# خرید کتاب دولت و اجرای شریعت محمد سروش محلاتی

> دولت و اجرای شریعت از محمد سروش محلاتی، بررسی فقهی نسبت حکومت و اجبار در دین از نشر نی؛ برای علاقه مندان فقه سیاسی سفارش دهید.

Source: https://ketabejam.com/dolt-o-ajrai-shrit/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [دین و عرفان](https://ketabejam.com/list/religion/) [احکام و رساله](https://ketabejam.com/list/islamic-rulings/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۱۵ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [احکام و رساله](https://ketabejam.com/list/islamic-rulings/)[دین و عرفان](https://ketabejam.com/list/religion/) موجود

# دولت و اجرای شریعت

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [م نویسنده محمد سروش‌محلاتی](https://ketabejam.com/authors/mhmd-srosh-mhlati/)[م مترجم مهران اسماعیلی](https://ketabejam.com/translators/mhran-asmaili/)[ن ناشر نشر نی](https://ketabejam.com/publishers/nshr-ni/)

۱۱۴

صفحه

رقعی

قطع

۴۵۰٬۰۰۰ ۱۵ ٪ ۳۸۲٬۵۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از محمد سروش‌محلاتیبیشتر از نشر نیترجمه‌ی مهران اسماعیلیکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

اگر اراده‌ی خداوند بر این بود که بندگانش فقط بتوانند کارهای خوب انجام دهند، انسان را به‌گونه‌ای می‌آفرید که صرفاً توانایی انجام کارهای خوب را داشته باشد و از انجام کار بد ناتوان باشد. اما اراده‌ی پروردگار بر این بوده است که انسان با اراده‌ی خویش کار خیر کند و از گناه بپرهیزد.
نویسنده در این کتاب قصد ندارد دولت را فاقد مسئولیت در قبال مفاسد نشان دهد، بلکه می‌خواهد استنتاج کند احکام اسلامی به‌اقتضای ایمانی‌بودن جامعه و نه اسلامی‌بودن حکومت ارائه شده است.
دانش‌های مختلفی مشروعیت اعمال انسانی را از جهات مختلف تبیین می‌کنند؛ مثلاً حقوق دانشی است که اصول حاکم بر توانایی دولت را ارائه می‌کند و چارچوب خاصی را برای اقدامات مشروع دولت تبیین می‌کند. فقه نیز دانشی است که گسترده تا تعیین حدود دخالت‌های دولت و مشخص‌کردن موارد مجاز و غیرمجاز یکی از وظایف آن است. مثلاً‌ می‌توان از فقه پرسید دولت اسلامی در چه مواردی و براساس چه مبانی و اصولی می‌تواند اختیارات شهروندان را محدود کند و با استفاده از نیروی قهریّه آزادی آنان را سلب کند؟

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

احکام و رساله، دین و عرفان

شناسه کالا

kj-198724

شابک

۹۷۸۹۶۴۱۸۵۴۲۳۴

تعداد صفحه

۱۱۴

قطع

رقعی

وزن

۱۳۰ گرم

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب پیدایی اندیشه سیاسی عرفانی در ایران](https://ketabejam.com/uploads/im0001048483.webp)](https://ketabejam.com/pidaii-andisheh-siasi-rfani-dr-airan/)

[پیدایی اندیشه سیاسی عرفانی در ایران](https://ketabejam.com/pidaii-andisheh-siasi-rfani-dr-airan/)

مهدی فدایی مهربانی

ترجمه‌ی مهران اسماعیلی

نشر نی

۱۵ ٪ ۱٬۱۰۰٬۰۰۰ ۹۳۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه دورهٔ قاجار (جلد اول)](https://ketabejam.com/uploads/im0001042924.webp)](https://ketabejam.com/mktobat-o-bianat-siasi-o-ajtmai-lmai-shieh-dorh-ghajar-jld-aol/)

[مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه دورهٔ قاجار (جلد اول)](https://ketabejam.com/mktobat-o-bianat-siasi-o-ajtmai-lmai-shieh-dorh-ghajar-jld-aol/)

محمدحسن رجبی

ترجمه‌ی مهران اسماعیلی

نشر نی

۱۵ ٪ ۱٬۹۳۰٬۰۰۰ ۱٬۶۴۰٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب چالش مذهب و مدرنیسم در ایران (کتاب دوم)](https://ketabejam.com/uploads/im0001047471.webp)](https://ketabejam.com/chalsh-mzhb-o-mdrnism-dr-airan-ktab-dom/)

[چالش مذهب و مدرنیسم در ایران (کتاب دوم)](https://ketabejam.com/chalsh-mzhb-o-mdrnism-dr-airan-ktab-dom/)

