# خرید کتاب هنری و کیتو اثر آیریس مرداک از نشر نیماژ

> هنری و کیتو نوشته‌ی آیریس مرداک ترجمه‌ی زهره مهرنیا «هنری و کیتو» هجدهمین رمان آیریس مرداک است که سال 1976 منتشر شده و اگر « دریا؛ دریا » از نظر ادبی مهم‌ترین…

Source: https://ketabejam.com/hnri-o-kito/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [رمان](https://ketabejam.com/list/novels/) [رمان خارجی](https://ketabejam.com/list/foreign-novel/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۵ ٪ تخفیف

[رمان خارجی](https://ketabejam.com/list/foreign-novel/) موجود

# هنری و کیتو

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [آ نویسنده آیریس مرداک](https://ketabejam.com/authors/airis-mrdak/)[ز مترجم زهره مهرنیا](https://ketabejam.com/translators/zhreh-mhrnia/)[ن ناشر نیماژ](https://ketabejam.com/publishers/nimazh/)

۴۸۰

صفحه

۱۳۹۸

سال چاپ

رقعی

قطع

۱٬۵۵۵٬۰۰۰ ۵ ٪ ۱٬۴۷۷٬۲۵۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از آیریس مرداکبیشتر از نیماژترجمه‌ی زهره مهرنیاکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

هنری و کیتو
نوشته‌ی آیریس مرداک
ترجمه‌ی زهره مهرنیا
«هنری و کیتو» هجدهمین رمان آیریس مرداک است که سال 1976 منتشر شده و اگر « دریا؛ دریا » از نظر ادبی مهم‌ترین رمان این فیلسوف و رمان‌نویس ایرلندی تلقی شده، «هنری و کیتو» محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین اثرش محسوب می‌شود. منتقدان آن را در گونه‌ تریلر طبقه‌بندی کرده‌اند زیرا در کتاب شاهد جنایات خشونت‌بار و فراز و نشیب‌های متعددی هستیم و تعلیق و هیجان در آن حرف اول را می‌زند.
مخاطبانی که به داستان‌های تریلر و جنایی علاقه‌مند هستند این کتاب را دوست خواهد داشت.
خلاصه داستان:
داستان مربوط به دو دوستی است هر یک زندگی متفاوتی را سپری کرده و اینک پس از گذشت سال‌ها دوری از یکدیگر، همدیگر را ملاقات می‌کنند و رویدادهایی مشترک، دوباره آن‌ها را به یکدیگر پیوند می‌زند و درگیر ماجراهایی هیجان‌انگیز می‌کند.
هنری مارشالسون به آمریکا رفته و مربی یک کالج هنری شده اما حالا پس از مرگ برادرش برای ادعای وراثت به محل تولدش برگشته است. کیتو فوربس هم یک کشیش شده و در منطقه فقیر نشین لندن زندگی می‌کند.آن‌ها در یک ماجرای آدم ربایی خشونت‌آمیزی به هم مرتبط می‌شوند و….‌
نویسنده در طول داستان بر این است که خواننده را با ابعاد و زوایای پیچیده‌ی شخصیت‌های داستان آشنا کند. تعلیق در داستان یکی از ویژگی‌های مهم در این کتاب است که موجب به وجود آمدن سوالات جدید در ذهن خواننده می‌شود.
درباره‌ی نویسنده:
جین آیریس مرداک در خانواده‌ای انگلیسی‌ـ‌ایرلندی چشم به جهان گشود. وی به مدرسه‌ی بدمینتون در بریستول رفت و در کالج سومرویل در آکسفورد به مطالعه‌ی علوم کلاسیک و تاریخ باستان رو آورد و در فلسفه شاگرد ویتکنشتاین بود. سال‌ها در همان دانشگاه به تدریس فلسفه پرداخت و آثار اولش رساله‌های نظری بودند که در آن‌ها بیشتر از هر چیز تحت‌تاثیر نظریه‌های سارتر و اگزیستانسیالیسم بود. رمان‌نویسی را از دهه‌ی پنجاه آغاز کرد و تا پایان عمرش در سال 1999، 26 رمان نوشت که مضمون‌های اصلی‌شان مسئله‌ی خیروشر، روابط بین زن و مر، ضمیر ناخودآگاه و مسئولیت هنرمند درجامعه بودند. او یکی از بزرگ‌ترین نویسنده‌های انگلیسی‌زبان قرن بیستم بود.
مرداک دوره‌ی دانش‌آموزی خود را در رشته‌ی فلسفه به مدت یک سال در کالج نیونهام در کمبریج گذراند. او در سال 1948 به آکسفورد بازگشت و به‌‌عنوان استادیار در کالج سنت‌آن به تدریس فلسفه پرداخت. وی در سال 1976 جایزه‌یC.B.E را دریافت کرد. از دیگر رمان‌های وی می‌توان به پرواز افسونگر (1955)، کاخ شنی (1957)، ناقوس (1958) و دریا؛ دریا (1978) اشاره کرد. رمان «دریا دریا» برای او جایزه‌ی بوکر را به‌ارمغان آورد.
برشی از این رمان:
«همه‌چیز مثل همیشه است. آدم قدرت زیادی در گرفتن اعتراف دارد.»
«تو هیچ قدرتی نداری.»
«اعتراف به‌نوعی سازش و تبانی تبدیل می‌شود.»
«البته که همین‌طوره. فقط سعی کن ذره‌ی کوچکی از حقیقت را بر جای بگذاری.»
«مردم اعتراف می‌کنند و ادامه می‌دهند. در واقع اعتراف می‌کنند که ادامه دهند!»
از دیگر آثار زهره مهرنیا که توسط نشر نیماژ منتشر شده، می‌توان به ترجمه‌ی رمان‌های « دریا؛ دریا » نوشته‌ی آیریس مرداک و « چقدر دیر بود، چقدر دیر » نوشته‌ی جیمز کلمن اشاره کرد.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

