# خرید کتاب داستان‌هایی با قهرمانان کوچک اثر او هنری از نشر ناهید

> قصه‌ها معمولاً شرح غیر واقعی ساده و مداومی از زندگی قهرمان هستند . هر قصه با آغاز یک زندگی یا دوره ای از زندگی شروع می شود ، برای قهرمان آن مشکلاتی پیش می آید…

Source: https://ketabejam.com/dastan-haii-ba-ghhrmanan-kochk/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [داستان و ادبیات](https://ketabejam.com/list/literature/) [داستان کوتاه](https://ketabejam.com/list/short-story/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۲۰ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [داستان کوتاه](https://ketabejam.com/list/short-story/)[داستان و ادبیات](https://ketabejam.com/list/literature/) موجود

# داستان‌هایی با قهرمانان کوچک

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش ا

و

چ

ل

نویسندگان [او هنری](https://ketabejam.com/authors/ao-hnri/) ، [ویلیام آیریش](https://ketabejam.com/authors/oiliam-airish/) ، [چخوف](https://ketabejam.com/authors/chkhof/) ، [لیشتن برگر](https://ketabejam.com/authors/lishtn-brgr/)

[ر مترجم رضا حسینی](https://ketabejam.com/translators/rza-hsini/)[ن ناشر ناهید](https://ketabejam.com/publishers/nahid/)

۲۰۰

صفحه

۱۴۰۲

سال چاپ

شومیز - رقعی

قطع

۲۷۰٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۲۱۶٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از او هنریبیشتر از ناهیدترجمه‌ی رضا حسینیکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

قصه‌ها معمولاً شرح غیر واقعی ساده و مداومی از زندگی قهرمان هستند . هر قصه با آغاز یک زندگی یا دوره ای از زندگی شروع می شود ، برای قهرمان آن مشکلاتی پیش می آید و قهرمان با زور بازو یا با نیروی عقل و یا به یاری نیروهای ماوراءالطبیعه بر آن مشکلات فائق می آید و قصه با پیروزی او پایان می یابد . اما داستان کوتاه چنین جریان مدامی ندارد . ” داستان کوتاه ” ، به یک قطعه شعر و یا یک تابلو نقاشی نزدک تر است تا به یک قصه . در داستان کوتاه یک حادثهء فرعی از زندگی را به عاریه می گیرند تا به بهانهء آن ، گاهی یک نکتهء عاطفی یا ظریف ، گاهی یک ترکیب زیبا و گاهی یک تحلیل دقیق را عرضه کنند . ولی باز هم همهء این عوامل فرعی است بر ترکیب بی نقص و هم آهنگ داستان کوتاه . داستان کوتاه ممکن است حادثه داشته باشد و یا نداشته باشد ولی در هر حال حادثه ای که در آن وجود دارد برای نویسنده منظور اصلی نیست ، بلکه اصل خود داستان کوتاه است که اگر در آفریدن آن کوچک ترین نقصی راه یابد همهء ارزش خود را از دست می دهد… این کتاب شامل داستان هایی است از : آندره لیشتن برگر ، چخوف ، لافکا دیوهرن ، ویلیام آیریش ، هانری دومنفرید ، هانری دوورنوا ،ماکسیم گورکی ، آرکاری آورچنکو ، ساکی ، او. هنری ، روژه دوینی و آندره موروا.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

داستان کوتاه، داستان و ادبیات

شناسه کالا

kj-069789

شابک

۹۷۸۹۶۴۶۲۰۵۲۵۳

تعداد صفحه

۲۰۰

قطع

شومیز - رقعی

سال انتشار شمسی

۱۴۰۲

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب زندگانی من و شش داستان دیگر](https://ketabejam.com/uploads/im0001327754.webp)](https://ketabejam.com/zndgani-mn-o-shsh-dastan-digr/)

[زندگانی من و شش داستان دیگر](https://ketabejam.com/zndgani-mn-o-shsh-dastan-digr/)

