# خرید کتاب حزب جمهوری اسلامی؛ گفتارها، گفتگوها، اثر ایت الله بهشتی از نشر روزنه

> گزاف نیست اگر گفته شود در میان رهبران انقلاب اسلامی و معماران نظام جمهوری اسلامی، در فهم اهمیت، جایگاه و نقش تشکل و تحزب در حرکت به سوی جامعه ای که آرمان های م…

Source: https://ketabejam.com/hzb-jmhori-aslami-gftarha-gftgoha/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [علوم انسانی و اجتماعی](https://ketabejam.com/list/humanities/) [سیاست و علوم سیاسی](https://ketabejam.com/list/political-science/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۲۰ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [سیاست و علوم سیاسی](https://ketabejam.com/list/political-science/)[علوم انسانی و اجتماعی](https://ketabejam.com/list/humanities/) موجود

# حزب جمهوری اسلامی؛ گفتارها، گفتگوها،

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ا نویسنده ایت الله بهشتی](https://ketabejam.com/authors/shhid-ait-alleh-dktr-bhshti/)[ر ناشر روزنه](https://ketabejam.com/publishers/rozneh/)

۴۹۶

صفحه

۱۳۹۱

سال چاپ

رقعی

قطع

۶۴۵٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۵۱۶٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از ایت الله بهشتیبیشتر از روزنهکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

گزاف نیست اگر گفته شود در میان رهبران انقلاب اسلامی و معماران نظام جمهوری اسلامی، در فهم اهمیت، جایگاه و نقش تشکل و تحزب در حرکت به سوی جامعه ای که آرمان های مردم در آن تبلور پیدا کند، شهید آیت الله دکتر بهشتی گوی سبقت را از دیگران ربوده بود. وی که ضرورت کار تشکیلاتی را طی بیش از سی سال تجربة فعالیت اجتماعی و سیاسی آزموده بود، به همراه تعدادی دیگر از همفکران خود، ماه ها پیش از پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران در سال 1357، دست بکار ایجاد تشکلی شد که سرانجام در 29 بهمن 1357 با نام «حزب جمهوری اسلامی» اعلام موجودیت کرد.
مشغله های فراوان آیت الله دکتر بهشتی در طی ماه های نخستین پس از پیروزی، از جمله در شورای انقلاب و مجلس خبرگان تدوین قانون اساسی، فرصت رسیدگی کافی به مسئولیتش به عنوان دبرکل حزب را از وی سلب کرد. این در حالی بود که حزب با شتابی فزاینده در حال گسترش و در نتیجه، نیازمند ساماندهی و سازماندهی بود. از همین رو بود که پس از پایان کار شورای انفلاب، تصمیم گرفت که با وجود آگاهی از توانایی های خود در مدیریت اجرایی کشور و حل بحران های کوچک و بزرگی که آن روزها از هر گوشه و کنار کشور برمی خاست، تمامی وقت خویش را صرف دو کار بنیادینی که به اعتقاد او پایایی و پویایی جمهوری اسلامی در گرو آن بود بپردازد: ادامة کار تحقیقاتی سترگی که در زمینة اجتهاد در اصول فقه با همفکرانش از سال 1349 در مرکز تحقیقات اسلامی آغاز کرده بود، و رسیدگی به حزب جموری اسلامی و تقویت و تهذیب تشکیلات آن. چنین بود که پذیرفتن مسئولیت دیوان عالی کشور از سوی امام خمینی را مشروط به ادامة تلاش برای ادارة حزب در خارج از وقت اداری دادگستری کرد.
چنانکه در این کتاب خواهید دید، دیدگاه انسان گرایانة شیهد بهشتی در ترسیم اهداف و تعیین ضوابط و تنظیم ارتباطات درونی و بیرونی حزب نیز هویداست. تلاش او بر آن بود که حزب معبد بماند و به معبود تبدیل نشود، جایگاه و روابطش در جامعة چندصدایی بر اساس ملاک ها و معیارهای روشن و شفاف استوار بماند، بستری مناسب برای کشف، جذب و پرورش استعدادها باشد، به عنوان نردبان ترقی افراد به مناصب قدرت قرار نگیرد، و اگر داعیة تلاش برای برپایی جامعه ای اخلاق بنیاد دارد، خود نیز نمونة کوچکی از آن جامعة ایده آل شود.
در مجلد دیگری که پیش از این منتشر شد، درسگفتارهای شهید آیت الله دکتر بهشتی دربارة مواضع حزب جمهوری اسلامی منتشر شد. در مجلد حاضر، گفتارها، گفتگوها و دست نوشته های ایشان در زمینة حزب تقدیم علاقمندان و پژوهشگرانی می شود که درصدد فهم اندیشه و کردار او هستند. در بخش پایانی کتاب، نمونه هایی از آیین نامه ها و شرح وظایف واحدهای حزب که شهید بهشتی در تنظیم آنها مشارکت داشته و مطالعة آنها به درک کارنامة حزب در دوره ای که ایشان دبیرکل آن بودند کمک می کند آورده شده است.
در پایان لازم می دانیم از زحمات ویراستار محترم، جناب آقای ولی الله کاووسی در تنظیم و ویرایش متن کتاب سپاسگزاری کنیم.
بنیاد نشر آثار و اندیشه های شهید آیت الله دکتر بهشتی
مطالعه 20صفحه ابتدایی کتاب

