# ایرج ملک‌محمدی، نویسنده

> خرید کتاب‌های ایرج ملک محمدی، از جمله «مبانی ترویج کشاورزی»، با قیمت پشت جلد از کتاب‌جم.

Source: https://ketabejam.com/authors/airj-mlk-mhmdi/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [نویسندگان](https://ketabejam.com/authors/) ایرج ملک‌محمدی

ا

نویسنده

# ایرج ملک‌محمدی

۲ اثر در کتاب‌جم

کتاب‌های ایرج ملک محمدی را در این صفحه یک‌جا می‌بینید، از جمله «مبانی ترویج کشاورزی»، «ترویج و اموزش کشاورزی و منابع طبیعی (جلد اول: سیر تکاملی)» و «ترویج و اموزش کشاورزی و منابع طبیعی (جلد دوم: مبانی)». قیمت و موجودی هر کتاب هر روز به‌روز می‌شود و می‌توانید نسخه چاپی را آنلاین سفارش دهید.

[![جلد کتاب ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی ج2:مبانی،ملک محمدی،مرکزنشر](https://ketabejam.com/uploads/im0007025195.webp)](https://ketabejam.com/troij-o-amozsh-kshaorzi-o-mnab-tbii-j2mbanimlk-mhmdimrkznshr/)

[ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی ج2:مبانی،ملک محمدی،مرکزنشر](https://ketabejam.com/troij-o-amozsh-kshaorzi-o-mnab-tbii-j2mbanimlk-mhmdimrkznshr/)

ایرج ملک‌محمدی

مرکزنشردانشگاهی، تهران

۵ ٪ ۱۵۵٬۰۰۰ ۱۴۷٬۲۵۰ تومان

[![جلد کتاب ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی (جلد دوم: مبانی)](https://ketabejam.com/uploads/im0001115439.webp)](https://ketabejam.com/troij-o-amozsh-kshaorzi-o-mnab-tbii-jld-dom-mbani/)

[ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی (جلد دوم: مبانی)](https://ketabejam.com/troij-o-amozsh-kshaorzi-o-mnab-tbii-jld-dom-mbani/)

ایرج ملک‌محمدی

ترجمه‌ی جایگزینی یا مشارکت؟

مرکز نشر دانشگاهی

۵ ٪ ۲۱۷٬۰۰۰ ۲۰۶٬۱۵۰ تومان

ناشران آثار این نویسنده [م مرکز نشر دانشگاهی](https://ketabejam.com/publishers/mrkz-nshr-danshgahi/)[ت تهران](https://ketabejam.com/publishers/thran/)[م مرکزنشردانشگاهی](https://ketabejam.com/publishers/mrkznshrdanshgahi/)

مترجمان آثار این نویسنده [ج جایگزینی یا مشارکت؟](https://ketabejam.com/translators/jaigzini-ia-msharkt/)

