# خرید کتاب کلود ولگرد (چشم و چراغ 70) اثر ویکتور هوگو از نشر نگاه

> در آغاز کتاب كلود ولگرد، می خوانیم : هفت يا هشت سال قبل مردى موسوم به كلود ولگرد Claude Gueux كه كارگر فقيرى بود در پاريس زندگى مى‌كرد. زن جوانى كه معشوقه او ب…

Source: https://ketabejam.com/klod-olgrd-chshm-o-chragh-70/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [رمان](https://ketabejam.com/list/novels/) [ادبیات کلاسیک جهان](https://ketabejam.com/list/world-classics/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۲۰ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [ادبیات کلاسیک جهان](https://ketabejam.com/list/world-classics/)[رمان](https://ketabejam.com/list/novels/) موجود

# کلود ولگرد (چشم و چراغ ۷۰)

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [و نویسنده ویکتور هوگو](https://ketabejam.com/authors/oiktor-hogo/)[م مترجم محمد قاضی](https://ketabejam.com/translators/mhmd-ghazi/)[ن ناشر نگاه](https://ketabejam.com/publishers/ngah/)

۱۷۶

صفحه

۱۴۰۲

سال چاپ

رقعی

قطع

یک

نوع جلد

۱۶۲٬۵۰۰ ۲۰ ٪ ۱۳۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از ویکتور هوگوبیشتر از نگاهترجمه‌ی محمد قاضیکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

در آغاز کتاب كلود ولگرد، می خوانیم :
هفت يا هشت سال قبل مردى موسوم به كلود ولگرد Claude Gueux كه كارگر فقيرى بود در پاريس زندگى مى‌كرد. زن جوانى كه معشوقه او بود و طفل كوچكى نيز داشت با وى به‌سر مى‌برد. من قضايا را همان گونه كه هست نقل مى‌كنم و درك نكات اخلاقى آن را ضمن شرح وقايع، به خواننده وامى‌گذارم. «كلود» كارگرى لايق و قابل و باهوش بود. از طرفى، بر اثر تربيت غلط اجتماعى فاسد و مهمل شده بود و از طرف ديگر طبيعت همه گونه استعداد و جوهر ذاتى در وجود وى به وديعت نهاده بود، به همين جهت كلود سواد خواندن و نوشتن نداشت ولى خوب مى‌فهميد و خوب فكر مى‌كرد. زمستان سردى فرا رسيد و كلود بيكار ماند. در زير شيروانى عمارتى كه منزل محقر او بود نه آتشى وجود داشت كه كلود خود را گرم كند و نه نانى كه شكم خود و عائله‌اش را سير سازد، ناچار هم او و هم زن و بچه‌اش با سرما و گرسنگى دست به گريبان بودند. كلود متوسل به دزدى شد ولى من نمى‌دانم چه دزديد و از كجا دزديد، همين‌قدر مى‌دانم كه از آن دزدى سه روز نان و آتش براى عائله خود و پنج سال حبس براى خود خريد.
كلود براى گذراندن دوران حبس خود به زندان مركزى كلروو Clairvaux اعزام شد. كلروو صومعه‌اى است كه مبدل به زندان باستيل شده، حجره‌ايست كه دخمه جنايتكاران گرديده و معبدى است كه به‌صورت قتلگاه درآمده است. مى‌گويند صومعه كلروو ترقى كرده و ما وقتى از اين «ترقى» ياد مى‌كنيم مردم موشكاف و نازك‌بين به خوبى مقصود و معنى آن را مى‌فهمند و از كلمه «ترقى» جز آنچه گفتيم تعبيرى نمى‌كنند.
بارى به مطلب خود بازگرديم :
كلود همين كه به زندان مركزى كلروو رسيد شب‌ها در اتاقى محبوس بود و روزها در كارگاه زندان به كار كشيده مى‌شد. البته متوجه هستيد كه مقصودم از كارگاه توهين به كارگاه‌ها نيست.
كلود ولگرد يعنى كارگر شريف سابق و دزد حال و آينده قيافه نجيب و موقر و پيشانى بلندى داشت و با آنكه هنوز جوان بود چين بر جبينش نشسته بود. در زلف سياه و پرپشتش تك تك موهاى سفيد پراكنده ديده مى‌شد. چشمان جذاب و مهرآميزش در زير كمان ابروان سياه و موزون او در حدقه فرو رفته بود. منخرينش باز و چانه‌اش برآمده بود، لبانش حالتى بى‌اعتنا و تحقيرآميز داشت. خلاصه مردى «باكله» بود، سرى داشت كه به تنش مى‌ارزيد ولى اكنون مى‌بينيم كه اجتماع با آن سر چه كرد.
كلود كم‌حرف بود ولى «ژست» و حركت زياد داشت. سلطه و قدرتى معنوى در سراپاى وجود او نهفته بود كه ديگران را به اطاعت وامى‌داشت. حالت تفكرى در سيماى او ديده مى‌شد كه حاكى از اراده و جديت او بود نه از آلام و مصائب روحى، و با اين وصف در زندگى درد و رنج بسيار ديده بود.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

