# خرید کتاب بهترین داستان‌های جهان (پنج جلدی) اثر احمد گلشیری از نشر نگاه

> کتاب «بهترین داستان‌های جهان» تالیف احمد گلشیری (دوره پنج جلدی) گزیده‌ای از متن کتاب: مقدمه ما همه داستان نقل می کنیم، هنگام صرف غذا، هنگام قدم زدن در خیابان،…

Source: https://ketabejam.com/bhtrin-dastanhai-jhan/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [داستان و ادبیات](https://ketabejam.com/list/literature/) [داستان کوتاه](https://ketabejam.com/list/short-story/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۲۰ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [داستان کوتاه](https://ketabejam.com/list/short-story/)[داستان و ادبیات](https://ketabejam.com/list/literature/) موجود

# بهترین داستان‌های جهان (پنج جلدی)

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ا نویسنده احمد گلشیری](https://ketabejam.com/authors/ahmd-glshiri/)[ن ناشر نگاه](https://ketabejam.com/publishers/ngah/)

۲۴۴۷

صفحه

۱۴۰۲

سال چاپ

رقعی

قطع

سخت

نوع جلد

۵٬۲۵۰٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۴٬۲۰۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از احمد گلشیریبیشتر از نگاهکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

کتاب «بهترین داستان‌های جهان» تالیف احمد گلشیری (دوره پنج جلدی)
گزیده‌ای از متن کتاب:
مقدمه
ما همه داستان نقل می کنیم، هنگام صرف غذا، هنگام قدم زدن در خیابان، هنگام کار در اداره، هنگام تحصیل یا تدریس در مدرسه هنگامی که جایی نشسته ایم و دوستانه گپ می زنیم، هنگامی که از سفری برگشته ایم یا ماجرایی را پشت سر گذاشته ایم و حتی هنگامی که به کاری علمی دست زده ایم. خلاصه، درباره ماجراهای تلخ و شیرینی که بر ما گذشته داستان نقل می کنیم. ما، درواقع، به یاری حافظه خود پیوسته داستان خلق می کنیم، زندگی خویش را در قالب واژه ها می ریزیم و بدین ترتیب گذشته را زنده نگه می داریم.
می توان گفت که پیرامون ما همه جا آکنده از داستان است. اخبار تلویزیون انباشته از داستان است؛ نیز رویدادهایی که برای ما، دوستان ما و دیگران رخ داده و حتی مسائل و موضوع هایی که به ظاهر رابطه ای با داستان گویی ندارد. بدین ترتیب می بینیم که ما کمابیش در سراسر شبانه روز، بی آنکه خود آگاه باشیم، برای بیان نیازها، افکار و احساسات خود ناگزیر به داستان گویی روی می آوریم.
داستان گویی، درواقع، از فعالیت های عمده و اساسی انسان به شمار می آید. شوق داستان گویی و اشتیاق به شنیدن داستان از چنان قدمتی برخوردار است که تصور وجود انسان بدون قصه یا داستان کمابیش امری ناممکن است. استعداد داستان گویی، خواه به صورت قصه، خواه اسطوره، خواه حماسه، داستان کوتاه، فیلم و جز اینها آن چنان ریشه دار و جهانی است که به جرئت می توان ادعا کرد که یکی از ویژگی هایی است که به روشنی انسان را از جانداران دیگر متمایز می کند. گفته می شود که دلفینها احتمالا از نوعی واژگان برخوردارند اما آنها قادر به خلق قصه یا داستان نیستند.
