# خرید کتاب دین هیتلر، عقاید منحرفی که رایش سوم را به پیش برد. اثر ریچارد وایکات از نشر طرح نو

> پروفسور وایکات با تکیه بر تحقیقاتی دقیق و کامل، رئوس کلی آنچه می‌توانیم با سطح معقولی از اطمینان درباره باورهای دینی هیتلر و اطرافیان او بدانیم، فراهم می‌آورد.…

Source: https://ketabejam.com/din-hitlr-ghaid-mnhrfi-keh-raish-som-ra-beh-pish-brd-vqdq/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [علوم انسانی و اجتماعی](https://ketabejam.com/list/humanities/) [تاریخ](https://ketabejam.com/list/history/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۲۰ ٪ تخفیف

[تاریخ](https://ketabejam.com/list/history/) موجود

# دین هیتلر، عقاید منحرفی که رایش سوم را به پیش برد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ر نویسنده ریچارد وایکات](https://ketabejam.com/authors/richard-oaikat/)[ک مترجم کاوه حسین‌زاده راد](https://ketabejam.com/translators/kaoh-hsin-zadeh-rad/) ط

ط

ناشران [طرح نو](https://ketabejam.com/publishers/trh-no/) ، [طرح نقد](https://ketabejam.com/publishers/trh-nghd/)

۴۴۶

صفحه

۱۴۰۱

سال چاپ

۹۰۰٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۷۲۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از طرح نوبیشتر از طرح نقدترجمه‌ی کاوه حسین‌زاده رادکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

پروفسور وایکات با تکیه بر تحقیقاتی دقیق و کامل، رئوس کلی آنچه می‌توانیم با سطح معقولی از اطمینان درباره باورهای دینی هیتلر و اطرافیان او بدانیم، فراهم می‌آورد. تصویری که پدیدار می‌شود، یک شمایل عمومی به دقت ساخته و پرداخته شده توسط هیتلر را نشان می‌دهد؛ هیتلر از این طریق می‌خواست در آلمانی که تا حد زیادی [ مردمانش ] اهل کلیسا بودند از رویگردانی پایگاه حمایتش ممانعت به عمل آورد. اما هیتلر در خلوت، دستیاران رده بالای خود را در تدوین راهبردی زیرکانه هدایت می‌کرد تا به تدریج هرگونه اثری از ایمان مذهبی‌ای را نابود کند که مخاف با برنامه‌های جنون آمیزش برای بازترسیم نقشه اروپا و ویران کردن آگاهی انسان باشد، آگاهی از این ایده که همه نوع بشر از منزلت و ارزشی برابر با خدا برخوردارند و خواست خداوند دایر بر این است که تمامی مردم را به عنوان هم‌نوعان دوست داشته باشید و از افراد ضعیف مراقبت و تیمار ویژه به عمل آورید.
سوگیری مذهبی #آدولف_هیتلر، انسانی که تاریخ هرگز نمی‌تواند او را فراموش کند، معمایی همیشگی ا‌ست.
ملحدان سخت بر این باورند که هیتلر یک مسیحی معتقد بود، در مقابل مسیحیان او را خداناباور می‌دانند و برخی دیگر معتقدند که از پیروان علوم خفیه بود.
ریچارد وایکات مورخ می‌گوید که هیچ یک از این نظریه‌ها درست نیست. وایکات با زیربینی و دقت بسیار به پرسش ایمان مذهبی هیتلر می‌پردازد و حقیقت تکان دهنده و شگفت‌انگیزی را درباره منفورترین مرد قرن بیستم آشکار می‌کند.
این کتاب مهمی است که در خور مخاطبان گسترده‌ای فراتر از دانشگاهیان است.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

تاریخ

شناسه کالا

kj-071666

شابک

۹۷۸۹۶۴۴۸۹۱۷۵۵

تعداد صفحه

۴۴۶

وزن

۴۸۰ گرم

سال انتشار شمسی

۱۴۰۱

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب کمرهای خم شده (پروپاگاندای آلمان نازی و جمهوری دموکراتیک آلمان)](https://ketabejam.com/uploads/im0000952452.webp)](https://ketabejam.com/kmrhai-khm-shdeh-propagandai-alman-nazi-o-jmhori-dmokratik-alman/)

[کمرهای خم شده (پروپاگاندای آلمان نازی و جمهوری دموکراتیک آلمان)](https://ketabejam.com/kmrhai-khm-shdeh-propagandai-alman-nazi-o-jmhori-dmokratik-alman/)

