# خرید کتاب حیات سازها در تاریخ موسیقایی ایران اثر نرگس ذاکر جعفری از موسسه فرهنگی و هنری ماهور

> درباره این کتاب، به قلم نرگس ذاکرجعفری می‌خوانیم:«هدف اصلی تحقیق حاضر، مطالعه‌ی دگرگونی‌هایی است که در حیات سازها و ساختمان ریخت‌شناسانه‌ی آنها در دوره‌ای پانص…

Source: https://ketabejam.com/hiat-sazha-dr-tarikh-mosighaii-airan/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [هنر](https://ketabejam.com/list/art/) [موسیقی](https://ketabejam.com/list/music/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۵ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [موسیقی](https://ketabejam.com/list/music/)[هنر](https://ketabejam.com/list/art/) موجود

# حیات سازها در تاریخ موسیقایی ایران

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ن نویسنده نرگس ذاکر جعفری](https://ketabejam.com/authors/nrgs-zakrjfri/)[م ناشر موسسه فرهنگی و هنری ماهور](https://ketabejam.com/publishers/mosseh-frhngi-o-hnri-mahor/)

۲۷۲

صفحه

۱۳۹۵

سال چاپ

وزیری

قطع

۶۵۰٬۰۰۰ ۵ ٪ ۶۱۷٬۵۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از نرگس ذاکر جعفریبیشتر از موسسه فرهنگی و هنری ماهورکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

درباره این کتاب، به قلم نرگس ذاکرجعفری می‌خوانیم:«هدف اصلی تحقیق حاضر، مطالعه‌ی دگرگونی‌هایی است که در حیات سازها و ساختمان ریخت‌شناسانه‌ی آنها در دوره‌ای پانصد‌ساله از تاریخ ایران رخ داده‌اند، با مطالعه و بازنگری رسالات موسیقی قدیم ایران و متون تاریخی و اجتماعی و همچنین منابع تصویری، به بررسی حیات سازهای ایران در دوره‌ی تاریخی ایلخانیان تا پایان صفویه و چگونگی صعود و افول این سازها در این ادوار تاریخی می‌پردازیم. این کتاب در دو بخش و هفت فصل تدوین شده است. در مقدمه، اشارات کوتاهی داریم به رویدادهای تاریخی و اجتماعی ایران در دوره‌ی ایلخانیان تا پایان صفویه. در بخش اول به ریخت‌شناسی سازهای رایج در دوره‌های یادشده می‌پردازیم که سه فصل کتاب را به خود اختصاص داده است. در این بخش برای توصیف جنبه‌های ریخت‌شناسانه‌ی سازها به منابع مکتوب و منابع تصویری مراجعه شده است. در بخش دوم موارد اجرایی و تحولات سازها را در دوره‌های تاریخی مذکور مطالعه کرده‌ایم که چهار فصل کتاب را در برمی‌گیرد. در این فصول مباحثی چون فنون نوازندگی، موقعیت‌های کاربردی، تغییرات و دگرگونی سازها، مطالعه‌ی تطبیقی سازها در دوره‌های ایلخانی، تیموری و صفوی، و در نهایت عوامل مؤثر در حیات سازها از لحاظ صوتی، اجتماعی و تصویری مطرح شده‌اند.»

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

موسیقی، هنر

شناسه کالا

kj-010146

شابک

۹۷۸۹۶۴۸۷۷۲۵۲۴

تعداد صفحه

۲۷۲

قطع

وزیری

سال انتشار شمسی

۱۳۹۵

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب آموزش نی انبان](https://ketabejam.com/uploads/im0001319031.webp)](https://ketabejam.com/amozsh-ni-anban/)

[آموزش نی انبان](https://ketabejam.com/amozsh-ni-anban/)

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۵۶۰٬۰۰۰ ۵۳۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب شیوه‌نامه‌ی آموزش ساز گیتار برای کودکان ایرانی (جلد اول)](https://ketabejam.com/uploads/im0001319181.webp)](https://ketabejam.com/shioh-nameh-i-amozsh-saz-gitar-brai-kodkan-airani-jld-aol/)

[شیوه‌نامه‌ی آموزش ساز گیتار برای کودکان ایرانی (جلد اول)](https://ketabejam.com/shioh-nameh-i-amozsh-saz-gitar-brai-kodkan-airani-jld-aol/)

مهرداد پاکباز

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۵۰۰٬۰۰۰ ۴۷۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ردیف‌ آوازی و تصنیف‌های قدیمی](https://ketabejam.com/uploads/im0001319889.webp)](https://ketabejam.com/rdif-aoazi-o-tsnif-hai-ghdimi/)

[ردیف‌ آوازی و تصنیف‌های قدیمی](https://ketabejam.com/rdif-aoazi-o-tsnif-hai-ghdimi/)

فرامرز پایور

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۲٬۲۰۰٬۰۰۰ ۲٬۰۹۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ردیف میرزاعبدالله (براساس اجرای تار نورعلی برومند)](https://ketabejam.com/uploads/im0001320091.webp)](https://ketabejam.com/rdif-mirzabdalleh-brasas-ajrai-tar-norli-bromnd/)

[ردیف میرزاعبدالله (براساس اجرای تار نورعلی برومند)](https://ketabejam.com/rdif-mirzabdalleh-brasas-ajrai-tar-norli-bromnd/)