این که چرا انسان ها داستان نقل می کنند دلایل متعددی در دست است. اما این دلایل هرچه باشند باید گفت داستان گویان نخستین هنگامی که همراه دیگر مردان قبیله گرد آتش می نشستند خواه به یاری زبان به نقل قصه می پرداخته اند، خواه از روی نوشته یا کتابی می خوانده اند، یک نکته مسلم است و آن این است که آنان انگیزه هایی متفاوت در سر داشته اند. درعین حال هرچند قصه و داستان برای سرگرم کردن، لذت بخشیدن، آموختن یا حتی تسکین دادن ساخته و پرداخته می شده اند و هرچند برخی از آنها هشدارهایی حیاتی در بر داشته اند اما، بی چون و چراء باید گفت در جهان ما حقایقی وجود دارد که انسان ها تنها از طریق قصه و داستان قادر به بیان آنها هستند. از سوی دیگر، داستان گویی به شیوه ای متفاوت با دیگر اشکال زبان بر ما تأثیر می گذارد. درواقع، ما با تمام وجود خود داستان می خوانیم یا بدان گوش می دهیم. بدین معنی که ما نه تنها به هنگام شنیدن داستان از نیروی عقلانی خود یاری می گیریم بلکه عواطف، احساسات و احتمالا حس ششم خود را نیز به کار می گیریم. یک داستان پرقدرت و گیرا این توانایی را دارد که می تواند چنان تأثیری بر ما داشته باشد که هیچ چیز دیگر توانایی برابری با آن را نداشته باشد. فرانتس کافکا، نویسنده بزرگ قرن بیستم در جایی نوشته است: داستان، درواقع، باید حکم تبری را برای دریای منجمد درون ما داشته باشد. این گفته کافکا به روشنی بر اهمیت داستان در زندگی انسان انگشت می گذارد.
قصه های کهن و، به یک تعبیر، سنتی، از ارزش های فرهنگی و
روانشناختی اقوام برخوردارند، درواقع، انعکاس رفتارها، پس زمینه های فکری و شیوه های گوناگون زندگي آن اقوام به شمار می روند. در مثل با در نظر گرفتن یکی از قصه های کهن سرزمین ایران، که نمونه آن در سرزمین های دیگر با عنوان «سیندرلا» دیده می شود، « ماہ پیشانی » است. در قصه « ماہ پیشانی»، ما ترسها و امیدهای پدیدآورندگان آن را به عیان می بینیم. ماہ پیشانی در این قصه دختر خردسالی است بی پناه و دربه در، که در همین دوران خردسالی تجربه هایی را از سر می گذراند که برخی از ما در کودکی با آنها دست به گریبان بوده ایم و احتمالا به دنبال مرگ مادر، گرفتار دست های نیرومند و بی رحم غریبه هایی عاری از شفقت نامادری و ناخواهری) شده ایم و شاهد انتقام های ترسناک و حتی هولناک آنها بوده ایم. ماه پیشانی در آن حال که دست به دهان و درمانده است چیزهایی را از ذهن می گذراند که آرزوی برآورده شدن آنها را دارد و گفت وگو با حیوانات و کشف ارزش های درون او از جمله آن هاست.
در قرن حاضر بسیاری از افراد چنین قصه هایی را «غیرواقعی» می دانند، آنها را بی ارزش می خوانند و طرد می کنند.
در پاسخ باید گفت که آنها درباره بدرفتاري نامادري ماه پیشانی چه می گویند؟ درباره حرص و آز و حسادت ناخواهری چه سخنی دارند؟ و مهم تر از همه، درباره تنهایی و آرزوی رهایی ماہ پیشانی ها چه نظری دارند؟ یکی از پژوهندگان قصه های اقوام گوناگون می گوید: «قصه ها به راستی زندگی را از درون باز می نمایند.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

داستان کوتاه، داستان و ادبیات

شناسه کالا

kj-447475

تعداد صفحه

۲۴۴۷

قطع

رقعی

نوع جلد

سخت

وزن

۱۲۵۰ گرم

سال انتشار شمسی

۱۴۰۲

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب بهترین داستان های جهان (قرن های 19و20)،(5جلدی)](https://ketabejam.com/uploads/im0000947961.webp)](https://ketabejam.com/bhtrin-dastan-hai-jhan-ghrn-hai-19o205jldi/)

[بهترین داستان های جهان (قرن های 19و20)،(5جلدی)](https://ketabejam.com/bhtrin-dastan-hai-jhan-ghrn-hai-19o205jldi/)

