# خرید کتاب کوچه ابرهای گمشده اثر کوروش اسدی از نشر نیماژ

> کوچه‌ابرهای گمشده اثر کوروش اسدی «کوچه‌ابرهای گمشده» نوشته‌ی کوروش اسدی، رمانی جدی و البته جسورانه است که در سال‌های اخیر جای خالی آن احساس می‌شد. کتابی ساختار…

Source: https://ketabejam.com/ktab-kocheh-abrhai-gmshdeh/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [رمان](https://ketabejam.com/list/novels/) [رمان ایرانی](https://ketabejam.com/list/iranian-novel/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۱۵ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [رمان ایرانی](https://ketabejam.com/list/iranian-novel/)[رمان](https://ketabejam.com/list/novels/) موجود

# کوچه ابرهای گمشده

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ک نویسنده کوروش اسدی](https://ketabejam.com/authors/korosh-asdi/)[ن ناشر نیماژ](https://ketabejam.com/publishers/nimazh/)

۳۱۲

صفحه

۱۳۹۷

سال چاپ

رقعی

قطع

شومیز

نوع جلد

۸۸۰٬۰۰۰ ۱۵ ٪ ۷۴۸٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از کوروش اسدیبیشتر از نیماژکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

کوچه‌ابرهای گمشده
اثر کوروش اسدی
«کوچه‌ابرهای گمشده» نوشته‌ی کوروش اسدی، رمانی جدی و البته جسورانه است که در سال‌های اخیر جای خالی آن احساس می‌شد. کتابی ساختارشکن. اسدی در این کتاب به مباحثی پرداخته است که تا پیش از این هیچ اشاره‌ای به آن نشده بود.
درباره‌ی نویسنده:
کورش اسدی در آبادان به دنیا آمد و نوشتن را از نوجوانی آغاز کرده بود. هنگامی که به تهران مهاجرت می‌کند با هوشنگ گلشیری آشنا می‌شود و رابطه‌ای دوستانه میان آن دو شکل می‌گیرد. اسدی در سال ۱۳۹۶ خودکشی کرد. کوچه ابرهای گمشده رمانی ماندگار و جسورانه از اوست که در ادامه به مرور آن خواهیم پرداخت.
کورش اسدی مولف برگزیده:
جایزه‌ی گلشیری از نگاه داوران جشنواره‌ی سال ۱۳۸۳
برگزیده‌ی برتر نشریه‌ی تجربه ۱۳۹۵
برگزیده‌ی برتر داستان شیراز ۱۳۹۶
تقدیرشده‌ی جایزه‌ی هفت اقلیم ۱۳۹۶
تحسین‌شده‌ی جایزه‌ی مهرگان ۱۳۹۶
تقدیرشده‌ی جایزه‌ی مهرگان ۱۳۹۶
خلاصه داستان:
داستان این کتاب در یک روز – از صبح تا شب – اتفاق می‌افتد. کارون جوانی است که به دلیل جنگ از جنوب کشور به تهران آمده است و حرفه‌ی کتاب‌فروشی را پیش می‌گیرد. کار او پیدا کردن کتاب‌های نایاب برای مشتریان است و گاهی کتابخانه افراد دیگر را یک‌جا می‌خرد. او فردی کتابخوان با ذهنی باز است که در طول داستان هم کتابی مطالعه می‌کند.
کارون در تهران روی سقف یک کانتینر جایی برای خوابیدن پیدا کرده و بساط خودش را کنار پیاده‌رو دارد. حتی با دختری به نام پریا آشنا می‌شود که اگر می‌توانست به او برسد شاید روحیه‌اش به کلی عوض می‌شد. اما زندگی همچنان به کارون روی خوش نشان می‌دهد و او با ممشاد آشنا می‌شود. فردی توانا و ثروتمند که کارون را زیر پر و بال خود می‌گیرد و حتی خانه‌ای در اختیار او قرار می‌دهد. ممشاد آدم مرموزی است که برای کارون فقط یک محدودیت تعیین می‌کند و آن هم این است که به دختری به نام شیده نزدیک نشود. اما ماجرا از آنجایی سخت می‌شود که شیده از کارون می‌خواهد «کتاب کوچه ابرهای گمشده» را برای او پیدا کند و…
بخشی از رمان:
کارون گفت: « خیلی بهش مدیونم. زندگی من را از این رو به آن رو کرد» برگشتند. کارون با دیدن سارا دهنش باز ماند.
لبش از ماتیک برق می‌زد. گوشه‌ی چشم‌هایش را کشیده بود- سیاه مژه‌هایش را ریمل زده بود. آرایش تندی نبود ولی اثرش شدید بود – زنی تمام، وسط اتاق ایستاده بود و داشت زیپ کیف صورتیش را می‌بست.
از دیگر آثار کوروش اسدی که در نشر نیماژ منتشر شده است می‌توان به مجموعه‌داستان‌های « باغ ملی »، « پوکه‌باز » و « گنبد کبود » و کتاب نقد ادبی « شناخت‌نامه‌ی غلامحسین ساعدی » اشاره کرد.
همچنین کوروش اسدی به‌همراه غلامرضا رضایی کتاب « دریچه‌ی جنوبی » که شامل ۴۸ داستان کوتاه از ۴۸ نویسنده‌ خوزستانی و نقد و تجزیه و تحلیل ‌آن‌هاست را هم گردآوری کرده است که از سوی نشر نیماژ سال 1398 منتشر شد.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

