# خرید کتاب از کروماتیسم واگنر تا توتال سریالیسم پساوبرن در موسیقی اثر جمعی از نویسندگان از نشر ترنگ

> معرفی کتاب “از کروماتیسم واگنر تا توتال سریالیسم پساوبرن در موسیقی” نوشته جان سوافورد با ترجمه ایرج بلهری کتاب “از کروماتیسم واگنر تا توتال سریالیسم پساوبرن در…

Source: https://ketabejam.com/az-kromatism-oagnr-ta-total-srialism-psaobrn-dr-mosighi/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [هنر](https://ketabejam.com/list/art/) [موسیقی](https://ketabejam.com/list/music/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۲۰ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [موسیقی](https://ketabejam.com/list/music/)[هنر](https://ketabejam.com/list/art/) موجود

# از کروماتیسم واگنر تا توتال سریالیسم پساوبرن در موسیقی

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ج نویسنده جمعی از نویسندگان](https://ketabejam.com/authors/jmi-az-noisndgan/)[ا مترجم ایرج بلهری](https://ketabejam.com/translators/airj-blhri/)[ت ناشر ترنگ](https://ketabejam.com/publishers/trng/)

۲۱۰

صفحه

۱۳۹۵

سال چاپ

رقعی

قطع

شومیز

نوع جلد

۶۱۹٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۴۹۵٬۲۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از جمعی از نویسندگانبیشتر از ترنگترجمه‌ی ایرج بلهریکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

