# خرید کتاب دلواپسی (ادبیات مدرن جهان،چشم و چراغ 27) اثر فرناندو پسوا از نشر نگاه

> فرناندو پسوا ترجمه جاهد جهانشاهى کتاب دلواپسی که پسوا بیش از بیست سال زمان برای نوشتن آن سپری کرد، سندی از اندوه هستی گرایانهٔ اوست. این کتاب به اموری چون پیدا…

Source: https://ketabejam.com/ktab-dloapsi-adbiat-mdrn-jhanchshm-o-chragh-27/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [رمان](https://ketabejam.com/list/novels/) [رمان خارجی](https://ketabejam.com/list/foreign-novel/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۲۰ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [رمان خارجی](https://ketabejam.com/list/foreign-novel/)[رمان](https://ketabejam.com/list/novels/) موجود

# کتاب دلواپسی (ادبیات مدرن جهان،چشم و چراغ ۲۷)

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ف نویسنده فرناندو پسوا](https://ketabejam.com/authors/frnando-psoa-2/)[ج مترجم جاهد جهانشاهی](https://ketabejam.com/translators/jahd-jhanshahi/)[ن ناشر نگاه](https://ketabejam.com/publishers/ngah/)

۳۳۵

صفحه

۱۴۰۵

سال چاپ

رقعی

قطع

شومیز

نوع جلد

۹۹۵٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۷۹۶٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از فرناندو پسوابیشتر از نگاهترجمه‌ی جاهد جهانشاهیکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

فرناندو پسوا ترجمه جاهد جهانشاهى کتاب دلواپسی که پسوا بیش از بیست سال زمان برای نوشتن آن سپری کرد، سندی از اندوه هستی گرایانهٔ اوست. این کتاب به اموری چون پیدایش انسان، مفهوم زندگی و اسرار من خویش می‌پردازد. پس از پیدا کردن دوبارهٔ دست نوشته‌های پسوا در سال ۱۹۸۲، جهانیان بی‌درنگ به شایستگی‌های ستودنی وی پی بردند و دریافتند که او همزمان بزرگترین نویسندهٔ قرن پرتغال، نخستین پایه‌گذار نوگرایی در کشورش و نخستین بانی پسانوگرایی در جهان بوده‌است. فرناندو پسوا به شدت تحت تأثیر ژرف‌اندیشی و جهان‌نگری «خیام» بوده و هرجا که فرصتی یافته، لب به ستایش وی گشوده‌است. کتاب دلواپسی نیز به گونه‌ای با اندیشهٔ خیام گره خورده‌است. پسوا را در زمینه سرایندگی با ریکله و در زمینه نثر با شکسپیر قابل مقایسه دانسته‌اند. پسوا در کتاب دلواپسی سند وجودی انسان را در رنج از پیرامون خودش ارائه داده است . این اثر بیست سال از عمر نویسنده را به خود اختصاص داده .مطالب آغاز این اثر گره خورده با نماد گرایی است و بخشهای بعد برمبنای مندرجات تاریخی نوشته شده است .

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

رمان خارجی، رمان

شناسه کالا

kj-256476

شابک

۹۷۸۹۶۴۳۵۱۲۷۴۳

تعداد صفحه

۳۳۵

قطع

رقعی

نوع جلد

شومیز

وزن

۲۶۶ گرم

سال انتشار شمسی

۱۴۰۵

سال انتشار میلادی

۲۰۲۶

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب گزارش یک آدم ربایی-مجموعه چشم وچراغ-94](https://ketabejam.com/uploads/im0001049512.webp)](https://ketabejam.com/gzarsh-ik-adm-rbaii-mjmoeh-chshm-ochragh-94/)

[گزارش یک آدم ربایی-مجموعه چشم وچراغ-94](https://ketabejam.com/gzarsh-ik-adm-rbaii-mjmoeh-chshm-ochragh-94/)

گابریل گارسیا مارکز

ترجمه‌ی جاهد جهانشاهی

نگاه

۲۰ ٪ ۳۵۰٬۰۰۰ ۲۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب هواپیمای خارغنچه گل سرخ (نقش‌جهان)](https://ketabejam.com/uploads/im0006794011.webp)](https://ketabejam.com/hoapimai-kharghncheh-gl-srkh-nghsh-jhan/)