رمان ایرانی، رمان

شناسه کالا

kj-030272

شابک

۹۷۸۶۰۰۳۶۷۱۶۴۵

تعداد صفحه

۳۱۲

قطع

رقعی

نوع جلد

شومیز

وزن

۳۲۰ گرم

سال انتشار شمسی

۱۳۹۷

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب دریچه جنوبی؛ تاریخچه داستان خوزستان در بستر شکل گیری و گسترش داستان نویسی ایرانی](https://ketabejam.com/uploads/im0001043742.webp)](https://ketabejam.com/ktab-dricheh-jnobi-tarikhcheh-dastan-khozstan-dr-bstr-shkl-giri-o-gstrsh-dastan-noisi/)

[دریچه جنوبی؛ تاریخچه داستان خوزستان در بستر شکل گیری و گسترش داستان نویسی ایرانی](https://ketabejam.com/ktab-dricheh-jnobi-tarikhcheh-dastan-khozstan-dr-bstr-shkl-giri-o-gstrsh-dastan-noisi/)

غلامرضا رضایی، کوروش اسدی

نیماژ

۱۵ ٪ ۱٬۲۸۰٬۰۰۰ ۱٬۰۸۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب شناخت نامه ی غلامحسین ساعدی](https://ketabejam.com/uploads/im0001044352.webp)](https://ketabejam.com/ktab-shnakht-nameh-i-ghlamhsin-sadi/)

[شناخت نامه ی غلامحسین ساعدی](https://ketabejam.com/ktab-shnakht-nameh-i-ghlamhsin-sadi/)

کوروش اسدی

نیماژ

۱۵ ٪ ۲۸۰٬۰۰۰ ۲۳۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب باغ ملی](https://ketabejam.com/uploads/im0001045053.webp)](https://ketabejam.com/ktab-bagh-mli/)

[باغ ملی](https://ketabejam.com/ktab-bagh-mli/)

کوروش اسدی

نیماژ

۱۵ ٪ ۲۸۰٬۰۰۰ ۲۳۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب گنبد کبود](https://ketabejam.com/uploads/im0001045208.webp)](https://ketabejam.com/ktab-gnbd-kbod/)

[گنبد کبود](https://ketabejam.com/ktab-gnbd-kbod/)

کوروش اسدی

نیماژ

۱۵ ٪ ۲۸۰٬۰۰۰ ۲۳۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پوکه باز](https://ketabejam.com/uploads/im0001045270.webp)](https://ketabejam.com/ktab-pokeh-baz/)