معرفی کتاب “از کروماتیسم واگنر تا توتال سریالیسم پساوبرن در موسیقی” نوشته جان سوافورد با ترجمه ایرج بلهری
کتاب “از کروماتیسم واگنر تا توتال سریالیسم پساوبرن در موسیقی” اثر جان سوافورد، یکی از آثار برجسته در زمینه موسیقی کلاسیک و مدرن است که تحلیل و بررسی عمیقی از تحولات موسیقی در دوره‌های مختلف را ارائه می‌دهد. این کتاب به‌ویژه برای علاقه‌مندان به تاریخ موسیقی و نظریه‌های موسیقی معاصر اهمیت ویژه‌ای دارد. در این مقاله، به معرفی این کتاب، بررسی محتوای آن، و تحلیل عملکرد جان سوافورد در کنار ترجمه دقیق ایرج بلهری پرداخته می‌شود.
درباره کتاب و نویسنده
جان سوافورد، یکی از پژوهشگران برجسته موسیقی، در کتاب “از کروماتیسم واگنر تا توتال سریالیسم پساوبرن در موسیقی” نگاهی عمیق به تحولات موسیقی در قرن نوزدهم و بیستم می‌اندازد. این کتاب که در اصل به زبان انگلیسی نوشته شده است، به تفصیل به تحلیل موسیقی‌دانانی چون ریچارد واگنر، آرتور نیکیش و آلفرد شنبرگ پرداخته و تاثیرات آن‌ها بر موسیقی معاصر را بررسی می‌کند. سوافورد با استفاده از منابع معتبر و تحلیل‌های دقیق، تحولات موسیقی را از کروماتیسم واگنر تا سریالیسم پساوبرن در موسیقی مدرن بررسی کرده است.
این اثر در ترجمه فارسی توسط ایرج بلهری، یکی از مترجمان برجسته آثار موسیقی، به‌طور روان و دقیق به زبان فارسی منتقل شده است. بلهری با تسلطی که به زبان و مفاهیم موسیقی دارد، توانسته است پیچیدگی‌های زبان اصلی را به‌خوبی منتقل کند و مقاله‌ای جذاب و علمی برای خوانندگان فارسی‌زبان فراهم آورد.
محتوای کتاب: تحولات موسیقی از واگنر تا پساوبرن
در کتاب “از کروماتیسم واگنر تا توتال سریالیسم پساوبرن در موسیقی”، سوافورد به تحلیل و بررسی دقیق ویژگی‌های موسیقی‌ای می‌پردازد که از نظر تاریخی به‌طور چشمگیری تحولات زیادی را تجربه کرده است. این کتاب به‌ویژه به سه دوره‌ اصلی موسیقی کلاسیک، موسیقی مدرن، و موسیقی معاصر توجه دارد و به‌ویژه در فصل‌های مختلف خود به تحلیل موسیقی اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم پرداخته است.
سوافورد ابتدا از کروماتیسم واگنر شروع کرده و تأثیرات این عنصر در آثار موسیقیدانان مختلف را بررسی می‌کند. واگنر به‌عنوان یکی از بنیان‌گذاران تغییرات بنیادی در موسیقی کلاسیک شناخته می‌شود و کروماتیسم یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های موسیقی اوست. این ویژگی در آثار واگنر تأثیرات بزرگی بر composers بعدی گذاشت و به‌ویژه در دوران مدرن از آن بهره برداری شد.
در بخش‌های بعدی کتاب، سوافورد به سریالیسم و توتال سریالیسم می‌پردازد. این مبحث به‌ویژه در آثار آلفرد شنبرگ و پیوتر تچایفیک به اوج خود رسید. سوافورد تحلیل‌هایی دقیق و عمیق از چگونگی ظهور و توسعه این سبک‌ها در موسیقی معاصر ارائه می‌دهد و چگونگی انتقال از دوره کلاسیک به دوره مدرن و پسامدرن را شرح می‌دهد.
تحلیل و بررسی جنبه‌های فنی کتاب
یکی از ویژگی‌های برجسته کتاب، توجه به جنبه‌های فنی موسیقی و استفاده از اصطلاحات دقیق است که برای خوانندگان علاقه‌مند به موسیقی کلاسیک و مدرن جذابیت دارد. سوافورد به‌دقت جزئیات مختلفی از کروماتیسم واگنر تا توتال سریالیسم را شرح می‌دهد و علاوه بر آن، ارتباط میان این مفاهیم و سایر مولفه‌های موسیقی نظیر هارمونی، ریتم، و ملودی را بررسی می‌کند.
اهمیت ترجمه ایرج بلهری
ترجمه دقیق و روان ایرج بلهری از کتاب، یکی از نکات برجسته این اثر است. بلهری با توانایی‌های زبانی‌اش توانسته است نه‌تنها مفاهیم پیچیده موسیقی را به‌خوبی منتقل کند، بلکه به‌خوبی لحن علمی و تخصصی نویسنده را حفظ کرده و کتاب را برای خوانندگان فارسی‌زبان قابل فهم و جذاب کرده است. استفاده از واژگان دقیق و رعایت اصول ترجمه تخصصی باعث شده است که این اثر هم‌چنان اعتبار خود را حفظ کند.
پرسش های رایج درباره کتاب
کتاب “از کروماتیسم واگنر تا توتال سریالیسم پساوبرن در موسیقی” چه موضوعاتی را پوشش می‌دهد؟
کتاب به بررسی تحولات موسیقی از دوره کروماتیسم واگنر تا توتال سریالیسم پساوبرن در موسیقی می‌پردازد و تحلیل‌هایی در مورد تأثیرات موسیقیدانان مهمی مانند واگنر و شنبرگ دارد.
آیا این کتاب برای افرادی که به موسیقی علاقه دارند مناسب است؟
بله، این کتاب به‌ویژه برای علاقه‌مندان به تاریخ موسیقی، موسیقی‌دانان، و دانشجویان رشته‌های موسیقی توصیه می‌شود.
آیا ترجمه فارسی این کتاب کیفیت خوبی دارد؟
بله، ترجمه ایرج بلهری دقیق و روان است و به‌خوبی مفاهیم پیچیده موسیقی را منتقل کرده است.
نتیجه گیری
کتاب “ از کروماتیسم واگنر تا توتال سریالیسم پساوبرن در موسیقی “ نوشته جان سوافورد ، به‌طور جامع تحولات مهم موسیقی در دو قرن اخیر را مورد بررسی قرار می‌دهد و دیدگاه‌های عمیقی از روندهای مختلف در موسیقی کلاسیک و مدرن به‌ویژه از

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

موسیقی، هنر

شناسه کالا

kj-446360

تعداد صفحه

۲۱۰

قطع

رقعی

نوع جلد

شومیز

سال انتشار شمسی

۱۳۹۵

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب دنیای سحرآمیز موسیقی](https://ketabejam.com/uploads/im0001091721.webp)](https://ketabejam.com/ktab-dniai-shramiz-mosighi/)

[دنیای سحرآمیز موسیقی](https://ketabejam.com/ktab-dniai-shramiz-mosighi/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی ایرج بلهری

ترنگ

۲۰ ٪ ۴۱۹٬۰۰۰ ۳۳۵٬۲۰۰ تومان

[![جلد کتاب از کروماتیسیم واگنر تا توتال سریالیسم پساوبرن در موسیقی](https://ketabejam.com/uploads/covers/3203f35eb1a0.webp)](https://ketabejam.com/az-kromatisim-oagnr-ta-total-srialism-psaobrn-dr-mosighi/)

