، اما آزادی‌شان را بی‌صدا می‌گیرد.
مخاطب هدف
علاقه‌مندان به فلسفه سیاسی و اندیشه‌های توکویل
دانشجویان علوم سیاسی، جامعه‌شناسی و فلسفه
پژوهشگران حوزه دموکراسی و قدرت
خوانندگان آثار انتقادی و تحلیلی درباره نظام‌های مدرن

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

سیاست و علوم سیاسی، علوم انسانی و اجتماعی

شناسه کالا

kj-794374

شابک

۹۷۸۶۲۲۹۴۵۱۰۱۴

تعداد صفحه

۱۴۱

قطع

رقعی

وزن

۱۴۹ گرم

سال انتشار شمسی

۱۴۰۱

سال انتشار میلادی

۲۰۲۲

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب اقتدار دنیوی و حدود تبعیت از آن 1523 نود و پنج برنهاده 1517](https://ketabejam.com/uploads/im0002058558.webp)](https://ketabejam.com/aghtdar-dnioi-o-hdod-tbit-az-an-1523-nod-o-pnj-brnhadeh-1517/)

[اقتدار دنیوی و حدود تبعیت از آن 1523 نود و پنج برنهاده 1517](https://ketabejam.com/aghtdar-dnioi-o-hdod-tbit-az-an-1523-nod-o-pnj-brnhadeh-1517/)

مارتین لوتر

ترجمه‌ی پیروزه شهباز

لوح فکر

۲۰ ٪ ۳۰۰٬۰۰۰ ۲۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب هزار توی تنهایی؛ زندگی و شیوۀ اندیشه ورزی در مکزیک](https://ketabejam.com/uploads/im0002058983.webp)](https://ketabejam.com/hzar-toi-tnhaii-zndgi-o-shioeh-andisheh-orzi-dr-mkzik/)

[هزار توی تنهایی؛ زندگی و شیوۀ اندیشه ورزی در مکزیک](https://ketabejam.com/hzar-toi-tnhaii-zndgi-o-shioeh-andisheh-orzi-dr-mkzik/)

اکتاویو پاز

ترجمه‌ی پیروزه شهباز

لوح فکر

۲۰ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۴۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب جامعه‌شناسی کاربردی در زندگی روزمره](https://ketabejam.com/uploads/im0002059288.webp)](https://ketabejam.com/jameh-shnasi-karbrdi-dr-zndgi-rozmreh/)

[جامعه‌شناسی کاربردی در زندگی روزمره](https://ketabejam.com/jameh-shnasi-karbrdi-dr-zndgi-rozmreh/)

تیم می

ترجمه‌ی راضیه خزاعی

لوح فکر

۲۰ ٪ ۸۰۰٬۰۰۰ ۶۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب چکیده آرمان شهروندی اجتماعی ملت ایران](https://ketabejam.com/uploads/im0006810813.webp)](https://ketabejam.com/chkideh-arman-shhrondi-ajtmai-mlt-airan/)

[چکیده آرمان شهروندی اجتماعی ملت ایران](https://ketabejam.com/chkideh-arman-shhrondi-ajtmai-mlt-airan/)

فرشید هکی

ترجمه‌ی بهزاد ملک پور اصل، محمدحسین شریف زادگان

لوح فکر

۲۰ ٪ ۱۰۰٬۰۰۰ ۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ایران و راه ابریشم نوین: از ژئوپولیتیک راه تا دیپلماسی راه](https://ketabejam.com/uploads/im0001172078.webp)](https://ketabejam.com/airan-o-rah-abrishm-noin-az-zhiopolitik-rah-ta-diplmasi-rah/)

[ایران و راه ابریشم نوین: از ژئوپولیتیک راه تا دیپلماسی راه](https://ketabejam.com/airan-o-rah-abrishm-noin-az-zhiopolitik-rah-ta-diplmasi-rah/)

آرش رئیسی نژاد

دانشگاه تهران

۵ ٪ ۱٬۳۷۵٬۰۰۰ ۱٬۳۰۶٬۲۵۰ تومان

[![جلد کتاب آیین قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلداول) علمی](https://ketabejam.com/uploads/im0006792167.webp)](https://ketabejam.com/aiin-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldaol-lmi/)

[آیین قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلداول) علمی](https://ketabejam.com/aiin-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldaol-lmi/)

مهدی مطهرنیا

علمی

۲۰ ٪ ۷۷۰٬۰۰۰ ۶۱۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پروتکل های دانشوران صهیون](https://ketabejam.com/uploads/covers/024cda2aa986.webp)](https://ketabejam.com/protkl-hai-danshoran-shion/)

[پروتکل های دانشوران صهیون](https://ketabejam.com/protkl-hai-danshoran-shion/)

کنگره صهیونیست

ترجمه‌ی شهلا المعی

المعی

۲۰ ٪ ۴۰۰٬۰۰۰ ۳۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب نبرد قدرت در ایران در دوره جمهوری اسلامی](https://ketabejam.com/uploads/covers/2c5b9363b086.webp)](https://ketabejam.com/nbrd-ghdrt-dr-airan-dr-doreh-jmhori-aslami/)

[نبرد قدرت در ایران در دوره جمهوری اسلامی](https://ketabejam.com/nbrd-ghdrt-dr-airan-dr-doreh-jmhori-aslami/)

محمد سمیعی

ترجمه‌ی مسعود خیرخواه

نشر نی

۱۵ ٪ ۱٬۸۶۰٬۰۰۰ ۱٬۵۸۱٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اطلاعات و ضد اطلاعات](https://ketabejam.com/uploads/im0001023735.webp)](https://ketabejam.com/atlaat-o-zd-atlaat/)

