# خرید کتاب همزیستی تنش‌زا اثر ارشد علی از نشر لوح فکر

> رویکردی جدید بر امنیت ملی پاکستان این کتاب در پی شناسایی چالش‌های امنیتی فوری پاکستان و ترسیم تحول دولت امنیت ملی‌پایه است که در آن نخبگان نظامی بازیگر مسلط در…

Source: https://ketabejam.com/hmzisti-tnsh-za/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [علوم انسانی و اجتماعی](https://ketabejam.com/list/humanities/) [سیاست و علوم سیاسی](https://ketabejam.com/list/political-science/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۲۰ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [سیاست و علوم سیاسی](https://ketabejam.com/list/political-science/)[علوم انسانی و اجتماعی](https://ketabejam.com/list/humanities/) موجود

# همزیستی تنش‌زا

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ا نویسنده ارشد علی](https://ketabejam.com/authors/arshd-li/)[س مترجم سمیه مروتی](https://ketabejam.com/translators/smih-mroti/)[ل ناشر لوح فکر](https://ketabejam.com/publishers/loh-fkr/)

۳۴۴

صفحه

۱۴۰۳

سال چاپ

رقعی

قطع

۶۰۰٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۴۸۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از لوح فکرترجمه‌ی سمیه مروتیکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

رویکردی جدید بر امنیت ملی پاکستان
این کتاب در پی شناسایی چالش‌های امنیتی فوری پاکستان و ترسیم تحول دولت امنیت ملی‌پایه است که در آن نخبگان نظامی بازیگر مسلط در حوزه سیاسی در طول و پس از دوره جنگ سرد شدند. به باور نویسنده، پاکستان در دوران جنگ سرد با الهام از رویکرد امنیت ملی آمریکا، رویکردی نوینی در تدوین سیاست‌های خارجی و امنیتی خود به کار گرفت. پاکستان نه‌تنها از رویکرد «دولت امنیت ملی‌پایه» ایالات‌متحده پیروی کرد، بلکه به‌تدریج نسخه جدیدی از آن ارائه داد. این مطالعه تحلیلی انتقادی درباره چگونگی مدیریت نخبگان نظامی در قبال مسئله کشمیر و جنگ بین‌المللی علیه ترور در چارچوب دولت امنیت‌ ملی‌پایه پاکستان ارائه می‌دهد.
از زمره مفروضات این پژوهش:
پس از جنگ سرد، تداوم رویکرد نظامی‌محور دولت امنیت ملی‌پایه در پاکستان منجربه بی‌ثباتی سیاسی در داخل و ناامنی داخلی و منطقه‌ای شده است؛
دکترین امنیت ملی پاکستان نه تنها منافع تجاری ارتش را تسهیل و از آن محافظت کرد، بلکه تسلط خود را بر رهبری غیرنظامی در اداره امور دولتی تضمین کرد؛
ارتش پاکستان همواره برای ایجاد توازن میان هژمونی هند و حفاظت از منافع استراتژیک خود به جنگ نامتقارن وابسته بوده و در این راستا از گروه‌های راست افراطی برای مقابله با اشخاص و گروه‌های دمکراتیک ضدنظامی بهره گرفته است.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

سیاست و علوم سیاسی، علوم انسانی و اجتماعی

شناسه کالا

kj-168793

شابک

۹۷۸۶۲۲۹۳۰۸۳۴۹

تعداد صفحه

۳۴۴

قطع

رقعی

وزن

۳۷۰ گرم

سال انتشار شمسی

۱۴۰۳

سال انتشار میلادی

۲۰۲۴

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب جامعه‌شناسی کاربردی در زندگی روزمره](https://ketabejam.com/uploads/im0002059288.webp)](https://ketabejam.com/jameh-shnasi-karbrdi-dr-zndgi-rozmreh/)

[جامعه‌شناسی کاربردی در زندگی روزمره](https://ketabejam.com/jameh-shnasi-karbrdi-dr-zndgi-rozmreh/)

تیم می

ترجمه‌ی راضیه خزاعی

لوح فکر

۲۰ ٪ ۸۰۰٬۰۰۰ ۶۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب چکیده آرمان شهروندی اجتماعی ملت ایران](https://ketabejam.com/uploads/im0006810813.webp)](https://ketabejam.com/chkideh-arman-shhrondi-ajtmai-mlt-airan/)

[چکیده آرمان شهروندی اجتماعی ملت ایران](https://ketabejam.com/chkideh-arman-shhrondi-ajtmai-mlt-airan/)