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۱٬۸۰۰٬۰۰۰ ۱٬۷۱۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب دوره‌ی آموزش ویلن (دوئت‌های مشهور جهان برای ویلن و پیانو)](https://ketabejam.com/uploads/im0001319361.webp)](https://ketabejam.com/doreh-i-amozsh-oiln-doit-hai-mshhor-jhan-brai-oiln-o-piano/)

[دوره‌ی آموزش ویلن (دوئت‌های مشهور جهان برای ویلن و پیانو)](https://ketabejam.com/doreh-i-amozsh-oiln-doit-hai-mshhor-jhan-brai-oiln-o-piano/)

جواد هاشمی

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۱٬۴۰۰٬۰۰۰ ۱٬۳۳۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب عناصر موسیقی](https://ketabejam.com/uploads/im0001319447.webp)](https://ketabejam.com/nasr-mosighi/)

[عناصر موسیقی](https://ketabejam.com/nasr-mosighi/)

رف تیورک

ترجمه‌ی علیرضا سیداحمدیان

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۳٬۷۰۰٬۰۰۰ ۳٬۵۱۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سی قطعه چهارمضراب برای سنتور](https://ketabejam.com/uploads/im0001319920.webp)](https://ketabejam.com/si-ghteh-chharmzrab-brai-sntor/)

[سی قطعه چهارمضراب برای سنتور](https://ketabejam.com/si-ghteh-chharmzrab-brai-sntor/)

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۶۵۰٬۰۰۰ ۶۱۷٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب سرگذشت موسیقی ایران](https://ketabejam.com/uploads/im0001319994.webp)](https://ketabejam.com/srgzsht-mosighi-airan/)

[سرگذشت موسیقی ایران](https://ketabejam.com/srgzsht-mosighi-airan/)

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۱٬۸۰۰٬۰۰۰ ۱٬۷۱۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب بهاریه (جلد اول)](https://ketabejam.com/uploads/im0001248790.webp)](https://ketabejam.com/bharih-jld-aol/)

[بهاریه (جلد اول)](https://ketabejam.com/bharih-jld-aol/)

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۵۶۰٬۰۰۰ ۵۳۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب گنگ خواب دیده](https://ketabejam.com/uploads/im0001248941.webp)](https://ketabejam.com/gng-khab-dideh/)

[گنگ خواب دیده](https://ketabejam.com/gng-khab-dideh/)

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۵۶۰٬۰۰۰ ۵۳۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب موسیقی بلغارستان](https://ketabejam.com/uploads/im0001318824.webp)](https://ketabejam.com/mosighi-blgharstan/)

[موسیقی بلغارستان](https://ketabejam.com/mosighi-blgharstan/)

ترجمه‌ی بهناز شایق

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۴۰۰٬۰۰۰ ۳۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آموزش ساز قانون ۲](https://ketabejam.com/uploads/im0001318974.webp)](https://ketabejam.com/amozsh-saz-ghanon-2/)

[آموزش ساز قانون ۲](https://ketabejam.com/amozsh-saz-ghanon-2/)

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ ۱٬۱۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب دفتر شور](https://ketabejam.com/uploads/im0001319145.webp)](https://ketabejam.com/dftr-shor/)

[دفتر شور](https://ketabejam.com/dftr-shor/)

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۷۵۰٬۰۰۰ ۷۱۲٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب آموزش پیانو (قرمز)](https://ketabejam.com/uploads/im0001319278.webp)](https://ketabejam.com/amozsh-piano-ghrmz/)

[آموزش پیانو (قرمز)](https://ketabejam.com/amozsh-piano-ghrmz/)

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۵۵۰٬۰۰۰ ۵۲۲٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب عجملر](https://ketabejam.com/uploads/im0001319683.webp)](https://ketabejam.com/jmlr/)

[عجملر](https://ketabejam.com/jmlr/)

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۱٬۸۰۰٬۰۰۰ ۱٬۷۱۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب گلنوش](https://ketabejam.com/uploads/im0001319748.webp)](https://ketabejam.com/glnosh/)

[گلنوش](https://ketabejam.com/glnosh/)

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۵۵۰٬۰۰۰ ۵۲۲٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب ردیف دوره ی عالی استاد علی‌اکبر شهنازی](https://ketabejam.com/uploads/im0001319879.webp)](https://ketabejam.com/rdif-doreh-i-ali-astad-li-akbr-shhnazi/)

[ردیف دوره ی عالی استاد علی‌اکبر شهنازی](https://ketabejam.com/rdif-doreh-i-ali-astad-li-akbr-shhnazi/)

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ ۱٬۱۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آن](https://ketabejam.com/uploads/im0002068623.webp)](https://ketabejam.com/an-t6bh/)

[آن](https://ketabejam.com/an-t6bh/)

موسسه فرهنگی و هنری ماهور

۵ ٪ ۶۵۰٬۰۰۰ ۶۱۷٬۵۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از نرگس ذاکر جعفری

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/nrgs-zakrjfri/)

## کتاب‌های بیشتر از موسسه فرهنگی و هنری ماهور

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/mosseh-frhngi-o-hnri-mahor/)

۶۵۰٬۰۰۰ ۵ ٪ ۶۱۷٬۵۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