[اطلاعات و ضد اطلاعات](https://ketabejam.com/atlaat-o-zd-atlaat/)

امیرحسین مهدوی عرب

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۴۷۵٬۰۰۰ ۴۲۷٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب مقدمه‌ای بر مطالعات منطقه‌ای/ 4274 An Introduction to Regional Studies](https://ketabejam.com/uploads/im0001172133.webp)](https://ketabejam.com/mghdmeh-ai-br-mtalat-mntgheh-ai-4274-an-introduction-to-regional-studies/)

[مقدمه‌ای بر مطالعات منطقه‌ای/ 4274 An Introduction to Regional Studies](https://ketabejam.com/mghdmeh-ai-br-mtalat-mntgheh-ai-4274-an-introduction-to-regional-studies/)

الهه کولایی

دانشگاه تهران

۵ ٪ ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ ۹۵۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آزمون قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلدسوم) علمی](https://ketabejam.com/uploads/im0003369919.webp)](https://ketabejam.com/azmon-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldsom-lmi/)

[آزمون قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلدسوم) علمی](https://ketabejam.com/azmon-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldsom-lmi/)

مهدی مطهرنیا

علمی

۲۰ ٪ ۸۰۰٬۰۰۰ ۶۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آرخه قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلددوم) علمی](https://ketabejam.com/uploads/im0006307557.webp)](https://ketabejam.com/arkheh-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjlddom-lmi/)

[آرخه قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلددوم) علمی](https://ketabejam.com/arkheh-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjlddom-lmi/)

مهدی مطهرنیا

علمی

۲۰ ٪ ۸۰۰٬۰۰۰ ۶۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب قدرت بی‌قدرتان](https://ketabejam.com/uploads/im0001044942.webp)](https://ketabejam.com/ghdrt-bi-ghdrtan/)

[قدرت بی‌قدرتان](https://ketabejam.com/ghdrt-bi-ghdrtan/)

واتسلاف هاول

ترجمه‌ی احسان کیانی‌خواه

فرهنگ نشر نو

۱۰ ٪ ۵۰۰٬۰۰۰ ۴۵۰٬۰۰۰ تومان

[کتاب‌جم چگونه محافظه‌کار باشیم (نگاه‌معاصر) راجر اسکروتن](https://ketabejam.com/chgoneh-mhafzeh-kar-bashim-ngah-masr/)

[چگونه محافظه‌کار باشیم (نگاه‌معاصر)](https://ketabejam.com/chgoneh-mhafzeh-kar-bashim-ngah-masr/)

راجر اسکروتن

ترجمه‌ی مرتضی افشاری

نگاه معاصر

۲۰ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۴۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سیاست در جامعه توده ای](https://ketabejam.com/uploads/im0000947586.webp)](https://ketabejam.com/siast-dr-jameh-todeh-ai/)

[سیاست در جامعه توده ای](https://ketabejam.com/siast-dr-jameh-todeh-ai/)

ویلیام کورنهاوزر

ترجمه‌ی وحید بزرگی

نشر نی

۱۲ ٪ ۸۴۰٬۰۰۰ ۷۳۹٬۲۰۰ تومان

[![جلد کتاب پوپولیسم ایرانی (تحلیل کیفیت حکمرانی محمود احمدی نژاد از منظر اقتصاد و ارتباطات سیاسی)](https://ketabejam.com/uploads/im0000953491.webp)](https://ketabejam.com/popolism-airani-thlil-kifit-hkmrani-mhmod-ahmdi-nzhad-az-mnzr-aghtsad-o-artbatat-siasi/)

[پوپولیسم ایرانی (تحلیل کیفیت حکمرانی محمود احمدی نژاد از منظر اقتصاد و ارتباطات سیاسی)](https://ketabejam.com/popolism-airani-thlil-kifit-hkmrani-mhmod-ahmdi-nzhad-az-mnzr-aghtsad-o-artbatat-siasi/)

علی سرزعیم

ترجمه‌ی مسعود خیرخواه

کرگدن

۱۲ ٪ ۱٬۷۷۰٬۰۰۰ ۱٬۵۵۷٬۶۰۰ تومان

[![جلد کتاب انقلاب را زیستن](https://ketabejam.com/uploads/covers/8dd03b549246.webp)](https://ketabejam.com/anghlab-ra-zistn/)

[انقلاب را زیستن](https://ketabejam.com/anghlab-ra-zistn/)

آصف بیات

ترجمه‌ی شیرین کریمی

بیدگل

۲۰ ٪ ۶۷۵٬۰۰۰ ۵۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سوسیالیسم ایده شکست خورده ای که هرگز نمی میرد](https://ketabejam.com/uploads/covers/2412d1c9183e.webp)](https://ketabejam.com/sosialism-aideh-shkst-khordeh-ai-keh-hrgz-nmi-mird/)

[سوسیالیسم ایده شکست خورده ای که هرگز نمی میرد](https://ketabejam.com/sosialism-aideh-shkst-khordeh-ai-keh-hrgz-nmi-mird/)

کریستین نیمیتز

ترجمه‌ی محمد ماشین چیان، حسین ماشین چیان

علم

۲۰ ٪ ۷۹۵٬۰۰۰ ۶۳۶٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از لوح فکر

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/loh-fkr/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی پیروزه شهباز

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/pirozeh-shhbaz/)

۳۰۰٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۲۴۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