ادبیات کلاسیک جهان، رمان

شناسه کالا

kj-924976

شابک

۹۷۸۹۶۴۳۵۱۵۲۶۳

تعداد صفحه

۱۷۶

قطع

رقعی

نوع جلد

یک

وزن

۱۶۵ گرم

سال انتشار شمسی

۱۴۰۲

سال انتشار میلادی

۲۰۲۳

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب آخرین روز یک محکوم و کلود ولگرد](https://ketabejam.com/uploads/im0006914975.webp)](https://ketabejam.com/akhrin-roz-ik-mhkom-o-klod-olgrd/)

[آخرین روز یک محکوم و کلود ولگرد](https://ketabejam.com/akhrin-roz-ik-mhkom-o-klod-olgrd/)

ویکتور هوگو

ترجمه‌ی محمد قاضی

ثالث

۲۰ ٪ ۴۲۰٬۰۰۰ ۳۳۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب کلکسیون کلاسیک 13و14 (بینوایان)،(2جلدی)](https://ketabejam.com/uploads/covers/6c9039fa5bd1.webp)](https://ketabejam.com/klksion-klasik-13o14-binoaian2jldi/)

[کلکسیون کلاسیک 13و14 (بینوایان)،(2جلدی)](https://ketabejam.com/klksion-klasik-13o14-binoaian2jldi/)

ویکتور هوگو

ترجمه‌ی محسن سلیمانی

افق

۲۰ ٪ ۱٬۴۵۰٬۰۰۰ ۱٬۱۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب گوژپشت نتردام (ادبیات جهان125)](https://ketabejam.com/uploads/covers/5112ce5589b4.webp)](https://ketabejam.com/gozhpsht-ntrdam-adbiat-jhan125/)

[گوژپشت نتردام (ادبیات جهان125)](https://ketabejam.com/gozhpsht-ntrdam-adbiat-jhan125/)

ویکتور هوگو

ترجمه‌ی اسفندیار کاویان

جامی

۲۰ ٪ ۷۸۰٬۰۰۰ ۶۲۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب گوژپشت نتردام (برترین داستان های ماندگار دنیا20)،(گلاسه)](https://ketabejam.com/uploads/covers/31d05472375c.webp)](https://ketabejam.com/gozhpsht-ntrdam-brtrin-dastan-hai-mandgar-dnia20glash/)

[گوژپشت نتردام (برترین داستان های ماندگار دنیا20)،(گلاسه)](https://ketabejam.com/gozhpsht-ntrdam-brtrin-dastan-hai-mandgar-dnia20glash/)

ویکتور هوگو

ترجمه‌ی انوش غلامی

سایه گستر

۲۰ ٪ ۱۰۰٬۰۰۰ ۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب بوگ ژارگال](https://ketabejam.com/uploads/im0000938198.webp)](https://ketabejam.com/bog-zhargal/)

[بوگ ژارگال](https://ketabejam.com/bog-zhargal/)

ویکتور هوگو

ترجمه‌ی شهلا انسانی

سمیر

۲۰ ٪ ۲۶۰٬۰۰۰ ۲۰۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب کلود ولگرد](https://ketabejam.com/uploads/covers/e65d16d3f210.webp)](https://ketabejam.com/klod-olgrd/)

[کلود ولگرد](https://ketabejam.com/klod-olgrd/)

ویکتور هوگو

ترجمه‌ی شهلا انسانی

سمیر

۲۰ ٪ ۸۰٬۰۰۰ ۶۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب بینوایان 1 (رمان های جاویدان جهان)،(لب طلایی)](https://ketabejam.com/uploads/im0000931736.webp)](https://ketabejam.com/binoaian-1-rman-hai-jaoidan-jhanlb-tlaii/)

[بینوایان 1 (رمان های جاویدان جهان)،(لب طلایی)](https://ketabejam.com/binoaian-1-rman-hai-jaoidan-jhanlb-tlaii/)

ویکتور هوگو

ترجمه‌ی محسن سلیمانی

افق

۲۰ ٪ ۱٬۱۰۰٬۰۰۰ ۸۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب داستان کلاسیک مصور 2 (بینوایان)،(کمیک استریپ)،(گلاسه)](https://ketabejam.com/uploads/im0000937316.webp)](https://ketabejam.com/dastan-klasik-msor-2-binoaiankmik-astripglash/)

[داستان کلاسیک مصور 2 (بینوایان)،(کمیک استریپ)،(گلاسه)](https://ketabejam.com/dastan-klasik-msor-2-binoaiankmik-astripglash/)

ویکتور هوگو

ترجمه‌ی رویا صهبایی

سایه گستر

۲۰ ٪ ۱۵۰٬۰۰۰ ۱۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب رمان های کلاسیک 7 (گوژپشت نتردام)](https://ketabejam.com/uploads/covers/6c0e9afc6bea.webp)](https://ketabejam.com/rman-hai-klasik-7-gozhpsht-ntrdam/)

