# خرید کتاب فین تک، بیگ تک و بانک ها از شرکت چاپ و نشر بازرگانی

> درنتیجه، فضای سیستم مالی در حال گسترش است تا بخش جدیدی از صنعت تحت عنوان فین‌تک را در برگیرد. چشم‌انداز بازار مالی به شکل بنیادین دچار تغییر شده است و نوآوری‌ه…

Source: https://ketabejam.com/fin-tk-big-tk-o-bank-ha/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [اقتصاد و سرمایه‌گذاری](https://ketabejam.com/list/economy-investment/) [اقتصاد](https://ketabejam.com/list/economics/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۱۰ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [اقتصاد](https://ketabejam.com/list/economics/)[اقتصاد و سرمایه‌گذاری](https://ketabejam.com/list/economy-investment/) موجود

# فین تک، بیگ تک و بانک ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ش ناشر شرکت چاپ و نشر بازرگانی](https://ketabejam.com/publishers/shrkt-chap-o-nshr-bazrgani/)

۱۴۶

صفحه

۱۴۰۰

سال چاپ

رقعی

قطع

شومیز

نوع جلد

۳۸۶٬۷۰۰ ۱۰ ٪ ۳۴۸٬۰۳۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از شرکت چاپ و نشر بازرگانیکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

درنتیجه، فضای سیستم مالی در حال گسترش است تا بخش جدیدی از صنعت تحت عنوان فین‌تک را در برگیرد. چشم‌انداز بازار مالی به شکل بنیادین دچار تغییر شده است و نوآوری‌های تکنولوژیکی مرزهای بین محصولات و خدمات مالی را از بین برده است و نهادها یا دارای مجوز هستند یا درواقع به ارائه محصولات و خدمات می‌پردازند. نتیجه‌ای دیگر این است که پویایی‌ها و نیروهای رقابتی جدید با پیامدهایی برای واسطه‌های مالی حاضر دارای سهم بازار درحال‌توسعه هستند. انقلاب فین‌تک به‌طور خاص بر بانک‌هایی تأثیرگذار است که مجبورند در مواجهه با رقابت درباره کسب‌وکار خود تجدیدنظر کنند
مقدمه کتاب فین تک، بیگ تک و بانک ها
بازارها و از جمله بازارهای مالی و پولی فرایند دیجیتال‌سازی را تجربه می‌کنند. این امر تأثیر عمیقی بر ماهیت محصول و خدمت مالی دارد؛ به‌گونه‌ای که چشم‌انداز بازارهای مالی به شکل بنیادین دچار تغییر شده است. نوآوری‌های تکنولوژیکی، نه‌تنها مرزهای بین محصولات و خدمات مالی را تغییر داده بلکه هویت جدیدی برای آن‌ها به‌وجود آورده است. شرکت‌های تازه‌وارد (فین‌تک و بیگ‌تک) با به‌کارگیری فناوری‌های پیشرفته و مدل‌های نوآورانه کسب وکار در بازارهای مالی عرض اندام کرده و به شرکت‌های موجود در بازار فشار رقابتی وارد می‌کنند. به این ترتیب فناوری، به عنصر کلیدی در بازار مالی و در حوزه خدمات مالی تبدیل شده است. فین‌تک‌ها در حال دیجیتالی‌کردن مضاعف خدمات مالی خرد از طریق بسترهای تامین سرمایه جمعی، نرم‌افزارهای پرداخت همراه، کیف پول‌های همراه و مواردی از این دست هستند. از سوی دیگر خود فین‌تک‌ها فرصت‌های سرمایه‌گذاری جایگزین و خصوصی، برنامه‌های کاربردی و حتی مشاوره‌های رباتیک بسترهای وام‌دهی و اعتباردهی آنلاین به جای بانک‌ها را فراهم نموده‌اند.