راندال بایتورک

ترجمه‌ی کاوه حسین‌زاده راد

پیله

۲۰ ٪ ۱٬۳۵۰٬۰۰۰ ۱٬۰۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب روشنگری و بیم و امیدهای روشنفکران در ایران (فلسفه های امید و یاس)](https://ketabejam.com/uploads/covers/4f853e710f29.webp)](https://ketabejam.com/roshngri-o-bim-o-amidhai-roshnfkran-dr-airan-flsfeh-hai-amid-o-ias/)

[روشنگری و بیم و امیدهای روشنفکران در ایران (فلسفه های امید و یاس)](https://ketabejam.com/roshngri-o-bim-o-amidhai-roshnfkran-dr-airan-flsfeh-hai-amid-o-ias/)

علی میرسپاسی

ترجمه‌ی کاوه حسین‌زاده راد

طرح نو

۲۰ ٪ ۹۵۰٬۰۰۰ ۷۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پژوهشی مختصر در معنای گناه و ایمان](https://ketabejam.com/uploads/covers/74edbcd6f708.webp)](https://ketabejam.com/pzhohshi-mkhtsr-dr-mnai-gnah-o-aiman/)

[پژوهشی مختصر در معنای گناه و ایمان](https://ketabejam.com/pzhohshi-mkhtsr-dr-mnai-gnah-o-aiman/)

جان رالز

ترجمه‌ی کاوه حسین‌زاده راد

طرح نو

۲۰ ٪ ۶۸۰٬۰۰۰ ۵۴۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب خدا، لاک و برابری](https://ketabejam.com/uploads/im0001222404.webp)](https://ketabejam.com/khda-lak-o-brabri/)

[خدا، لاک و برابری](https://ketabejam.com/khda-lak-o-brabri/)

جرمی والدرون

ترجمه‌ی کاوه حسین‌زاده راد

طرح نو، طرح نقد

۲۰ ٪ ۱٬۱۰۰٬۰۰۰ ۸۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پیامدهای مشروطیت](https://ketabejam.com/uploads/im0001222271.webp)](https://ketabejam.com/piamdhai-mshrotit/)

[پیامدهای مشروطیت](https://ketabejam.com/piamdhai-mshrotit/)

فردین مرادخانی

ترجمه‌ی مهدیه دستمالچی

طرح نو، طرح نقد

۲۰ ٪ ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ ۸۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب چرنوبیل: از آخرالزمان هسته‌ای تا فروپاشی شوروی](https://ketabejam.com/uploads/im0001722155.webp)](https://ketabejam.com/chrnobil-az-akhralzman-hsteh-ai-ta-fropashi-shoroi-vtd7/)

[چرنوبیل: از آخرالزمان هسته‌ای تا فروپاشی شوروی](https://ketabejam.com/chrnobil-az-akhralzman-hsteh-ai-ta-fropashi-shoroi-vtd7/)

سرهی پلوخی

ترجمه‌ی سید پوریا حسینی

طرح نو، طرح نقد

۲۰ ٪ ۸۰۰٬۰۰۰ ۶۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آینده دین و خدا در مسیحیت](https://ketabejam.com/uploads/im0001017251.webp)](https://ketabejam.com/aindeh-din-o-khda-dr-msihit-40wa/)

[آینده دین و خدا در مسیحیت](https://ketabejam.com/aindeh-din-o-khda-dr-msihit-40wa/)

جیانی واتیمو، ریچارد رورتی

ترجمه‌ی کاوه حسین‌زاده راد، نادر نصیری

علم

۲۰ ٪ ۳۰۰٬۰۰۰ ۲۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب انقلاب اسلامی در مازندران ( جلد ۲ )](https://ketabejam.com/uploads/im0006896373.webp)](https://ketabejam.com/anghlab-aslami-dr-mazndran-jld-2/)

[انقلاب اسلامی در مازندران ( جلد ۲ )](https://ketabejam.com/anghlab-aslami-dr-mazndran-jld-2/)

یاسر صابری

مرکز اسناد انقلاب اسلامی

۵ ٪ ۱۵۰٬۰۰۰ ۱۴۲٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب انقلاب اسلامی در گیلان](https://ketabejam.com/uploads/im0006896375.webp)](https://ketabejam.com/anghlab-aslami-dr-gilan/)

[انقلاب اسلامی در گیلان](https://ketabejam.com/anghlab-aslami-dr-gilan/)

قدیر نجف زاده شوکی

مرکز اسناد انقلاب اسلامی

۵ ٪ ۴۰۰٬۰۰۰ ۳۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب انقلاب اسلامی در ایلام](https://ketabejam.com/uploads/im0006896374.webp)](https://ketabejam.com/anghlab-aslami-dr-ailam/)

[انقلاب اسلامی در ایلام](https://ketabejam.com/anghlab-aslami-dr-ailam/)