فرشید هکی

ترجمه‌ی بهزاد ملک پور اصل، محمدحسین شریف زادگان

لوح فکر

۲۰ ٪ ۱۰۰٬۰۰۰ ۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ایران و راه ابریشم نوین: از ژئوپولیتیک راه تا دیپلماسی راه](https://ketabejam.com/uploads/im0001172078.webp)](https://ketabejam.com/airan-o-rah-abrishm-noin-az-zhiopolitik-rah-ta-diplmasi-rah/)

[ایران و راه ابریشم نوین: از ژئوپولیتیک راه تا دیپلماسی راه](https://ketabejam.com/airan-o-rah-abrishm-noin-az-zhiopolitik-rah-ta-diplmasi-rah/)

آرش رئیسی نژاد

دانشگاه تهران

۵ ٪ ۱٬۳۷۵٬۰۰۰ ۱٬۳۰۶٬۲۵۰ تومان

[![جلد کتاب آیین قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلداول) علمی](https://ketabejam.com/uploads/im0006792167.webp)](https://ketabejam.com/aiin-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldaol-lmi/)

[آیین قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلداول) علمی](https://ketabejam.com/aiin-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldaol-lmi/)

مهدی مطهرنیا

علمی

۲۰ ٪ ۷۷۰٬۰۰۰ ۶۱۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پروتکل های دانشوران صهیون](https://ketabejam.com/uploads/covers/024cda2aa986.webp)](https://ketabejam.com/protkl-hai-danshoran-shion/)

[پروتکل های دانشوران صهیون](https://ketabejam.com/protkl-hai-danshoran-shion/)

کنگره صهیونیست

ترجمه‌ی شهلا المعی

المعی

۲۰ ٪ ۴۰۰٬۰۰۰ ۳۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب نبرد قدرت در ایران در دوره جمهوری اسلامی](https://ketabejam.com/uploads/covers/2c5b9363b086.webp)](https://ketabejam.com/nbrd-ghdrt-dr-airan-dr-doreh-jmhori-aslami/)

[نبرد قدرت در ایران در دوره جمهوری اسلامی](https://ketabejam.com/nbrd-ghdrt-dr-airan-dr-doreh-jmhori-aslami/)

محمد سمیعی

ترجمه‌ی مسعود خیرخواه

نشر نی

۱۵ ٪ ۱٬۸۶۰٬۰۰۰ ۱٬۵۸۱٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اطلاعات و ضد اطلاعات](https://ketabejam.com/uploads/im0001023735.webp)](https://ketabejam.com/atlaat-o-zd-atlaat/)

[اطلاعات و ضد اطلاعات](https://ketabejam.com/atlaat-o-zd-atlaat/)

امیرحسین مهدوی عرب

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۴۷۵٬۰۰۰ ۴۲۷٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب مقدمه‌ای بر مطالعات منطقه‌ای/ 4274 An Introduction to Regional Studies](https://ketabejam.com/uploads/im0001172133.webp)](https://ketabejam.com/mghdmeh-ai-br-mtalat-mntgheh-ai-4274-an-introduction-to-regional-studies/)

[مقدمه‌ای بر مطالعات منطقه‌ای/ 4274 An Introduction to Regional Studies](https://ketabejam.com/mghdmeh-ai-br-mtalat-mntgheh-ai-4274-an-introduction-to-regional-studies/)

الهه کولایی

دانشگاه تهران

۵ ٪ ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ ۹۵۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آزمون قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلدسوم) علمی](https://ketabejam.com/uploads/im0003369919.webp)](https://ketabejam.com/azmon-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldsom-lmi/)

[آزمون قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلدسوم) علمی](https://ketabejam.com/azmon-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldsom-lmi/)

مهدی مطهرنیا

علمی

۲۰ ٪ ۸۰۰٬۰۰۰ ۶۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب قدرت بی‌قدرتان](https://ketabejam.com/uploads/im0001044942.webp)](https://ketabejam.com/ghdrt-bi-ghdrtan/)

[قدرت بی‌قدرتان](https://ketabejam.com/ghdrt-bi-ghdrtan/)

واتسلاف هاول

ترجمه‌ی احسان کیانی‌خواه

فرهنگ نشر نو

۱۰ ٪ ۵۰۰٬۰۰۰ ۴۵۰٬۰۰۰ تومان

[کتاب‌جم چگونه محافظه‌کار باشیم (نگاه‌معاصر) راجر اسکروتن](https://ketabejam.com/chgoneh-mhafzeh-kar-bashim-ngah-masr/)