فین‌تک فضایی برای بازتعریف خدمات مالی در قرن بیست‌ویکم ایجاد کرده است. هرچند این واژه به فناوری‌ای گفته می‌شد که در نهادهای تجاری و مالی کاربری داشت؛ اما اکنون معنای این عبارت گسترش پیدا کرده و شامل انواع نوآوری‌ها در فناوری می‌شود که ارزهای رمزنگاری‌شده، یادگیری ماشینی و اینترنت اشیا را نیز دربرمی‌گیرد. این کتاب فعالیت‌های مالی توسعه داده‌شده توسط شرکت‌های فین‌تک و تک‌فین را تحلیل کرده و بر ویژگی‌های مدل کسب‌وکارشان در مقایسه با بانک‌های کلاسیک تأکید دارد. واضح است که شرکت‌های فین‌تک، در حال توسعه دنیای خدمات مالی از طریق معرفی ایده‌های نوآورانه، ارائه سریع محصول و افزایش و فشردگی رقابت هستند؛ ولی فین‌تک و بانک‌ها می‌توانند مکمل یکدیگر واقع شوند. اگر بانک‌ها دریابند که فناوری، یک موضوع راهبردی است، همپای تغییرات آن حرکت خواهند کرد.
در همین زمینه بیگ‌تک‌ها و رگ‌تک‌ها بخش‌های نوینی هستند که به‌واسطه تغییرات قابل توجه ساختار، معماری و عملکرد سیستم‌های مالی ایجاد شده‌اند. رگ‌تک‌ها تکنولوژی‌های نوینی هستند که به‌واسطه سخت‌ترشدن قوانین صنعت بانکداری ایجاد شده‌اند تا با استفاده از تکنولوژی، اعمال قوانین در سیستم بانکی ساده‌تر شود.
از آنجایی که در عصر دیجیتال منبع و ورودی یک بانک دیجیتال همانند گذشته داده خواهد بود و همچنان تجزیه و تحلیل داده نقشی بنیادی و اساسی در تصمیم‌گیری دارد، اطلاعات، بینش‌ها و پیش‌بینی‌های مبتنی بر داده، مزیت رقابتی کسب‌وکارها را ایجاد خواهد کرد. با این فرض، مرز صنعت بانکداری بسیار گسترش یافته و به عبارتی مرز برخی صنایع با صنعت بانکداری کمرنگ‌تر شده است؛ در نتیجه این تحول، بیگ‌تک‌ها هم به‌وجود آمده و بانک‌های دیجیتال شکل گرفته‌اند. داده همچنان یکی از باارزش‌ترین دارایی شرکت‌ها در عصر دیجیتال خواهد بود. این‌گونه بانکداری در اکوسیستم دیجیتال، از کالبد صرف بانک‌ها فراتر می‌رود و در سکوهای مختلف از کسب‌وکارهای دیجیتال تا فین‌تک‌ها و شرکت‌های فناوری بزرگ، این خدمات به صورت متمایز ارائه خواهد شد.
هدف اصلی کتاب فین تک، بیگ تک و بانک‌ها؛ دیجیتال‌سازی و اثرات آن بر مدل‌های کسب‌وکار بانکی، تحلیل گزینه‌های استراتژیک اتخاذشده توسط انواع مختلف اپراتورها (فین‌تک، بیگ‌تک و شرکت‌های حاضر) در ارائه خدمات بانکی و بررسی نحوه تأثیرگذاری دیجیتال‌سازی بر مدل‌های کسب‌وکار مورداستفاده بانک‌ها و سایر ارائه‌دهندگان خدمات بانکی است. در همین راستا این کتاب مدل‌های کسب‌وکار مورداستفاده شرکت‌های فین‌تک، بیگ‌تک و مؤسسات بانکی را با تأکید بر تفاوت‌ها و شباهت‌ها تحلیل می‌کند که شامل مباحث حاضر در خصوص لزوم یک چارچوب قانونی جدید است که ریسک‌ها و فرصت‌های بالقوه ایجادشده توسط فین‌تک را متعادل می‌کند.
مقدمه
فصل اول: معرفی انقلاب فین‌تک
چکیده
1-1- اقتصاد دیجیتال و خدمات مالی
1-2- ساختار کتاب
منابع و مآخذ
فصل دوم: فعالیت‌ها و مدل‌های کسب‌وکار فین‌تک: شباهت‌ها و

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

اقتصاد، اقتصاد و سرمایه‌گذاری

شناسه کالا

kj-210355

شابک

۹۷۸۹۶۴۴۶۸۹۵۰۵

تعداد صفحه

۱۴۶

قطع

رقعی

نوع جلد

شومیز

سال انتشار شمسی

۱۴۰۰

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب چالش های بخش معدن و صنایع معدنی کشور](https://ketabejam.com/uploads/im0001022842.webp)](https://ketabejam.com/chalsh-hai-bkhsh-mdn-o-snai-mdni-kshor/)

[چالش های بخش معدن و صنایع معدنی کشور](https://ketabejam.com/chalsh-hai-bkhsh-mdn-o-snai-mdni-kshor/)

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۱٬۰۱۲٬۶۵۰ ۹۱۱٬۳۸۵ تومان

[![جلد کتاب 151 ایده سریع تبلیغات، بدون اینکه پول زیادی خرج کنید](https://ketabejam.com/uploads/im0006949264.webp)](https://ketabejam.com/151-aideh-sri-tblighat-bdon-ainkeh-pol-ziadi-khrj-knid/)

