# کیم یونگ-ها، نویسنده

> خرید کتاب‌های کیم یونگ-ها، از جمله «گل سیاه»، با قیمت پشت جلد از کتاب‌جم.

Source: https://ketabejam.com/authors/kim-iong-ha/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [نویسندگان](https://ketabejam.com/authors/) کیم یونگ-ها

ک

نویسنده

# کیم یونگ-ها

۳ اثر در کتاب‌جم

کتاب‌های کیم یونگ-ها را در این صفحه یک‌جا می‌بینید، از جمله «گل سیاه»، «خاطرات یک قاتل و داستان های دیگر» و «برج بابل: خاطرات یک آدم‌کش». قیمت و موجودی هر کتاب هر روز به‌روز می‌شود و می‌توانید نسخه چاپی را آنلاین سفارش دهید.

[![جلد کتاب برج بابل: خاطرات یک آدم‌کش](https://ketabejam.com/uploads/covers/507cc40dc88b.webp)](https://ketabejam.com/brj-babl-khatrat-ik-adm-ksh/)

[برج بابل: خاطرات یک آدم‌کش](https://ketabejam.com/brj-babl-khatrat-ik-adm-ksh/)

کیم یونگ-ها

ترجمه‌ی خاطره کردکریمی

چشمه

۲۰ ٪ ۴۸۰٬۰۰۰ ۳۸۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب گل سیاه](https://ketabejam.com/uploads/covers/079cc325c738.webp)](https://ketabejam.com/gl-siah/)

[گل سیاه](https://ketabejam.com/gl-siah/)

کیم یونگ-ها

ترجمه‌ی محمد جوادی

چشمه

۲۰ ٪ ۳۹۰٬۰۰۰ ۳۱۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب خاطرات یک قاتل و داستان های دیگر](https://ketabejam.com/uploads/covers/b7141a5612ff.webp)](https://ketabejam.com/khatrat-ik-ghatl-o-dastan-hai-digr/)

[خاطرات یک قاتل و داستان های دیگر](https://ketabejam.com/khatrat-ik-ghatl-o-dastan-hai-digr/)

کیم یونگ-ها

ترجمه‌ی علیرضا برازنده نژاد

هیرمند

۲۰ ٪ ۳۵۰٬۰۰۰ ۲۸۰٬۰۰۰ تومان

مترجمان آثار این نویسنده [م محمد جوادی](https://ketabejam.com/translators/mhmd-joadi/)[خ خاطره کردکریمی](https://ketabejam.com/translators/khatreh-krdkrimi/)[ع علیرضا برازنده نژاد](https://ketabejam.com/translators/lirza-brazndeh-nzhad/)

