# خرید کتاب انقلاب بدون انقلابیون- چاپ اول اثر آصف بیات

> مدعای اصلی کتاب حاضر آن است که بهترین راه برای درک تحولاتی که در فاصلهٔ سال‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ خاورمیانه را در هم نوردیدند و به بهار عربی شهرت یافتند، تحلیل آنها…

Source: https://ketabejam.com/anghlab-bdon-anghlabion-chap-aol-2/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [زندگی‌نامه و خاطرات](https://ketabejam.com/list/biography-memoir/)

تخفیف کتاب‌خوانی تا ۱۵ ٪ تخفیف

![جلد کتاب انقلاب بدون انقلابیون- چاپ اول اثر آصف بیات](https://ketabejam.com/uploads/im0001021061.webp)

[زندگی‌نامه و خاطرات](https://ketabejam.com/list/biography-memoir/) ۲ اثر یکپارچه · موجود از ۲ ناشر

# انقلاب بدون انقلابیون- چاپ اول

نوشته‌ی [آصف بیات](https://ketabejam.com/authors/asf-biat/)

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش قیمت از

۳۹۲٬۰۰۰ تومان

انتخاب ناشر و خرید

معرفینسخه‌هادیدگاه‌هابیشتر از آصف بیاتبیشتر از کتاب مابیشتر از شیرازهترجمه‌ی علیرضا صادقیکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

مدعای اصلی کتاب حاضر آن است که بهترین راه برای درک تحولاتی که در فاصلهٔ سال‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ خاورمیانه را در هم نوردیدند و به بهار عربی شهرت یافتند، تحلیل آنها در چارچوب مفهوم «انقلاب» است؛ به شرط آنکه توان نهفته در این مفهوم را در متن محدودیت‌هایی درک کنیم که در قرن بیست‌و یکم و به‌ویژه در خاورمیانه و شمال آفریقا بر آن حادث یا تحمیل شده‌اند. یعنی در متن جهانی که در آن، ایدئولوژی‌های برانگیزانندهٔ انقلابی، جذابیّت خویش را کم‌وبیش و به دلایل مختلف از دست داده‌اند و غلبهٔ دیدگاه نئولیبرال نه فقط بر اقتصاد که همچنین بر اذهان فعّالان اجتماعی و سیاسی، از توانایی‌ آنها در بسیج طولانی مدّت مخالفت‌ها و اعتراضات به شدّت کاسته است. اکنون پرسش آن است که در چنین شرایطی، چه چیزی از توان نهفته در مفهوم انقلاب باقی می‌ماند و چگونه یک چنین مفهومی می‌تواند همچنان پیام‌آور رهایی باشد؟ نویسندهٔ کتاب بر این نظر است که انقلاب‌های قرن بیست‌و‌یکم لحظه‌های تجربهٔ آزادی و رهایی و برابری و همبستگی هستند و به این معنا امکان تصوّر جهان دیگری را برای معترضان و فعّالان فراهم می‌آورند و امید به تغییر را در دل جامعه زنده نگاه می‌دارند.

## نسخه‌های موجود

هر نسخه مشخصات، قیمت و امتیاز خودش را دارد

- ![جلد کتاب انقلاب بدون انقلابیون (شیرازه‌کتاب‌ما) نشر کتاب ما](https://ketabejam.com/uploads/im0006850343.webp)

ناشر: [کتاب ما](https://ketabejam.com/publishers/nshr-ktab-ma/)

انقلاب بدون انقلابیون (شیرازه‌کتاب‌ما)

[آصف بیات](https://ketabejam.com/authors/asf-biat/)

ترجمه‌ی [علیرضا صادقی](https://ketabejam.com/translators/lirza-sadghi/)، [رضا آرت](https://ketabejam.com/translators/rza-art/)

۲۷۷ صفحه رقعی شومیز چاپ ۱۴۰۲ شابک ۹۷۸۶۲۲۵۳۴۶۰۱۷

۴۰۰٬۰۰۰ ۲ ٪ ۳۹۲٬۰۰۰ تومان

- ![جلد کتاب انقلاب بدون انقلابیون- چاپ اول نشر شیرازه](https://ketabejam.com/uploads/im0001021061.webp)