سید محمد طاهری مقدم

مرکز اسناد انقلاب اسلامی

۵ ٪ ۱۱۰٬۰۰۰ ۱۰۴٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب انقلاب اسلامی در استان مرکزی (جلد اول)](https://ketabejam.com/uploads/im0006896376.webp)](https://ketabejam.com/anghlab-aslami-dr-astan-mrkzi-jld-aol/)

[انقلاب اسلامی در استان مرکزی (جلد اول)](https://ketabejam.com/anghlab-aslami-dr-astan-mrkzi-jld-aol/)

احمد رشیدی

مرکز اسناد انقلاب اسلامی

۵ ٪ ۲۸۰٬۰۰۰ ۲۶۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب انقلاب اسلامی در اردبیل](https://ketabejam.com/uploads/im0006896377.webp)](https://ketabejam.com/anghlab-aslami-dr-ardbil/)

[انقلاب اسلامی در اردبیل](https://ketabejam.com/anghlab-aslami-dr-ardbil/)

رحیم نیکبخت، رجب ایزدی

مرکز اسناد انقلاب اسلامی

۵ ٪ ۲۸۰٬۰۰۰ ۲۶۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تاریخ معصومی](https://ketabejam.com/uploads/im0006897576.webp)](https://ketabejam.com/tarikh-msomi/)

[تاریخ معصومی](https://ketabejam.com/tarikh-msomi/)

محمد معصوم بکری

اساطیر

۱۵ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۵۱۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تاریخ طبری و احوال و آثار طبری (16جلدی)](https://ketabejam.com/uploads/im0006897577.webp)](https://ketabejam.com/tarikh-tbri-o-ahoal-o-asar-tbri-16jldi/)

[تاریخ طبری و احوال و آثار طبری (16جلدی)](https://ketabejam.com/tarikh-tbri-o-ahoal-o-asar-tbri-16jldi/)

محمد بن جریر الطبری

ترجمه‌ی ابوالقاسم پاینده

اساطیر

۱۵ ٪ ۲۸٬۰۰۰٬۰۰۰ ۲۳٬۸۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تاریخ تمدن در اسلام](https://ketabejam.com/uploads/im0006897578.webp)](https://ketabejam.com/tarikh-tmdn-dr-aslam/)

[تاریخ تمدن در اسلام](https://ketabejam.com/tarikh-tmdn-dr-aslam/)

علی اصغر حلبی

اساطیر

۱۵ ٪ ۱٬۷۰۰٬۰۰۰ ۱٬۴۴۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب حفاظت از بناهای تاریخی Conservation of Historic Buildings](https://ketabejam.com/uploads/im0006897695.webp)](https://ketabejam.com/hfazt-az-bnahai-tarikhi-conservation-of-historic-buildings/)

[حفاظت از بناهای تاریخی Conservation of Historic Buildings](https://ketabejam.com/hfazt-az-bnahai-tarikhi-conservation-of-historic-buildings/)

ترجمه‌ی محمدمهدی هوشیاری

طحان

۵ ٪ ۱٬۸۵۰٬۰۰۰ ۱٬۷۵۷٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب تضاد و تباین در بافت تاریخی (ساماندهی بافت تاریخی در راستای توسعه صنعت گردشگری)Contrast and Paradox on Historical Context](https://ketabejam.com/uploads/im0006897699.webp)](https://ketabejam.com/tzad-o-tbain-dr-baft-tarikhi-samandhi-baft-tarikhi-dr-rastai-toseh-snt-grdshgricontrast-and-paradox-on-historical-contex/)

[تضاد و تباین در بافت تاریخی (ساماندهی بافت تاریخی در راستای توسعه صنعت گردشگری)Contrast and Paradox on Historical Context](https://ketabejam.com/tzad-o-tbain-dr-baft-tarikhi-samandhi-baft-tarikhi-dr-rastai-toseh-snt-grdshgricontrast-and-paradox-on-historical-contex/)

طحان

۵ ٪ ۴۲۰٬۰۰۰ ۳۹۹٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب بازآفرینی میدان های تاریخی Regeneration of Historic Squares from theory to practice](https://ketabejam.com/uploads/im0006897703.webp)](https://ketabejam.com/bazafrini-midan-hai-tarikhi-regeneration-of-historic-squares-from-theory-to-practice/)

[بازآفرینی میدان های تاریخی Regeneration of Historic Squares from theory to practice](https://ketabejam.com/bazafrini-midan-hai-tarikhi-regeneration-of-historic-squares-from-theory-to-practice/)

طحان

۵ ٪ ۸۹۹٬۰۰۰ ۸۵۴٬۰۵۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از طرح نو

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/trh-no/)

## کتاب‌های بیشتر از طرح نقد

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/trh-nghd/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی کاوه حسین‌زاده راد

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/kaoh-hsin-zadeh-rad/)

۹۰۰٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۷۲۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

