# خرید کتاب‌های اندرو دیکسون وایت | تورم پول فیات در فرانسه

> اندرو دیکسون وایت روایت می کند چطور تورم پول فیات فرانسه را فرو پاشاند؛ تورم و اخلاق و تورم و فروپاشی از ثالث و آراد. موجودی به روز، سفارش آنلاین.

Source: https://ketabejam.com/authors/andro-dikson-oait/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [نویسندگان](https://ketabejam.com/authors/) اندرو دیکسون وایت

ا

نویسنده

# اندرو دیکسون وایت

۳ اثر در کتاب‌جم

کتاب‌های اندرو دیکسون وایت را در این صفحه یک‌جا می‌بینید، از جمله «تورم و اخلاق»، «تورم و فروپاشی» و «تورم پول فیات در فرانسه». قیمت و موجودی هر کتاب هر روز به‌روز می‌شود و می‌توانید نسخه چاپی را آنلاین سفارش دهید.

[![جلد کتاب تورم و اخلاق](https://ketabejam.com/uploads/im0001245272.webp)](https://ketabejam.com/torm-o-akhlagh/)

[تورم و اخلاق](https://ketabejam.com/torm-o-akhlagh/)

اندرو دیکسون وایت

ترجمه‌ی سیدحسن دیباج

دنیای اقتصاد

۱۰ ٪ ۳۰۰٬۰۰۰ ۲۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تورم پول فیات در فرانسه](https://ketabejam.com/uploads/im0001026039.webp)](https://ketabejam.com/ktab-torm-pol-fiat-dr-franseh/)

[تورم پول فیات در فرانسه](https://ketabejam.com/ktab-torm-pol-fiat-dr-franseh/)

اندرو دیکسون وایت

ترجمه‌ی طاهر فتحی

آراد

۵ ٪ ۴۳۵٬۰۰۰ ۴۱۳٬۲۵۰ تومان

[![جلد کتاب تورم و فروپاشی](https://ketabejam.com/uploads/im0000933665.webp)](https://ketabejam.com/torm-o-fropashi/)

[تورم و فروپاشی](https://ketabejam.com/torm-o-fropashi/)

آدام فرگوسن، اندرو دیکسون وایت

ترجمه‌ی محسن عسکری جهقی

ثالث

۲۰ ٪ ۴۸۰٬۰۰۰ ۳۸۴٬۰۰۰ تومان

ناشران آثار این نویسنده [آ آراد](https://ketabejam.com/publishers/arad/)[د دنیای اقتصاد](https://ketabejam.com/publishers/dniai-aghtsad/)

مترجمان آثار این نویسنده [م محسن عسکری جهقی](https://ketabejam.com/translators/mhsn-skri-jhghi/)[ط طاهر فتحی](https://ketabejam.com/translators/tahr-fthi/)[س سیدحسن دیباج](https://ketabejam.com/translators/sidhsn-dibaj/)