احمد گلشیری

ترجمه‌ی احمد گلشیری

نگاه

۲۰ ٪ ۵٬۲۵۰٬۰۰۰ ۴٬۲۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب داستان و نقد داستان (دوره سه جلدی)](https://ketabejam.com/uploads/im0001048213.webp)](https://ketabejam.com/dastan-o-nghd-dastan-doreh-seh-jldi/)

[داستان و نقد داستان (دوره سه جلدی)](https://ketabejam.com/dastan-o-nghd-dastan-doreh-seh-jldi/)

احمد گلشیری

نگاه

۲۰ ٪ ۵٬۲۵۰٬۰۰۰ ۴٬۲۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب چمدان](https://ketabejam.com/uploads/im0006904473.webp)](https://ketabejam.com/chmdan-95wp/)

[چمدان](https://ketabejam.com/chmdan-95wp/)

بزرگ علوی

ترجمه‌ی سعید فیروزآبادی

نگاه

۲۰ ٪ ۳۵۰٬۰۰۰ ۲۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب داستان های اوهایو (ادبیات مدرن جهان،چشم و چراغ85)](https://ketabejam.com/uploads/covers/35f018fbfffe.webp)](https://ketabejam.com/dastan-hai-aohaio-adbiat-mdrn-jhanchshm-o-chragh85/)

[داستان های اوهایو (ادبیات مدرن جهان،چشم و چراغ85)](https://ketabejam.com/dastan-hai-aohaio-adbiat-mdrn-jhanchshm-o-chragh85/)

دونالد ری پولاک

ترجمه‌ی معصومه عسکری

نگاه

۲۰ ٪ ۱۹۵٬۰۰۰ ۱۵۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ادگار آلن پو (داستان های کوتاه)](https://ketabejam.com/uploads/covers/5c006fc811a6.webp)](https://ketabejam.com/adgar-aln-po-dastan-hai-kotah/)

[ادگار آلن پو (داستان های کوتاه)](https://ketabejam.com/adgar-aln-po-dastan-hai-kotah/)

ادگار آلن‌پو

ترجمه‌ی زیبا گنجی، پریسا سلیمان زاده اردبیلی

نگاه

۲۰ ٪ ۷۲۵٬۰۰۰ ۵۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب دیکته و زاویه](https://ketabejam.com/uploads/covers/6a2d532b3b87.webp)](https://ketabejam.com/dikteh-o-zaoih/)

[دیکته و زاویه](https://ketabejam.com/dikteh-o-zaoih/)

غلامحسین ساعدی

نگاه

۲۰ ٪ ۷۵٬۰۰۰ ۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب خروس طلایی و نوشته های دیگر (ادبیات مدرن جهان،چشم و چراغ106)](https://ketabejam.com/uploads/covers/91364b525848.webp)](https://ketabejam.com/khros-tlaii-o-noshteh-hai-digr-adbiat-mdrn-jhanchshm-o-chragh106/)

[خروس طلایی و نوشته های دیگر (ادبیات مدرن جهان،چشم و چراغ106)](https://ketabejam.com/khros-tlaii-o-noshteh-hai-digr-adbiat-mdrn-jhanchshm-o-chragh106/)

خوان رولفو

ترجمه‌ی بهمن یغمایی، ستاره یغمایی

نگاه

۲۰ ٪ ۲۲۰٬۰۰۰ ۱۷۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب عزاداران بیل](https://ketabejam.com/uploads/covers/bfdf13715aa2.webp)](https://ketabejam.com/zadaran-bil/)

[عزاداران بیل](https://ketabejam.com/zadaran-bil/)

غلامحسین ساعدی

نگاه

۲۰ ٪ ۳۷۵٬۰۰۰ ۳۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب انتری که لوطی اش مرده بود و چند داستان دیگر](https://ketabejam.com/uploads/covers/e806e8d4ea59.webp)](https://ketabejam.com/antri-keh-loti-ash-mrdeh-bod-o-chnd-dastan-digr/)