ناشر: [شیرازه](https://ketabejam.com/publishers/shirazeh/)

انقلاب بدون انقلابیون- چاپ اول

[آصف بیات](https://ketabejam.com/authors/asf-biat/)

ترجمه‌ی [علیرضا صادقی ورضا آرتا](https://ketabejam.com/translators/lirza-sadghi-orza-arta/)

۲۷۷ صفحه رقعی شمیز چاپ ۱۴۰۲

۸۰۰٬۰۰۰ ۱۵ ٪ ۶۸۰٬۰۰۰ تومان

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه · مجموع همه‌ی ناشرها

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## کتاب‌های بیشتر از آصف بیات

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/asf-biat/)

[![جلد کتاب پسا اسلام گرایی](https://ketabejam.com/uploads/im0007031552.webp)](https://ketabejam.com/psa-aslam-graii/)

[پسا اسلام گرایی](https://ketabejam.com/psa-aslam-graii/)

آصف بیات

ترجمه‌ی عباس جنگ

بزنگاه

۲۰ ٪ ۴۴۰٬۰۰۰ ۳۵۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سیاست‌های خیابانی (شیرازه‌کتاب‌ما)](https://ketabejam.com/uploads/im0006849682.webp)](https://ketabejam.com/siast-hai-khiabani-chap-doazdhm-2/)

[سیاست‌های خیابانی (شیرازه‌کتاب‌ما)](https://ketabejam.com/siast-hai-khiabani-chap-doazdhm-2/)

آصف بیات

ترجمه‌ی اسدالله نبوی چاشمی

کتاب ما

۲ ٪ ۹۵۰٬۰۰۰ ۹۳۱٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب طبقه سیاست و نظریه‌ی اجتماعی (شیرازه‌کناب‌ما)](https://ketabejam.com/uploads/im0006849052.webp)](https://ketabejam.com/tbgheh-siast-o-nzrih-i-ajtmai-shirazeh-knab-ma/)

[طبقه سیاست و نظریه‌ی اجتماعی (شیرازه‌کناب‌ما)](https://ketabejam.com/tbgheh-siast-o-nzrih-i-ajtmai-shirazeh-knab-ma/)

آصف بیات

ترجمه‌ی کیهان صفری

کتاب ما

۲ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۵۸۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سیاست های خیابانی - چاپ دوازدهم](https://ketabejam.com/uploads/im0001020180.webp)](https://ketabejam.com/siast-hai-khiabani-chap-doazdhm-2/)

[سیاست های خیابانی - چاپ دوازدهم](https://ketabejam.com/siast-hai-khiabani-chap-doazdhm-2/)

آصف بیات

ترجمه‌ی سید اسدالله نبوی چاشمی

شیرازه

۱۵ ٪ ۹۵۰٬۰۰۰ ۸۰۷٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب طیقه،سیاست و نظریه اجتماعی - چاپ پنجم](https://ketabejam.com/uploads/im0001020150.webp)](https://ketabejam.com/tighhsiast-o-nzrih-ajtmai-chap-pnjm/)

[طیقه،سیاست و نظریه اجتماعی - چاپ پنجم](https://ketabejam.com/tighhsiast-o-nzrih-ajtmai-chap-pnjm/)

آصف بیات

ترجمه‌ی کیهان صفری

شیرازه

۱۵ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۵۱۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب انقلاب را زیستن](https://ketabejam.com/uploads/covers/8dd03b549246.webp)](https://ketabejam.com/anghlab-ra-zistn/)

[انقلاب را زیستن](https://ketabejam.com/anghlab-ra-zistn/)

آصف بیات

ترجمه‌ی شیرین کریمی

بیدگل

۲۰ ٪ ۶۷۵٬۰۰۰ ۵۴۰٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از کتاب ما

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/nshr-ktab-ma/)

## کتاب‌های بیشتر از شیرازه

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/shirazeh/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی علیرضا صادقی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/lirza-sadghi/)

## اگر این کتاب را دوست داری

ارسال سریع به سراسر کشور

تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

پرداخت امن از درگاه بانکی