[رمان های کلاسیک 7 (گوژپشت نتردام)](https://ketabejam.com/rman-hai-klasik-7-gozhpsht-ntrdam/)

ویکتور هوگو

ترجمه‌ی شهلا انتظاریان

قدیانی

۲۰ ٪ ۲۲۰٬۰۰۰ ۱۷۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب چهل شاخه گل](https://ketabejam.com/uploads/im0001214064.webp)](https://ketabejam.com/chhl-shakheh-gl/)

[چهل شاخه گل](https://ketabejam.com/chhl-shakheh-gl/)

ویکتور هوگو، سولی پرودوم، لامارتین

ترجمه‌ی ارشیا شیوا

مهراندیش

۲۰ ٪ ۳۳۰٬۰۰۰ ۲۶۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پاداش‌هزار‌فرانکی (افکار)](https://ketabejam.com/uploads/im0001912202.webp)](https://ketabejam.com/padash-hzar-franki-afkar/)

[پاداش‌هزار‌فرانکی (افکار)](https://ketabejam.com/padash-hzar-franki-afkar/)

ویکتور هوگو

ترجمه‌ی سیدحسام‌الدین سیداصفهانی

افکار

۲۰ ٪ ۸۰۰٬۰۰۰ ۶۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب رنجبران دریا](https://ketabejam.com/uploads/im0006784428.webp)](https://ketabejam.com/rnjbran-dria/)

[رنجبران دریا](https://ketabejam.com/rnjbran-dria/)

ویکتور هوگو

ترجمه‌ی محمدعلی شیرازی

دبیر، سمیر

۲۰ ٪ ۱۲۰٬۰۰۰ ۹۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب جزیره پنگوئن‌ها](https://ketabejam.com/uploads/im0001143272.webp)](https://ketabejam.com/jzireh-pngoin-ha/)

[جزیره پنگوئن‌ها](https://ketabejam.com/jzireh-pngoin-ha/)

آناتول فرانس

ترجمه‌ی محمد قاضی

امیرکبیر

۱۵ ٪ ۸۹۰٬۰۰۰ ۷۵۶٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب دوریت کوچک](https://ketabejam.com/uploads/im0006786724.webp)](https://ketabejam.com/dorit-kochk/)

[دوریت کوچک](https://ketabejam.com/dorit-kochk/)

چارلز دیکنز

ترجمه‌ی محمد قاضی، رضا عقیلی

بدرقه جاویدان، جاویدان

۲۰ ٪ ۷۰۰٬۰۰۰ ۵۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب les miserables](https://ketabejam.com/uploads/im0006959133.webp)](https://ketabejam.com/les-miserables/)

[les miserables](https://ketabejam.com/les-miserables/)

ویکتور هوگو

کتاب بین الملل

۱۲ ٪ ۵٬۴۸۰٬۰۰۰ ۴٬۸۲۲٬۴۰۰ تومان

[![جلد کتاب شاهکار ادبی جهان: بینوایان](https://ketabejam.com/uploads/im0006981777.webp)](https://ketabejam.com/shahkar-adbi-jhan-binoaian/)

[شاهکار ادبی جهان: بینوایان](https://ketabejam.com/shahkar-adbi-jhan-binoaian/)

ویکتور هوگو

ترجمه‌ی صدف محسنی

کتاب پارسه

۲۰ ٪ ۵۸۵٬۰۰۰ ۴۶۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب کلکسیون کلاسیک (13و14) بینوایان دوره2جلدی (افق)](https://ketabejam.com/uploads/im0006990080.webp)](https://ketabejam.com/klksion-klasik-13o14-binoaian-dorh2jldi-afgh/)

[کلکسیون کلاسیک (13و14) بینوایان دوره2جلدی (افق)](https://ketabejam.com/klksion-klasik-13o14-binoaian-dorh2jldi-afgh/)

ویکتور هوگو

ترجمه‌ی محسن سلیمانی

افق (فندق)

۲ ٪ ۱٬۶۴۰٬۰۰۰ ۱٬۶۰۷٬۲۰۰ تومان

[![جلد کتاب غروب فرشتگان](https://ketabejam.com/uploads/im0000933653.webp)](https://ketabejam.com/ghrob-frshtgan/)

[غروب فرشتگان](https://ketabejam.com/ghrob-frshtgan/)

پاسکال چکماکیان

ترجمه‌ی محمد قاضی

ثالث

۲۰ ٪ ۶۵۰٬۰۰۰ ۵۲۰٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از ویکتور هوگو

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/oiktor-hogo/)

## کتاب‌های بیشتر از نگاه

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/ngah/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی محمد قاضی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/mhmd-ghazi/)

۱۶۲٬۵۰۰ ۲۰ ٪ ۱۳۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