[هواپیمای خارغنچه گل سرخ (نقش‌جهان)](https://ketabejam.com/hoapimai-kharghncheh-gl-srkh-nghsh-jhan/)

گابریل گارسیا مارکز

ترجمه‌ی جاهد جهانشاهی

گستره

۲۰ ٪ ۱٬۱۹۰٬۰۰۰ ۹۵۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب جشن بز نر](https://ketabejam.com/uploads/im0006953959.webp)](https://ketabejam.com/jshn-bz-nr/)

[جشن بز نر](https://ketabejam.com/jshn-bz-nr/)

ماریو بارگاس یوسا

ترجمه‌ی جاهد جهانشاهی

قطره

۱۲ ٪ ۱٬۸۵۵٬۰۰۰ ۱٬۶۳۲٬۴۰۰ تومان

[![جلد کتاب روزشمار دانایی (تاملاتی برای تمام روزهای سال)](https://ketabejam.com/uploads/covers/dcae8211792e.webp)](https://ketabejam.com/rozshmar-danaii-tamlati-brai-tmam-rozhai-sal/)

[روزشمار دانایی (تاملاتی برای تمام روزهای سال)](https://ketabejam.com/rozshmar-danaii-tamlati-brai-tmam-rozhai-sal/)

لئو نیکلایویچ تولستوی

ترجمه‌ی امید ورزنده

نگاه

۲۰ ٪ ۲۴۵٬۰۰۰ ۱۹۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تانگوی شیطان (ادبیات مدرن جهان،چشم و چراغ56)](https://ketabejam.com/uploads/im0000948018.webp)](https://ketabejam.com/tangoi-shitan-adbiat-mdrn-jhanchshm-o-chragh56/)

[تانگوی شیطان (ادبیات مدرن جهان،چشم و چراغ56)](https://ketabejam.com/tangoi-shitan-adbiat-mdrn-jhanchshm-o-chragh56/)

لسلو کراسناهورکایی

ترجمه‌ی سپند ساعدی

نگاه

۲۰ ٪ ۸۲۵٬۰۰۰ ۶۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب 81490 (ادبیات مدرن جهان،چشم و چراغ73)](https://ketabejam.com/uploads/covers/67d0ffd6bdd8.webp)](https://ketabejam.com/81490-adbiat-mdrn-jhanchshm-o-chragh73/)

[81490 (ادبیات مدرن جهان،چشم و چراغ73)](https://ketabejam.com/81490-adbiat-mdrn-jhanchshm-o-chragh73/)

آلبر شمبون

ترجمه‌ی احمد شاملو

نگاه

۲۰ ٪ ۳۵۰٬۰۰۰ ۲۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب زنی که تنها برگشت](https://ketabejam.com/uploads/im0001046248.webp)](https://ketabejam.com/zni-keh-tnha-brgsht/)

[زنی که تنها برگشت](https://ketabejam.com/zni-keh-tnha-brgsht/)

حانیه فراهانی

نگاه

۲۰ ٪ ۲۱۵٬۰۰۰ ۱۷۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب دکتر ژیواگو (ادبیات کلاسیک جهان14)](https://ketabejam.com/uploads/covers/cb0db9f44bc3.webp)](https://ketabejam.com/dktr-zhioago-adbiat-klasik-jhan14/)

[دکتر ژیواگو (ادبیات کلاسیک جهان14)](https://ketabejam.com/dktr-zhioago-adbiat-klasik-jhan14/)

بوریس پاسترناک

ترجمه‌ی علی‌اصغر خبره‌زاده

نگاه

۲۰ ٪ ۱٬۵۰۰٬۰۰۰ ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب داستان دو شهر (ادبیات کلاسیک جهان 2)](https://ketabejam.com/uploads/covers/fcd3668f13ce.webp)](https://ketabejam.com/dastan-do-shhr-adbiat-klasik-jhan-2/)

[داستان دو شهر (ادبیات کلاسیک جهان 2)](https://ketabejam.com/dastan-do-shhr-adbiat-klasik-jhan-2/)

چارلز دیکنز

ترجمه‌ی ابراهیم یونسی

نگاه

۲۰ ٪ ۱٬۴۵۰٬۰۰۰ ۱٬۱۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب برف بهاری (ادبیات مدرن جهان،چشم و چراغ34)](https://ketabejam.com/uploads/im0007052780.webp)](https://ketabejam.com/brf-bhari-adbiat-mdrn-jhanchshm-o-chragh34/)