[از کروماتیسیم واگنر تا توتال سریالیسم پساوبرن در موسیقی](https://ketabejam.com/az-kromatisim-oagnr-ta-total-srialism-psaobrn-dr-mosighi/)

جان سوافورد

ترجمه‌ی ایرج بلهری

ترنگ

۲۰ ٪ ۳۶۹٬۰۰۰ ۲۹۵٬۲۰۰ تومان

[![جلد کتاب لودویگ فان بتهوون](https://ketabejam.com/uploads/covers/df6e8767072b.webp)](https://ketabejam.com/lodoig-fan-bthoon/)

[لودویگ فان بتهوون](https://ketabejam.com/lodoig-fan-bthoon/)

لودویگ فان بتهوون

ترجمه‌ی ایرج بلهری

ترنگ

۲۰ ٪ ۴۱۹٬۰۰۰ ۳۳۵٬۲۰۰ تومان

[![جلد کتاب آدولف هیتلر و ژوزف استالین](https://ketabejam.com/uploads/im0001045869.webp)](https://ketabejam.com/adolf-hitlr-o-zhozf-astalin/)

[آدولف هیتلر و ژوزف استالین](https://ketabejam.com/adolf-hitlr-o-zhozf-astalin/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی فرهاد ستارپور

ترنگ

۲۰ ٪ ۴۶۹٬۰۰۰ ۳۷۵٬۲۰۰ تومان

[![جلد کتاب تو مثل من فردا دنیا آمدی](https://ketabejam.com/uploads/covers/7670676ec585.webp)](https://ketabejam.com/to-msl-mn-frda-dnia-amdi/)

[تو مثل من فردا دنیا آمدی](https://ketabejam.com/to-msl-mn-frda-dnia-amdi/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی نهال تجدد

چشمه

۲۰ ٪ ۵۶۰٬۰۰۰ ۴۴۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مجموعه فلسفه استنفورد (5) زیبایی‌شناسی (ققنوس)](https://ketabejam.com/uploads/im0001260898.webp)](https://ketabejam.com/mjmoeh-flsfeh-astnford-5-zibaii-shnasi-ghghnos/)

[مجموعه فلسفه استنفورد (5) زیبایی‌شناسی (ققنوس)](https://ketabejam.com/mjmoeh-flsfeh-astnford-5-zibaii-shnasi-ghghnos/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی مسعود علیا(سر ویراستار)

ققنوس

۲۰ ٪ ۱٬۸۰۰٬۰۰۰ ۱٬۴۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب انجیل یهودا (ققنوس)](https://ketabejam.com/uploads/im0001626837.webp)](https://ketabejam.com/anjil-ihoda-ghghnos/)

[انجیل یهودا (ققنوس)](https://ketabejam.com/anjil-ihoda-ghghnos/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی شروین اولیایی

ققنوس

۲۰ ٪ ۵۴۵٬۰۰۰ ۴۳۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مجموعه فلسفه استنفورد (11) فلسفه‌ی‌ذهن (ققنوس)](https://ketabejam.com/uploads/im0006895283.webp)](https://ketabejam.com/mjmoeh-flsfeh-astnford-11-flsfeh-i-zhn-ghghnos/)

[مجموعه فلسفه استنفورد (11) فلسفه‌ی‌ذهن (ققنوس)](https://ketabejam.com/mjmoeh-flsfeh-astnford-11-flsfeh-i-zhn-ghghnos/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی مسعود علیا (سر ویراستار)

ققنوس

۲۰ ٪ ۱٬۵۰۰٬۰۰۰ ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مجموعه فلسفه استنفورد (6) فلسفه‌ی‌سیاسی (ققنوس)](https://ketabejam.com/uploads/im0005553116.webp)](https://ketabejam.com/mjmoeh-flsfeh-astnford-6-flsfeh-i-siasi-ghghnos/)

[مجموعه فلسفه استنفورد (6) فلسفه‌ی‌سیاسی (ققنوس)](https://ketabejam.com/mjmoeh-flsfeh-astnford-6-flsfeh-i-siasi-ghghnos/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی مسعود علیا(سر ویراستار)

ققنوس

۲۰ ٪ ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ ۹۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب شراکت روستایی_شهری](https://ketabejam.com/uploads/im0006806400.webp)](https://ketabejam.com/shrakt-rostaii-shhri/)

[شراکت روستایی_شهری](https://ketabejam.com/shrakt-rostaii-shhri/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی محمدرضا رضوانی

اندیشه احسان

۵ ٪ ۱٬۱۰۳٬۰۰۰ ۱٬۰۴۷٬۸۵۰ تومان

[![جلد کتاب تاریخ اندیشه چیست؟](https://ketabejam.com/uploads/im0007005859.webp)](https://ketabejam.com/tarikh-andisheh-chist/)