[151 ایده سریع تبلیغات، بدون اینکه پول زیادی خرج کنید](https://ketabejam.com/151-aideh-sri-tblighat-bdon-ainkeh-pol-ziadi-khrj-knid/)

جین جواچیم

ترجمه‌ی بابک حاجیان

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۲ ٪ ۸۷۰٬۰۰۰ ۷۶۵٬۶۰۰ تومان

[![جلد کتاب عرضه اولیه عمومی سهام](https://ketabejam.com/uploads/im0006985682.webp)](https://ketabejam.com/rzeh-aolih-momi-sham/)

[عرضه اولیه عمومی سهام](https://ketabejam.com/rzeh-aolih-momi-sham/)

مازیار قاسمی

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۱٬۷۵۰٬۰۰۰ ۱٬۵۷۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اقتصاد نیروی کار](https://ketabejam.com/uploads/im0001171498.webp)](https://ketabejam.com/aghtsad-niroi-kar/)

[اقتصاد نیروی کار](https://ketabejam.com/aghtsad-niroi-kar/) ۵

هما اصفهانیان

دانشگاه تهران

۵ ٪ ۱٬۱۰۰٬۰۰۰ ۱٬۰۴۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اقتصاد برای همه](https://ketabejam.com/uploads/im0001155323.webp)](https://ketabejam.com/aghtsad-brai-hmeh/)

[اقتصاد برای همه](https://ketabejam.com/aghtsad-brai-hmeh/)

ترمه

۵ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۵۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تورم و اخلاق](https://ketabejam.com/uploads/im0001245272.webp)](https://ketabejam.com/torm-o-akhlagh/)

[تورم و اخلاق](https://ketabejam.com/torm-o-akhlagh/)

اندرو دیکسون وایت

ترجمه‌ی سیدحسن دیباج

دنیای اقتصاد

۱۰ ٪ ۳۰۰٬۰۰۰ ۲۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اقتصاد هدف دار دهم مشاوران](https://ketabejam.com/uploads/im0001084538.webp)](https://ketabejam.com/aghtsad-hdf-dar-dhm-mshaoran/)

[اقتصاد هدف دار دهم مشاوران](https://ketabejam.com/aghtsad-hdf-dar-dhm-mshaoran/)

وحید تمنا

مشاوران آموزش

۲۰ ٪ ۹۵۰٬۰۰۰ ۷۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب کاربرد اقتصادسنجی در پژوهش های کمی حسابداری](https://ketabejam.com/uploads/im0001156097.webp)](https://ketabejam.com/karbrd-aghtsadsnji-dr-pzhohsh-hai-kmi-hsabdari/)

[کاربرد اقتصادسنجی در پژوهش های کمی حسابداری](https://ketabejam.com/karbrd-aghtsadsnji-dr-pzhohsh-hai-kmi-hsabdari/)

ترمه

۵ ٪ ۱٬۳۰۰٬۰۰۰ ۱٬۲۳۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب کلیات علم اقتصاد](https://ketabejam.com/uploads/im0000947200.webp)](https://ketabejam.com/kliat-lm-aghtsad-aah6/)

[کلیات علم اقتصاد](https://ketabejam.com/kliat-lm-aghtsad-aah6/)

گریگوری منکیو

ترجمه‌ی حمیدرضا ارباب

نشر نی

۱۲ ٪ ۳٬۹۰۰٬۰۰۰ ۳٬۴۳۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب بینش اقتصادی برای همه](https://ketabejam.com/uploads/im0001155324.webp)](https://ketabejam.com/binsh-aghtsadi-brai-hmeh/)

[بینش اقتصادی برای همه](https://ketabejam.com/binsh-aghtsadi-brai-hmeh/)

ترمه

۵ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۵۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مبانی اقتصادی سیستم قدرت](https://ketabejam.com/uploads/im0001177059.webp)](https://ketabejam.com/mbani-aghtsadi-sistm-ghdrt/)

[مبانی اقتصادی سیستم قدرت](https://ketabejam.com/mbani-aghtsadi-sistm-ghdrt/)

دانیل اس. کرشن

ترجمه‌ی حسن منصف، محمدحسین عسگری

دانشگاه تهران

۱۲ ٪ ۱٬۴۷۵٬۰۰۰ ۱٬۲۹۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب فراز و فرود ملت ها (رشد اقتصادی،رکود تورمی و تصلب اجتماعی)](https://ketabejam.com/uploads/covers/9fbb02663adb.webp)](https://ketabejam.com/fraz-o-frod-mlt-ha-rshd-aghtsadirkod-tormi-o-tslb-ajtmai/)