[برف بهاری (ادبیات مدرن جهان،چشم و چراغ34)](https://ketabejam.com/brf-bhari-adbiat-mdrn-jhanchshm-o-chragh34/)

یوکیو میشیما

ترجمه‌ی غلامحسین سالمی، سمیا صیقلی

نگاه

۲۰ ٪ ۱٬۹۵۰٬۰۰۰ ۱٬۵۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب کلود ولگرد (چشم و چراغ 70)](https://ketabejam.com/uploads/covers/2b13a7a1dce5.webp)](https://ketabejam.com/klod-olgrd-chshm-o-chragh-70/)

[کلود ولگرد (چشم و چراغ 70)](https://ketabejam.com/klod-olgrd-chshm-o-chragh-70/)

ویکتور هوگو

ترجمه‌ی محمد قاضی

نگاه

۲۰ ٪ ۱۶۲٬۵۰۰ ۱۳۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب خانه قانون زده (ادبیات کلاسیک جهان18)](https://ketabejam.com/uploads/covers/2a93d794f1e4.webp)](https://ketabejam.com/khaneh-ghanon-zdeh-adbiat-klasik-jhan18/)

[خانه قانون زده (ادبیات کلاسیک جهان18)](https://ketabejam.com/khaneh-ghanon-zdeh-adbiat-klasik-jhan18/)

چارلز دیکنز

ترجمه‌ی ابراهیم یونسی

نگاه

۲۰ ٪ ۳٬۲۵۰٬۰۰۰ ۲٬۶۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب میرزا](https://ketabejam.com/uploads/covers/0ccb2a5da40a.webp)](https://ketabejam.com/mirza/)

[میرزا](https://ketabejam.com/mirza/)

بزرگ علوی

ترجمه‌ی سعید فیروزآبادی

نگاه

۲۰ ٪ ۵۷۵٬۰۰۰ ۴۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آن مادیان سرخ یال](https://ketabejam.com/uploads/covers/998a06a67878.webp)](https://ketabejam.com/an-madian-srkh-ial/)

[آن مادیان سرخ یال](https://ketabejam.com/an-madian-srkh-ial/)

محمود دولت‌آبادی

ترجمه‌ی عبدالطیف طسوجی

نگاه

۲۰ ٪ ۲۵۰٬۰۰۰ ۲۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پابرهنه‌ها](https://ketabejam.com/uploads/covers/fcf8ec3ce525.webp)](https://ketabejam.com/pabrhneh-ha/)

[پابرهنه‌ها](https://ketabejam.com/pabrhneh-ha/)

زاهاریا استانکو

ترجمه‌ی احمد شاملو

نگاه

۲۰ ٪ ۷۵۰٬۰۰۰ ۶۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پول و زندگی (ادبیات کلاسیک جهان21)](https://ketabejam.com/uploads/covers/852a61990940.webp)](https://ketabejam.com/pol-o-zndgi-adbiat-klasik-jhan21/)

[پول و زندگی (ادبیات کلاسیک جهان21)](https://ketabejam.com/pol-o-zndgi-adbiat-klasik-jhan21/)

امیل زولا

ترجمه‌ی علی‌اکبر معصوم‌بیگی

نگاه

۲۰ ٪ ۱٬۴۰۰٬۰۰۰ ۱٬۱۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سالاریها](https://ketabejam.com/uploads/covers/64b8b7f4009d.webp)](https://ketabejam.com/salariha/)

[سالاریها](https://ketabejam.com/salariha/)

بزرگ علوی

ترجمه‌ی سعید فیروزآبادی

نگاه

۲۰ ٪ ۴۰۰٬۰۰۰ ۳۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب صدای پای آب](https://ketabejam.com/uploads/covers/54c524ab53e6.webp)](https://ketabejam.com/sdai-pai-ab/)

[صدای پای آب](https://ketabejam.com/sdai-pai-ab/)

بهروز ثروتیان

نگاه

۲۰ ٪ ۱۴۵٬۰۰۰ ۱۱۶٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از فرناندو پسوا

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/frnando-psoa-2/)

## کتاب‌های بیشتر از نگاه

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/ngah/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی جاهد جهانشاهی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/jahd-jhanshahi/)

۹۹۵٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۷۹۶٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