رمان خارجی

شناسه کالا

kj-205046

شابک

۹۷۸۶۰۰۳۶۷۴۹۰۵

تعداد صفحه

۴۸۰

قطع

رقعی

سال انتشار شمسی

۱۳۹۸

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب دریا؛ دریا](https://ketabejam.com/uploads/im0001044077.webp)](https://ketabejam.com/dria-dria/)

[دریا؛ دریا](https://ketabejam.com/dria-dria/)

آیریس مرداک

ترجمه‌ی زهره مهرنیا

نیماژ

۵ ٪ ۲٬۰۰۰٬۰۰۰ ۱٬۹۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب چقدر دیر بود، چقدر دیر](https://ketabejam.com/uploads/im0001043302.webp)](https://ketabejam.com/chghdr-dir-bod-chghdr-dir/)

[چقدر دیر بود، چقدر دیر](https://ketabejam.com/chghdr-dir-bod-chghdr-dir/)

جیمز کلمن

ترجمه‌ی زهره مهرنیا

نیماژ

۵ ٪ ۱٬۴۵۵٬۰۰۰ ۱٬۳۸۲٬۲۵۰ تومان

[کتاب‌جم زیر تور آیریس مرداک](https://ketabejam.com/zir-tor/)

[زیر تور](https://ketabejam.com/zir-tor/)

آیریس مرداک

ترجمه‌ی پیمان خاکسار

چشمه

۲۰ ٪ ۱٬۱۵۰٬۰۰۰ ۹۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب در دام افتاده](https://ketabejam.com/uploads/im0000933590.webp)](https://ketabejam.com/dr-dam-aftadeh/)

[در دام افتاده](https://ketabejam.com/dr-dam-aftadeh/)

آیریس مرداک

ترجمه‌ی حمیدرضا زمانیان

ثالث

۲۰ ٪ ۳۵۰٬۰۰۰ ۲۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب حکم](https://ketabejam.com/uploads/covers/fb38ab7a689a.webp)](https://ketabejam.com/hkm/)

[حکم](https://ketabejam.com/hkm/)

لوییز اردریک

ترجمه‌ی زهره مهرنیا

رایبد

۲۰ ٪ ۳۸۰٬۰۰۰ ۳۰۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب جویندگان صدف (نقش‌جهان)](https://ketabejam.com/uploads/im0006799972.webp)](https://ketabejam.com/joindgan-sdf-nghsh-jhan/)

[جویندگان صدف (نقش‌جهان)](https://ketabejam.com/joindgan-sdf-nghsh-jhan/)

رزاموند پیلچر

ترجمه‌ی زهره مهرنیا

گستره

۲۰ ٪ ۳۶۰٬۰۰۰ ۲۸۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آتش در خانه ی جورج اورول](https://ketabejam.com/uploads/im0006835649.webp)](https://ketabejam.com/atsh-dr-khaneh-i-jorj-aorol/)

[آتش در خانه ی جورج اورول](https://ketabejam.com/atsh-dr-khaneh-i-jorj-aorol/)

اندرو اروین

ترجمه‌ی زهره مهرنیا

خانه فرهنگ و هنر گویا

۲۰ ٪ ۶۵٬۰۰۰ ۵۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پکیج کامل مجموعه‌ی گورستان کتاب‌های فراموش شده](https://ketabejam.com/uploads/im0001042515.webp)](https://ketabejam.com/pkij-kaml-mjmoeh-i-gorstan-ktab-hai-framosh-shdeh/)

[پکیج کامل مجموعه‌ی گورستان کتاب‌های فراموش شده](https://ketabejam.com/pkij-kaml-mjmoeh-i-gorstan-ktab-hai-framosh-shdeh/)