مسعود کوهستانی‌نژاد

ترجمه‌ی مهران اسماعیلی

نشر نی

۱۵ ٪ ۳٬۲۰۰٬۰۰۰ ۲٬۷۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اندیشه و ایمان در آزادی](https://ketabejam.com/uploads/covers/be8e02c7c46a.webp)](https://ketabejam.com/andisheh-o-aiman-dr-azadi/)

[اندیشه و ایمان در آزادی](https://ketabejam.com/andisheh-o-aiman-dr-azadi/)

محمد سروش‌محلاتی

ترجمه‌ی رضا علیزاده

روزنه

۲۰ ٪ ۱٬۴۹۰٬۰۰۰ ۱٬۱۹۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب دین و عدالت (کویر)](https://ketabejam.com/uploads/im0001626864.webp)](https://ketabejam.com/din-o-dalt-koir/)

[دین و عدالت (کویر)](https://ketabejam.com/din-o-dalt-koir/)

محمد سروش‌محلاتی

کویر

۲۰ ٪ ۵۷۰٬۰۰۰ ۴۵۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب برابری دیه زنان و مردان](https://ketabejam.com/uploads/im0006990353.webp)](https://ketabejam.com/brabri-dih-znan-o-mrdan/)

[برابری دیه زنان و مردان](https://ketabejam.com/brabri-dih-znan-o-mrdan/)

محمد سروش‌محلاتی

میراث اهل قلم

۲ ٪ ۳۰۰٬۰۰۰ ۲۹۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب حکمرانی شایسته (شرح‌عهدنامه‌مالک‌)](https://ketabejam.com/uploads/im0006990929.webp)](https://ketabejam.com/hkmrani-shaisteh-shrh-hdnameh-malk/)

[حکمرانی شایسته (شرح‌عهدنامه‌مالک‌)](https://ketabejam.com/hkmrani-shaisteh-shrh-hdnameh-malk/)

محمد سروش‌محلاتی

میراث اهل قلم

۲ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۵۸۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب زن پوشش پرده‌شینی](https://ketabejam.com/uploads/im0006992410.webp)](https://ketabejam.com/zn-poshsh-prdeh-shini/)

[زن پوشش پرده‌شینی](https://ketabejam.com/zn-poshsh-prdeh-shini/)

محمد سروش‌محلاتی

میراث اهل قلم

۲ ٪ ۵۵۰٬۰۰۰ ۵۳۹٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب نماز و روزه مسافر در عصر حاضر](https://ketabejam.com/uploads/im0006994095.webp)](https://ketabejam.com/nmaz-o-rozeh-msafr-dr-sr-hazr/)

[نماز و روزه مسافر در عصر حاضر](https://ketabejam.com/nmaz-o-rozeh-msafr-dr-sr-hazr/)

محمد سروش‌محلاتی

میراث اهل قلم

۲ ٪ ۴۵۰٬۰۰۰ ۴۴۱٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب فقه و سیاست در ایران معاصر:تحول حکومت داری و فقه حکومت اسلامی](https://ketabejam.com/uploads/im0000947327.webp)](https://ketabejam.com/fgheh-o-siast-dr-airan-masrthol-hkomt-dari-o-fgheh-hkomt-aslami/)

[فقه و سیاست در ایران معاصر:تحول حکومت داری و فقه حکومت اسلامی](https://ketabejam.com/fgheh-o-siast-dr-airan-masrthol-hkomt-dari-o-fgheh-hkomt-aslami/)

داود فیرحی

ترجمه‌ی مسعود خیرخواه

نشر نی

۱۲ ٪ ۱٬۳۳۰٬۰۰۰ ۱٬۱۷۰٬۴۰۰ تومان

[![جلد کتاب فقه و سیاست در ایران معاصر (جلد ۱)](https://ketabejam.com/uploads/im0001042206.webp)](https://ketabejam.com/fgheh-o-siast-dr-airan-masr-jld-1/)

[فقه و سیاست در ایران معاصر (جلد ۱)](https://ketabejam.com/fgheh-o-siast-dr-airan-masr-jld-1/)

داود فیرحی

ترجمه‌ی مهران اسماعیلی

نشر نی

۱۵ ٪ ۱٬۳۳۰٬۰۰۰ ۱٬۱۳۰٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب اسلام، سنت، دولت مدرن](https://ketabejam.com/uploads/im0001048150.webp)](https://ketabejam.com/aslam-snt-dolt-mdrn/)

[اسلام، سنت، دولت مدرن](https://ketabejam.com/aslam-snt-dolt-mdrn/)

