# خرید کتاب‌های غلامعلی گرایی | قصه ما به خر رسید

> غلامعلی گرایی در قصه ما به خر رسید خرپژوهی طنز در شعر فارسی کرده و دختر به شرط چاقو را نوشته است. نسخه نشر خاموش را سفارش دهید.

Source: https://ketabejam.com/authors/ghlamli-graii-o/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [نویسندگان](https://ketabejam.com/authors/) غلامعلی گرایی

غ

نویسنده

# غلامعلی گرایی

۲ اثر در کتاب‌جم

کتاب‌های غلامعلی گرایی را در این صفحه یک‌جا می‌بینید، از جمله «دختر به شرط چاقو (شومیز) خاموش *» و «قصه‌ی ما به خر رسید (‌خر‌پژوهی‌در‌شعر‌فارسی) خاموش*». قیمت و موجودی هر کتاب هر روز به‌روز می‌شود و می‌توانید نسخه چاپی را آنلاین سفارش دهید.

[![جلد کتاب این جویبار جاری (زبان و ادبیات فارسی عمومی)،اسماعیلی](https://ketabejam.com/uploads/im0007022918.webp)](https://ketabejam.com/ain-joibar-jari-zban-o-adbiat-farsi-momiasmaili/)

[این جویبار جاری (زبان و ادبیات فارسی عمومی)،اسماعیلی](https://ketabejam.com/ain-joibar-jari-zban-o-adbiat-farsi-momiasmaili/)

محسن اسماعیلی، مرتضی رزاق پور، غلامعلی گرایی، محسن مومن

لامک، قم

۵ ٪ ۳۹۰٬۰۰۰ ۳۷۰٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب دختر به شرط چاقو (شومیز) خاموش](https://ketabejam.com/uploads/im0006803265.webp)](https://ketabejam.com/dkhtr-beh-shrt-chagho-shomiz-khamosh/)

[دختر به شرط چاقو (شومیز) خاموش](https://ketabejam.com/dkhtr-beh-shrt-chagho-shomiz-khamosh/)

غلامعلی گرایی

ترجمه‌ی متیس

خاموش

۲۰ ٪ ۱۹۵٬۰۰۰ ۱۵۶٬۰۰۰ تومان

ناشران آثار این نویسنده [خ خاموش](https://ketabejam.com/publishers/khamosh/)[ل لامک](https://ketabejam.com/publishers/lamk/)[ق قم](https://ketabejam.com/publishers/ghm/)

مترجمان آثار این نویسنده [م متیس](https://ketabejam.com/translators/mtis/)