[فراز و فرود ملت ها (رشد اقتصادی،رکود تورمی و تصلب اجتماعی)](https://ketabejam.com/fraz-o-frod-mlt-ha-rshd-aghtsadirkod-tormi-o-tslb-ajtmai/)

منسر اولسون

ترجمه‌ی محمد فاضلی، جعفر خیرخواهان

روزنه

۲۰ ٪ ۱٬۱۳۵٬۰۰۰ ۹۰۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست در ایران](https://ketabejam.com/uploads/im0001244407.webp)](https://ketabejam.com/aghtsad-mnab-tbii-o-mhit-zist-dr-airan/)

[اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست در ایران](https://ketabejam.com/aghtsad-mnab-tbii-o-mhit-zist-dr-airan/)

سروش کیانی قلعه سرد

دنیای اقتصاد

۱۰ ٪ ۱۵۰٬۰۰۰ ۱۳۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اقتصاد و دولت در ایران](https://ketabejam.com/uploads/im0006900264.webp)](https://ketabejam.com/aghtsad-o-dolt-dr-airan/)

[اقتصاد و دولت در ایران](https://ketabejam.com/aghtsad-o-dolt-dr-airan/)

موسی غنی‌نژاد

دنیای اقتصاد

۱۰ ٪ ۷۰۰٬۰۰۰ ۶۳۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ذهنیت ضد سرمایه‌داری (شورآفرین)](https://ketabejam.com/uploads/im0006794824.webp)](https://ketabejam.com/zhnit-zd-srmaih-dari-shorafrin/)

[ذهنیت ضد سرمایه‌داری (شورآفرین)](https://ketabejam.com/zhnit-zd-srmaih-dari-shorafrin/)

لودویگ فون میزس

ترجمه‌ی سعید قاسمی، لیونا عیسی قلیان

شورآفرین

۲۰ ٪ ۸۰۰٬۰۰۰ ۶۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب چگونگی رشد و فروپاشی اقتصاد (یک داستان اقتصادی)](https://ketabejam.com/uploads/covers/4e50e40d8355.webp)](https://ketabejam.com/chgongi-rshd-o-fropashi-aghtsad-ik-dastan-aghtsadi/)

[چگونگی رشد و فروپاشی اقتصاد (یک داستان اقتصادی)](https://ketabejam.com/chgongi-rshd-o-fropashi-aghtsad-ik-dastan-aghtsadi/)

پیتر شف، اندرو شف

ترجمه‌ی حمیدرضا ارباب

نشر نی

۱۵ ٪ ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ ۱٬۰۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تشریح ساختار و مواضع فدرال رزرو (FEDERAL RESERVE)](https://ketabejam.com/uploads/im0001026454.webp)](https://ketabejam.com/ktab-tshrih-sakhtar-o-moaz-fdral-rzro-federal-reserve/)

[تشریح ساختار و مواضع فدرال رزرو (FEDERAL RESERVE)](https://ketabejam.com/ktab-tshrih-sakhtar-o-moaz-fdral-rzro-federal-reserve/)

علی شریف آزاده (CFTe)، وحیدرضا میرطاهری

ترجمه‌ی محمد پورانی، محمدرضا پورانی

آراد

۵ ٪ ۷۴۵٬۰۰۰ ۷۰۷٬۷۵۰ تومان

[![جلد کتاب جهانی با سه صفر (اقتصادی جدید از فقر صفر، بیکاری صفر و انتشار کربن صفر)](https://ketabejam.com/uploads/im0001172777.webp)](https://ketabejam.com/jhani-ba-seh-sfr-aghtsadi-jdid-az-fghr-sfr-bikari-sfr-o-antshar-krbn-sfr/)

[جهانی با سه صفر (اقتصادی جدید از فقر صفر، بیکاری صفر و انتشار کربن صفر)](https://ketabejam.com/jhani-ba-seh-sfr-aghtsadi-jdid-az-fghr-sfr-bikari-sfr-o-antshar-krbn-sfr/)

محمد یونس

ترجمه‌ی مهدی قربانی

دانشگاه تهران

۵ ٪ ۸۲۰٬۰۰۰ ۷۷۹٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از شرکت چاپ و نشر بازرگانی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/shrkt-chap-o-nshr-bazrgani/)

۳۸۶٬۷۰۰ ۱۰ ٪ ۳۴۸٬۰۳۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