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

سیاست و علوم سیاسی، علوم انسانی و اجتماعی

شناسه کالا

kj-763236

تعداد صفحه

۴۹۶

قطع

رقعی

سال انتشار شمسی

۱۳۹۱

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب مراحل اساسی یک نهضت](https://ketabejam.com/uploads/im0001054782.webp)](https://ketabejam.com/mrahl-asasi-ik-nhzt/)

[مراحل اساسی یک نهضت](https://ketabejam.com/mrahl-asasi-ik-nhzt/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۲۶۰٬۰۰۰ ۲۰۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مبانی نظری قانون اساسی](https://ketabejam.com/uploads/im0001054807.webp)](https://ketabejam.com/mbani-nzri-ghanon-asasi/)

[مبانی نظری قانون اساسی](https://ketabejam.com/mbani-nzri-ghanon-asasi/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۷۱۵٬۰۰۰ ۵۷۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب بهداشت و تنظیم خانواده](https://ketabejam.com/uploads/im0001054537.webp)](https://ketabejam.com/bhdasht-o-tnzim-khanoadeh/)

[بهداشت و تنظیم خانواده](https://ketabejam.com/bhdasht-o-tnzim-khanoadeh/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۷۵۵٬۰۰۰ ۶۰۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تقیه: خودپایی یا هدف‌پایی؟ شهید آیت‌الله دکتر بهشتی](https://ketabejam.com/uploads/im0001053658.webp)](https://ketabejam.com/tghih-khodpaii-ia-hdf-paii-shhid-ait-alleh-dktr-bhshti/)

[تقیه: خودپایی یا هدف‌پایی؟ شهید آیت‌الله دکتر بهشتی](https://ketabejam.com/tghih-khodpaii-ia-hdf-paii-shhid-ait-alleh-dktr-bhshti/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۸۶۵٬۰۰۰ ۶۹۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب در مکتب قرآن جلد 1 (سلسله درسگفتارهای تفسیری)](https://ketabejam.com/uploads/im0001054189.webp)](https://ketabejam.com/dr-mktb-ghran-jld-1-slsleh-drsgftarhai-tfsiri/)

[در مکتب قرآن جلد 1 (سلسله درسگفتارهای تفسیری)](https://ketabejam.com/dr-mktb-ghran-jld-1-slsleh-drsgftarhai-tfsiri/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۱٬۳۹۰٬۰۰۰ ۱٬۱۱۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب نماز چیست (تک گفتارهای موضوعی)](https://ketabejam.com/uploads/im0001054202.webp)](https://ketabejam.com/nmaz-chist-tk-gftarhai-mozoi/)

[نماز چیست (تک گفتارهای موضوعی)](https://ketabejam.com/nmaz-chist-tk-gftarhai-mozoi/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۲۸۵٬۰۰۰ ۲۲۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب نقش آزادی در تربیت کودکان](https://ketabejam.com/uploads/im0001054536.webp)](https://ketabejam.com/nghsh-azadi-dr-trbit-kodkan/)

[نقش آزادی در تربیت کودکان](https://ketabejam.com/nghsh-azadi-dr-trbit-kodkan/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۶۹۵٬۰۰۰ ۵۵۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا](https://ketabejam.com/uploads/im0001054538.webp)](https://ketabejam.com/athadih-anjmn-hai-aslami-danshjoian-dr-aropa/)

[اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا](https://ketabejam.com/athadih-anjmn-hai-aslami-danshjoian-dr-aropa/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۶۷۵٬۰۰۰ ۵۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ولایت، رهبری، روحانیت](https://ketabejam.com/uploads/im0001054539.webp)](https://ketabejam.com/olait-rhbri-rohanit/)

[ولایت، رهبری، روحانیت](https://ketabejam.com/olait-rhbri-rohanit/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۱٬۲۳۰٬۰۰۰ ۹۸۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب بانکداری، ربا و قوانین مالی اسلام](https://ketabejam.com/uploads/im0001054541.webp)](https://ketabejam.com/bankdari-rba-o-ghoanin-mali-aslam/)

[بانکداری، ربا و قوانین مالی اسلام](https://ketabejam.com/bankdari-rba-o-ghoanin-mali-aslam/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۹۱۵٬۰۰۰ ۷۳۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سه گونه اسلام](https://ketabejam.com/uploads/im0001054666.webp)](https://ketabejam.com/seh-goneh-aslam/)

[سه گونه اسلام](https://ketabejam.com/seh-goneh-aslam/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۴۷۵٬۰۰۰ ۳۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب من محمد حسینی بهشتی هستم](https://ketabejam.com/uploads/im0001054678.webp)](https://ketabejam.com/mn-mhmd-hsini-bhshti-hstm/)

[من محمد حسینی بهشتی هستم](https://ketabejam.com/mn-mhmd-hsini-bhshti-hstm/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۶۳۵٬۰۰۰ ۵۰۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب نظام اقتصادی در اسلام(مباحث کاربردی)](https://ketabejam.com/uploads/im0001054679.webp)](https://ketabejam.com/nzam-aghtsadi-dr-aslammbahs-karbrdi/)

[نظام اقتصادی در اسلام(مباحث کاربردی)](https://ketabejam.com/nzam-aghtsadi-dr-aslammbahs-karbrdi/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۷۵۰٬۰۰۰ ۶۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب نظام اقتصادی در اسلام (مباحث نظری)](https://ketabejam.com/uploads/im0001054681.webp)](https://ketabejam.com/nzam-aghtsadi-dr-aslam-mbahs-nzri/)

[نظام اقتصادی در اسلام (مباحث نظری)](https://ketabejam.com/nzam-aghtsadi-dr-aslam-mbahs-nzri/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۷۹۵٬۰۰۰ ۶۳۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب طرح علمی مؤسسه تحقیقاتی مسائل اسلامی](https://ketabejam.com/uploads/im0001054684.webp)](https://ketabejam.com/trh-lmi-mosseh-thghighati-msail-aslami/)

[طرح علمی مؤسسه تحقیقاتی مسائل اسلامی](https://ketabejam.com/trh-lmi-mosseh-thghighati-msail-aslami/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۲۶۰٬۰۰۰ ۲۰۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب نسبت علوم اسلامی با علوم انسانی](https://ketabejam.com/uploads/im0001054685.webp)](https://ketabejam.com/nsbt-lom-aslami-ba-lom-ansani/)

[نسبت علوم اسلامی با علوم انسانی](https://ketabejam.com/nsbt-lom-aslami-ba-lom-ansani/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۲۸۵٬۰۰۰ ۲۲۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ضرورت و روح تشکیلات](https://ketabejam.com/uploads/im0001054690.webp)](https://ketabejam.com/zrort-o-roh-tshkilat/)

[ضرورت و روح تشکیلات](https://ketabejam.com/zrort-o-roh-tshkilat/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۲۸۵٬۰۰۰ ۲۲۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اصول انضباط تشکیلاتی در اسلام](https://ketabejam.com/uploads/im0001054691.webp)](https://ketabejam.com/asol-anzbat-tshkilati-dr-aslam/)

[اصول انضباط تشکیلاتی در اسلام](https://ketabejam.com/asol-anzbat-tshkilati-dr-aslam/)

ایت الله بهشتی

روزنه

۲۰ ٪ ۲۸۵٬۰۰۰ ۲۲۸٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از ایت الله بهشتی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/shhid-ait-alleh-dktr-bhshti/)

## کتاب‌های بیشتر از روزنه

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/rozneh/)

۶۴۵٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۵۱۶٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