[تاریخ اندیشه چیست؟](https://ketabejam.com/tarikh-andisheh-chist/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی بهزاد اصغری

سیاهرود

۱۵ ٪ ۳۲۵٬۰۰۰ ۲۷۶٬۲۵۰ تومان

[![جلد کتاب دوفصلنامه فرهنگ، ادب و تاریخ؛ زنده رود؛ شمار 81](https://ketabejam.com/uploads/im0007005382.webp)](https://ketabejam.com/dofslnameh-frhng-adb-o-tarikh-zndeh-rod-shmar-81/)

[دوفصلنامه فرهنگ، ادب و تاریخ؛ زنده رود؛ شمار 81](https://ketabejam.com/dofslnameh-frhng-adb-o-tarikh-zndeh-rod-shmar-81/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی متیس

نشریه زندهرود

۲ ٪ ۳۲۰٬۰۰۰ ۳۱۳٬۶۰۰ تومان

[![جلد کتاب بازگشت مادالنا از اسارت](https://ketabejam.com/uploads/im0007005770.webp)](https://ketabejam.com/bazgsht-madalna-az-asart/)

[بازگشت مادالنا از اسارت](https://ketabejam.com/bazgsht-madalna-az-asart/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی هاشم حسینی

سولار

۲ ٪ ۲۲۰٬۰۰۰ ۲۱۵٬۶۰۰ تومان

[![جلد کتاب درشناخت‏ نیچه‏](https://ketabejam.com/uploads/im0007010180.webp)](https://ketabejam.com/drshnakht-nicheh/)

[درشناخت‏ نیچه‏](https://ketabejam.com/drshnakht-nicheh/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی متیس

کتاب‌نادر

۲ ٪ ۳۰۰٬۰۰۰ ۲۹۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب گرهگاه جنسیت و دیگر نظام‌های سلطه](https://ketabejam.com/uploads/im0007010518.webp)](https://ketabejam.com/grhgah-jnsit-o-digr-nzam-hai-slteh/)

[گرهگاه جنسیت و دیگر نظام‌های سلطه](https://ketabejam.com/grhgah-jnsit-o-digr-nzam-hai-slteh/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی جمعی از مترجمان

نشر و پژوهش شیرازه

۲ ٪ ۳۸۰٬۰۰۰ ۳۷۲٬۴۰۰ تومان

[![جلد کتاب سرمایه اجتماعی و توسعه در ایران](https://ketabejam.com/uploads/im0007010896.webp)](https://ketabejam.com/srmaih-ajtmai-o-toseh-dr-airan/)

[سرمایه اجتماعی و توسعه در ایران](https://ketabejam.com/srmaih-ajtmai-o-toseh-dr-airan/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی متیس

نگارستان‌اندیشه

۲۰ ٪ ۲۲۰٬۰۰۰ ۱۷۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب فرهنگنامه‏ کودکان ‏و نوجوانان‏؛ آ-الف؛ جلد پنجم (5)](https://ketabejam.com/uploads/im0007010950.webp)](https://ketabejam.com/frhngnameh-kodkan-o-nojoanan-a-alf-jld-pnjm-5/)

[فرهنگنامه‏ کودکان ‏و نوجوانان‏؛ آ-الف؛ جلد پنجم (5)](https://ketabejam.com/frhngnameh-kodkan-o-nojoanan-a-alf-jld-pnjm-5/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی متیس

شرکت فرهنگنامه کودکان و نوجوانان

۲ ٪ ۳۰۰٬۰۰۰ ۲۹۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب فرهنگنامه کودک و نوجوان؛ ک-ل؛ جلد بیست و دوم (22)](https://ketabejam.com/uploads/im0007010951.webp)](https://ketabejam.com/frhngnameh-kodk-o-nojoan-k-l-jld-bist-o-dom-22/)

[فرهنگنامه کودک و نوجوان؛ ک-ل؛ جلد بیست و دوم (22)](https://ketabejam.com/frhngnameh-kodk-o-nojoan-k-l-jld-bist-o-dom-22/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی متیس

شرکت فرهنگنامه کودکان و نوجوانان

۲ ٪ ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ ۱٬۱۷۶٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از جمعی از نویسندگان

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/jmi-az-noisndgan/)

## کتاب‌های بیشتر از ترنگ

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/trng/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی ایرج بلهری

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/airj-blhri/)

۶۱۹٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۴۹۵٬۲۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