نیماژ

۱۵ ٪ ۷٬۲۸۰٬۰۰۰ ۶٬۱۸۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب گناهکار](https://ketabejam.com/uploads/im0001041600.webp)](https://ketabejam.com/gnahkar/)

[گناهکار](https://ketabejam.com/gnahkar/)

هی-یونگ‌پیون

ترجمه‌ی شیوا مقانلو

نیماژ

۱۵ ٪ ۴۹۰٬۰۰۰ ۴۱۶٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب غروب پروانه](https://ketabejam.com/uploads/im0001043449.webp)](https://ketabejam.com/ghrob-proaneh/)

[غروب پروانه](https://ketabejam.com/ghrob-proaneh/)

بختیار علی

ترجمه‌ی مریوان حلبچه‌ای

نیماژ

۱۵ ٪ ۵۹۰٬۰۰۰ ۵۰۱٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب دشمنان (یک داستان عاشقانه)](https://ketabejam.com/uploads/im0001044572.webp)](https://ketabejam.com/ktab-dshmnan-ik-dastan-ashghanh/)

[دشمنان (یک داستان عاشقانه)](https://ketabejam.com/ktab-dshmnan-ik-dastan-ashghanh/)

آیساک باشویس سینگر

ترجمه‌ی احمد پوری

نیماژ

۱۵ ٪ ۴۸۰٬۰۰۰ ۴۰۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب بازی فرشته](https://ketabejam.com/uploads/im0001043447.webp)](https://ketabejam.com/bazi-frshteh/)

[بازی فرشته](https://ketabejam.com/bazi-frshteh/)

کارلوس روئیث ثافون

ترجمه‌ی علی صنعوی

نیماژ

۱۵ ٪ ۱٬۶۰۰٬۰۰۰ ۱٬۳۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سایه باد](https://ketabejam.com/uploads/im0001043492.webp)](https://ketabejam.com/saih-bad-wzmv/)

[سایه باد](https://ketabejam.com/saih-bad-wzmv/)

مشخصات سایه باد

ترجمه‌ی علی صنعوی

نیماژ

۱۵ ٪ ۱٬۶۰۰٬۰۰۰ ۱٬۳۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب رفته،عزیزم،رفته](https://ketabejam.com/uploads/im0001044120.webp)](https://ketabejam.com/rfthzizmrfteh/)

[رفته،عزیزم،رفته](https://ketabejam.com/rfthzizmrfteh/)

دنیس لیهان

ترجمه‌ی فرهاد بیگدلو

نیماژ

۵ ٪ ۱٬۸۰۰٬۰۰۰ ۱٬۷۱۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مسافرشبانه](https://ketabejam.com/uploads/im0001091483.webp)](https://ketabejam.com/msafrshbaneh/)

[مسافرشبانه](https://ketabejam.com/msafrshbaneh/)

ترجمه‌ی ماوریتزیو ماجانی-اثمار موسوی‌نیا

نیماژ

۵ ٪ ۸۴۰٬۰۰۰ ۷۹۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب جمشیدخان عمویم که باد همیشه او را با خود می‌برد مینیماژ](https://ketabejam.com/uploads/im0001044999.webp)](https://ketabejam.com/jmshidkhan-moim-keh-bad-hmisheh-ao-ra-ba-khod-mi-brd-minimazh/)

[جمشیدخان عمویم که باد همیشه او را با خود می‌برد مینیماژ](https://ketabejam.com/jmshidkhan-moim-keh-bad-hmisheh-ao-ra-ba-khod-mi-brd-minimazh/)

بختیار علی

ترجمه‌ی مریوان حلبچه‌ای

نیماژ

۱۵ ٪ ۲۶۰٬۰۰۰ ۲۲۱٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب غم مینیماژ](https://ketabejam.com/uploads/im0001045142.webp)](https://ketabejam.com/ktab-ghm-minimazh/)

[غم مینیماژ](https://ketabejam.com/ktab-ghm-minimazh/)

دونالد بارتلمی

ترجمه‌ی شهریار وقفی‌پور

نیماژ

۱۵ ٪ ۲۰۰٬۰۰۰ ۱۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب برف سیاه](https://ketabejam.com/uploads/im0001045181.webp)](https://ketabejam.com/ktab-brf-siah/)

[برف سیاه](https://ketabejam.com/ktab-brf-siah/)

میخائیل بولگاکف

ترجمه‌ی احمد پوری

نیماژ

۱۵ ٪ ۵۸۰٬۰۰۰ ۴۹۳٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از آیریس مرداک

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/airis-mrdak/)

## کتاب‌های بیشتر از نیماژ

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/nimazh/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی زهره مهرنیا

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/zhreh-mhrnia/)

۱٬۵۵۵٬۰۰۰ ۵ ٪ ۱٬۴۷۷٬۲۵۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