[چگونه محافظه‌کار باشیم (نگاه‌معاصر)](https://ketabejam.com/chgoneh-mhafzeh-kar-bashim-ngah-masr/)

راجر اسکروتن

ترجمه‌ی مرتضی افشاری

نگاه معاصر

۲۰ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۴۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سیاست در جامعه توده ای](https://ketabejam.com/uploads/im0000947586.webp)](https://ketabejam.com/siast-dr-jameh-todeh-ai/)

[سیاست در جامعه توده ای](https://ketabejam.com/siast-dr-jameh-todeh-ai/)

ویلیام کورنهاوزر

ترجمه‌ی وحید بزرگی

نشر نی

۱۲ ٪ ۸۴۰٬۰۰۰ ۷۳۹٬۲۰۰ تومان

[![جلد کتاب پوپولیسم ایرانی (تحلیل کیفیت حکمرانی محمود احمدی نژاد از منظر اقتصاد و ارتباطات سیاسی)](https://ketabejam.com/uploads/im0000953491.webp)](https://ketabejam.com/popolism-airani-thlil-kifit-hkmrani-mhmod-ahmdi-nzhad-az-mnzr-aghtsad-o-artbatat-siasi/)

[پوپولیسم ایرانی (تحلیل کیفیت حکمرانی محمود احمدی نژاد از منظر اقتصاد و ارتباطات سیاسی)](https://ketabejam.com/popolism-airani-thlil-kifit-hkmrani-mhmod-ahmdi-nzhad-az-mnzr-aghtsad-o-artbatat-siasi/)

علی سرزعیم

ترجمه‌ی مسعود خیرخواه

کرگدن

۱۲ ٪ ۱٬۷۷۰٬۰۰۰ ۱٬۵۵۷٬۶۰۰ تومان

[![جلد کتاب انقلاب را زیستن](https://ketabejam.com/uploads/covers/8dd03b549246.webp)](https://ketabejam.com/anghlab-ra-zistn/)

[انقلاب را زیستن](https://ketabejam.com/anghlab-ra-zistn/)

آصف بیات

ترجمه‌ی شیرین کریمی

بیدگل

۲۰ ٪ ۶۷۵٬۰۰۰ ۵۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سوسیالیسم ایده شکست خورده ای که هرگز نمی میرد](https://ketabejam.com/uploads/covers/2412d1c9183e.webp)](https://ketabejam.com/sosialism-aideh-shkst-khordeh-ai-keh-hrgz-nmi-mird/)

[سوسیالیسم ایده شکست خورده ای که هرگز نمی میرد](https://ketabejam.com/sosialism-aideh-shkst-khordeh-ai-keh-hrgz-nmi-mird/)

کریستین نیمیتز

ترجمه‌ی محمد ماشین چیان، حسین ماشین چیان

علم

۲۰ ٪ ۷۹۵٬۰۰۰ ۶۳۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب خاورمیانه](https://ketabejam.com/uploads/im0006915075.webp)](https://ketabejam.com/khaormianeh/)

[خاورمیانه](https://ketabejam.com/khaormianeh/)

برنارد لوییس

ترجمه‌ی حسن کامشاد

نشر نی

۱۵ ٪ ۱٬۹۰۰٬۰۰۰ ۱٬۶۱۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب وحدت و همگرایی(از منظر رهبری)](https://ketabejam.com/uploads/im0001142334.webp)](https://ketabejam.com/ohdt-o-hmgraiiaz-mnzr-rhbri/)

[وحدت و همگرایی(از منظر رهبری)](https://ketabejam.com/ohdt-o-hmgraiiaz-mnzr-rhbri/)

علیرضا برازش

امیرکبیر

۱۵ ٪ ۱۵۰٬۰۰۰ ۱۲۷٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب فاشیسم](https://ketabejam.com/uploads/im0002771100.webp)](https://ketabejam.com/fashism-5svm/)

[فاشیسم](https://ketabejam.com/fashism-5svm/)

ارنست نولته

ترجمه‌ی مهدی تدینی

کتاب پارسه

۲۰ ٪ ۳٬۹۵۰٬۰۰۰ ۳٬۱۶۰٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از لوح فکر

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/loh-fkr/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی سمیه مروتی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/smih-mroti/)

۶۰۰٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۴۸۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