آنتون چخوف

ترجمه‌ی جهانگیر افکاری

ناهید

۲۰ ٪ ۶۸۰٬۰۰۰ ۵۴۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب درد جاودانگی](https://ketabejam.com/uploads/covers/2e4e56d28e54.webp)](https://ketabejam.com/drd-jaodangi/)

[درد جاودانگی](https://ketabejam.com/drd-jaodangi/)

میگل د اونامونو

ترجمه‌ی بهاءالدین خرمشاهی

ناهید

۲۰ ٪ ۹۵۰٬۰۰۰ ۷۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب از رمانس‌گونگی تا رمان‌گونگی](https://ketabejam.com/uploads/im0001327979.webp)](https://ketabejam.com/az-rmans-gongi-ta-rman-gongi/)

[از رمانس‌گونگی تا رمان‌گونگی](https://ketabejam.com/az-rmans-gongi-ta-rman-gongi/)

رضا وسمه‌گر

ناهید

۲۰ ٪ ۶۵۰٬۰۰۰ ۵۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب از واژه تا فرهنگ](https://ketabejam.com/uploads/covers/532357b487fd.webp)](https://ketabejam.com/az-oazheh-ta-frhng/)

[از واژه تا فرهنگ](https://ketabejam.com/az-oazheh-ta-frhng/)

بهاءالدین خرمشاهی

ناهید

۲۰ ٪ ۴۸۰٬۰۰۰ ۳۸۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پنج مصاحبه پاریس ریو یو (کارلوس فوئنتس-دیوید ممت-چینوآ آچبه-امبرتو اکو-کازوئو ایشیگورو)](https://ketabejam.com/uploads/covers/9124aad6cd42.webp)](https://ketabejam.com/pnj-msahbeh-paris-rio-io-karlos-foints-dioid-mmt-chinoa-achbh-ambrto-ako-kazoio-aishigoro/)

[پنج مصاحبه پاریس ریو یو (کارلوس فوئنتس-دیوید ممت-چینوآ آچبه-امبرتو اکو-کازوئو ایشیگورو)](https://ketabejam.com/pnj-msahbeh-paris-rio-io-karlos-foints-dioid-mmt-chinoa-achbh-ambrto-ako-kazoio-aishigoro/)

آلفرد مک آدم

ترجمه‌ی نیلوفر معتمد

ناهید

۲۰ ٪ ۵۵۰٬۰۰۰ ۴۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ترجمه کاوی](https://ketabejam.com/uploads/covers/1373942a1335.webp)](https://ketabejam.com/trjmeh-kaoi/)

[ترجمه کاوی](https://ketabejam.com/trjmeh-kaoi/)

بهاءالدین خرمشاهی

ناهید

۲۰ ٪ ۷۵۰٬۰۰۰ ۶۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آنتیگونه و شوالیه‌های میزگرد](https://ketabejam.com/uploads/im0001328030.webp)](https://ketabejam.com/antigoneh-o-shoalih-hai-mizgrd/)

[آنتیگونه و شوالیه‌های میزگرد](https://ketabejam.com/antigoneh-o-shoalih-hai-mizgrd/)

ژان کوکتو

ترجمه‌ی محمدحسن روستایی، تارا سعیدی، فاطمه رجب‌زاده

ناهید

۲۰ ٪ ۲۸۰٬۰۰۰ ۲۲۴٬۰۰۰ تومان

[کتاب‌جم جان‌های معذب بیوررنستیرن بیورنستون](https://ketabejam.com/jan-hai-mzb/)

[جان‌های معذب](https://ketabejam.com/jan-hai-mzb/)

بیوررنستیرن بیورنستون

ترجمه‌ی قاسم صنعوی

ناهید

۲۰ ٪ ۷۸۰٬۰۰۰ ۶۲۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب شاهکار ادبی مصور (9) هدیه‌ی‌سال‌نو (آفرینگان) ^](https://ketabejam.com/uploads/im0006805095.webp)](https://ketabejam.com/shahkar-adbi-msor-9-hdih-i-sal-no-afringan/)

[شاهکار ادبی مصور (9) هدیه‌ی‌سال‌نو (آفرینگان) ^](https://ketabejam.com/shahkar-adbi-msor-9-hdih-i-sal-no-afringan/)