[انتری که لوطی اش مرده بود و چند داستان دیگر](https://ketabejam.com/antri-keh-loti-ash-mrdeh-bod-o-chnd-dastan-digr/)

صادق چوبک

نگاه

۲۰ ٪ ۲۵۰٬۰۰۰ ۲۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب نامه‌های جلال آل احمد](https://ketabejam.com/uploads/im0001051527.webp)](https://ketabejam.com/nameh-haa-jlal-al-ahmd/)

[نامه‌های جلال آل احمد](https://ketabejam.com/nameh-haa-jlal-al-ahmd/)

جلال آل احمد، علی دهباشی

نگاه

۲۰ ٪ ۱۰۰٬۰۰۰ ۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پلاک](https://ketabejam.com/uploads/im0001046634.webp)](https://ketabejam.com/plak/)

[پلاک](https://ketabejam.com/plak/)

احمد غلامی

نگاه

۲۰ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۴۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب واقعگرایى در ادبیات داستانى معاصر](https://ketabejam.com/uploads/im0001047035.webp)](https://ketabejam.com/oaghgraia-dr-adbiat-dastana-masr/)

[واقعگرایى در ادبیات داستانى معاصر](https://ketabejam.com/oaghgraia-dr-adbiat-dastana-masr/)

فدوی شکری

نگاه

۲۰ ٪ ۵۷۵٬۰۰۰ ۴۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب درباره‌ی هنر و شعر و شاعری](https://ketabejam.com/uploads/im0001051786.webp)](https://ketabejam.com/drbareh-a-hnr-o-shr-o-shara/)

[درباره‌ی هنر و شعر و شاعری](https://ketabejam.com/drbareh-a-hnr-o-shr-o-shara/)

نیما یوشیج، سیروس طاهباز

نگاه

۲۰ ٪ ۱٬۵۰۰٬۰۰۰ ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آدم برفی و 32 داستان دیگر](https://ketabejam.com/uploads/im0001714087.webp)](https://ketabejam.com/adm-brfa-o-32-dastan-digr/)

[آدم برفی و 32 داستان دیگر](https://ketabejam.com/adm-brfa-o-32-dastan-digr/)

هانس کریستیان اندرسن، جمشید نوایی

نگاه

۲۰ ٪ ۵۲۵٬۰۰۰ ۴۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب برج بابل: تنگنا](https://ketabejam.com/uploads/covers/53c0a59e78a2.webp)](https://ketabejam.com/brj-babl-tngna/)

[برج بابل: تنگنا](https://ketabejam.com/brj-babl-tngna/)

لئانید آندره‌یف

ترجمه‌ی رضا بهرامی

چشمه

۲۰ ٪ ۳۴۰٬۰۰۰ ۲۷۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سیزده](https://ketabejam.com/uploads/covers/9a2e83668a79.webp)](https://ketabejam.com/sizdeh/)

[سیزده](https://ketabejam.com/sizdeh/)

علی میرصادقی

بارسا

۲۰ ٪ ۷۵۰٬۰۰۰ ۶۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آینه چپ،راست،راهنما](https://ketabejam.com/uploads/covers/381b4beeec2a.webp)](https://ketabejam.com/aineh-chprastrahnma/)

[آینه چپ،راست،راهنما](https://ketabejam.com/aineh-chprastrahnma/)

دورته نورس

ترجمه‌ی شهرزاد لولاچی

برج

۲۰ ٪ ۴۹۵٬۰۰۰ ۳۹۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب غوغای کاکتوس](https://ketabejam.com/uploads/covers/5d7e1e174934.webp)](https://ketabejam.com/ghoghai-kaktos/)

[غوغای کاکتوس](https://ketabejam.com/ghoghai-kaktos/)

فائقه درویش

البرز

۲۰ ٪ ۱۰۰٬۰۰۰ ۸۰٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از احمد گلشیری

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/ahmd-glshiri/)

## کتاب‌های بیشتر از نگاه

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/ngah/)

۵٬۲۵۰٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۴٬۲۰۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