سیدعلی میرموسوی

ترجمه‌ی مهران اسماعیلی

نشر نی

۱۵ ٪ ۱٬۴۳۰٬۰۰۰ ۱٬۲۱۵٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه دورهٔ قاجار (جلد نهم)](https://ketabejam.com/uploads/im0001042832.webp)](https://ketabejam.com/mktobat-o-bianat-siasi-o-ajtmai-lmai-shieh-dorh-ghajar-jld-nhm/)

[مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه دورهٔ قاجار (جلد نهم)](https://ketabejam.com/mktobat-o-bianat-siasi-o-ajtmai-lmai-shieh-dorh-ghajar-jld-nhm/)

محمدحسن رجبی

ترجمه‌ی مهران اسماعیلی

نشر نی

۱۵ ٪ ۱٬۹۳۰٬۰۰۰ ۱٬۶۴۰٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه دورهٔ قاجار (جلد هفتم)](https://ketabejam.com/uploads/im0001042887.webp)](https://ketabejam.com/mktobat-o-bianat-siasi-o-ajtmai-lmai-shieh-dorh-ghajar-jld-hftm/)

[مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه دورهٔ قاجار (جلد هفتم)](https://ketabejam.com/mktobat-o-bianat-siasi-o-ajtmai-lmai-shieh-dorh-ghajar-jld-hftm/)

محمدحسن رجبی

ترجمه‌ی مهران اسماعیلی

نشر نی

۱۵ ٪ ۲٬۱۴۰٬۰۰۰ ۱٬۸۱۹٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه دورهٔ قاجار (جلد ششم)](https://ketabejam.com/uploads/im0001042888.webp)](https://ketabejam.com/mktobat-o-bianat-siasi-o-ajtmai-lmai-shieh-dorh-ghajar-jld-shshm/)

[مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه دورهٔ قاجار (جلد ششم)](https://ketabejam.com/mktobat-o-bianat-siasi-o-ajtmai-lmai-shieh-dorh-ghajar-jld-shshm/)

محمدحسن رجبی

ترجمه‌ی مهران اسماعیلی

نشر نی

۱۵ ٪ ۲٬۰۰۰٬۰۰۰ ۱٬۷۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه دورهٔ قاجار (جلد هشتم)](https://ketabejam.com/uploads/im0001042890.webp)](https://ketabejam.com/mktobat-o-bianat-siasi-o-ajtmai-lmai-shieh-dorh-ghajar-jld-hshtm/)

[مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه دورهٔ قاجار (جلد هشتم)](https://ketabejam.com/mktobat-o-bianat-siasi-o-ajtmai-lmai-shieh-dorh-ghajar-jld-hshtm/)

محمدحسن رجبی

ترجمه‌ی مهران اسماعیلی

نشر نی

۱۵ ٪ ۲٬۰۰۰٬۰۰۰ ۱٬۷۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه دورهٔ قاجار (جلد پنجم)](https://ketabejam.com/uploads/im0001042889.webp)](https://ketabejam.com/mktobat-o-bianat-siasi-o-ajtmai-lmai-shieh-dorh-ghajar-jld-pnjm/)

[مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه دورهٔ قاجار (جلد پنجم)](https://ketabejam.com/mktobat-o-bianat-siasi-o-ajtmai-lmai-shieh-dorh-ghajar-jld-pnjm/)

محمدحسن رجبی

ترجمه‌ی مهران اسماعیلی

نشر نی

۱۵ ٪ ۱٬۹۱۵٬۰۰۰ ۱٬۶۲۷٬۷۵۰ تومان

[![جلد کتاب مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه دورهٔ قاجار (جلد سوم)](https://ketabejam.com/uploads/im0001042920.webp)](https://ketabejam.com/mktobat-o-bianat-siasi-o-ajtmai-lmai-shieh-dorh-ghajar-jld-som/)

[مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه دورهٔ قاجار (جلد سوم)](https://ketabejam.com/mktobat-o-bianat-siasi-o-ajtmai-lmai-shieh-dorh-ghajar-jld-som/)

محمدحسن رجبی

ترجمه‌ی مهران اسماعیلی

نشر نی

۱۵ ٪ ۱٬۸۳۰٬۰۰۰ ۱٬۵۵۵٬۵۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از محمد سروش‌محلاتی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/mhmd-srosh-mhlati/)

## کتاب‌های بیشتر از نشر نی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/nshr-ni/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی مهران اسماعیلی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/mhran-asmaili/)

۴۵۰٬۰۰۰ ۱۵ ٪ ۳۸۲٬۵۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