او هنری

ترجمه‌ی رضا مرتضوی

آفرینگان

۱۲ ٪ ۶۲۵٬۰۰۰ ۵۵۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب برج بابل: تنگنا](https://ketabejam.com/uploads/covers/53c0a59e78a2.webp)](https://ketabejam.com/brj-babl-tngna/)

[برج بابل: تنگنا](https://ketabejam.com/brj-babl-tngna/)

لئانید آندره‌یف

ترجمه‌ی رضا بهرامی

چشمه

۲۰ ٪ ۳۴۰٬۰۰۰ ۲۷۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سیزده](https://ketabejam.com/uploads/covers/9a2e83668a79.webp)](https://ketabejam.com/sizdeh/)

[سیزده](https://ketabejam.com/sizdeh/)

علی میرصادقی

بارسا

۲۰ ٪ ۷۵۰٬۰۰۰ ۶۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آینه چپ،راست،راهنما](https://ketabejam.com/uploads/covers/381b4beeec2a.webp)](https://ketabejam.com/aineh-chprastrahnma/)

[آینه چپ،راست،راهنما](https://ketabejam.com/aineh-chprastrahnma/)

دورته نورس

ترجمه‌ی شهرزاد لولاچی

برج

۲۰ ٪ ۴۹۵٬۰۰۰ ۳۹۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب غوغای کاکتوس](https://ketabejam.com/uploads/covers/5d7e1e174934.webp)](https://ketabejam.com/ghoghai-kaktos/)

[غوغای کاکتوس](https://ketabejam.com/ghoghai-kaktos/)

فائقه درویش

البرز

۲۰ ٪ ۱۰۰٬۰۰۰ ۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آخرین شیطان](https://ketabejam.com/uploads/im0000945459.webp)](https://ketabejam.com/akhrin-shitan/)

[آخرین شیطان](https://ketabejam.com/akhrin-shitan/)

ایساک باشویس زینگر

ترجمه‌ی سپاس ریوندی

ماهی

۲۰ ٪ ۴۰۰٬۰۰۰ ۳۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب قلب ضعیف و بوبوک](https://ketabejam.com/uploads/covers/513b74b4241d.webp)](https://ketabejam.com/ghlb-zif-o-bobok/)

[قلب ضعیف و بوبوک](https://ketabejam.com/ghlb-zif-o-bobok/)

فئودور داستایوسکی

ترجمه‌ی یلدا بیدختی‌نژاد

چشمه

۲۰ ٪ ۳۵۰٬۰۰۰ ۲۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب گالری اجساد](https://ketabejam.com/uploads/covers/52cbf5f5fa3c.webp)](https://ketabejam.com/galri-ajsad/)

[گالری اجساد](https://ketabejam.com/galri-ajsad/)

حسن بلاسم

ترجمه‌ی ایمان پاکنهاد

چشمه

۲۰ ٪ ۵۹۰٬۰۰۰ ۴۷۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب کلیسای جامع و چند داستان دیگر](https://ketabejam.com/uploads/im0001046357.webp)](https://ketabejam.com/klisai-jam-o-chnd-dastan-digr/)

[کلیسای جامع و چند داستان دیگر](https://ketabejam.com/klisai-jam-o-chnd-dastan-digr/)

ریموند کارور

ترجمه‌ی فرزانه طاهری

نیلوفر

۲۰ ٪ ۴۵۰٬۰۰۰ ۳۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب کتابخانه غرایب](https://ketabejam.com/uploads/im0001054183.webp)](https://ketabejam.com/ktabkhaneh-ghraib/)

[کتابخانه غرایب](https://ketabejam.com/ktabkhaneh-ghraib/)

هاروکی موراکامی

ترجمه‌ی رضا دادویی

سبزان

۲۰ ٪ ۶۷۰٬۰۰۰ ۵۳۶٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از او هنری

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/ao-hnri/)

## کتاب‌های بیشتر از ناهید

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/nahid/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی رضا حسینی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/rza-hsini/)

۲۷۰٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۲۱۶٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