[پوکه باز](https://ketabejam.com/ktab-pokeh-baz/)

کوروش اسدی

نیماژ

۱۵ ٪ ۲۰۰٬۰۰۰ ۱۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ملکان عذاب](https://ketabejam.com/uploads/im0001044020.webp)](https://ketabejam.com/mlkan-zab/)

[ملکان عذاب](https://ketabejam.com/mlkan-zab/)

ابوتراب خسروی

نیماژ

۱۵ ٪ ۸۹۰٬۰۰۰ ۷۵۶٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب جمشیدخان عمویم که باد همیشه او را با خود می‌برد مینیماژ](https://ketabejam.com/uploads/im0001044999.webp)](https://ketabejam.com/jmshidkhan-moim-keh-bad-hmisheh-ao-ra-ba-khod-mi-brd-minimazh/)

[جمشیدخان عمویم که باد همیشه او را با خود می‌برد مینیماژ](https://ketabejam.com/jmshidkhan-moim-keh-bad-hmisheh-ao-ra-ba-khod-mi-brd-minimazh/)

بختیار علی

ترجمه‌ی مریوان حلبچه‌ای

نیماژ

۱۵ ٪ ۳۸۰٬۰۰۰ ۳۲۳٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب صدای راه پله می اید](https://ketabejam.com/uploads/im0001045192.webp)](https://ketabejam.com/ktab-sdai-rah-pleh-mi-aid/)

[صدای راه پله می اید](https://ketabejam.com/ktab-sdai-rah-pleh-mi-aid/)

حسین صفا

نیماژ

۱۵ ٪ ۲۵۰٬۰۰۰ ۲۱۲٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب قهوه ی سرد اقای نویسنده](https://ketabejam.com/uploads/im0001045207.webp)](https://ketabejam.com/ktab-ghhoh-i-srd-aghai-noisndeh/)

[قهوه ی سرد اقای نویسنده](https://ketabejam.com/ktab-ghhoh-i-srd-aghai-noisndeh/)

روزبه معین

نیماژ

۱۵ ٪ ۶۸۰٬۰۰۰ ۵۷۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب وصیت و صبحانه](https://ketabejam.com/uploads/im0003211945.webp)](https://ketabejam.com/osit-o-sbhaneh/)

[وصیت و صبحانه](https://ketabejam.com/osit-o-sbhaneh/)

حسین صفا

نیماژ

۱۵ ٪ ۲۵۰٬۰۰۰ ۲۱۲٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب شکوفه‌های گیلاس](https://ketabejam.com/uploads/im0006981465.webp)](https://ketabejam.com/shkofeh-hai-gilas/)

[شکوفه‌های گیلاس](https://ketabejam.com/shkofeh-hai-gilas/)

محمد مساوات

نیماژ

۱۵ ٪ ۳۰۰٬۰۰۰ ۲۵۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پکیج کامل مجموعه‌ی گورستان کتاب‌های فراموش شده](https://ketabejam.com/uploads/im0001042515.webp)](https://ketabejam.com/pkij-kaml-mjmoeh-i-gorstan-ktab-hai-framosh-shdeh/)

[پکیج کامل مجموعه‌ی گورستان کتاب‌های فراموش شده](https://ketabejam.com/pkij-kaml-mjmoeh-i-gorstan-ktab-hai-framosh-shdeh/)

نیماژ

۱۵ ٪ ۸٬۲۸۰٬۰۰۰ ۷٬۰۳۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب گناهکار](https://ketabejam.com/uploads/im0001041600.webp)](https://ketabejam.com/gnahkar/)

[گناهکار](https://ketabejam.com/gnahkar/)

هی-یونگ‌پیون

ترجمه‌ی شیوا مقانلو

نیماژ

۱۵ ٪ ۴۹۰٬۰۰۰ ۴۱۶٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب غروب پروانه](https://ketabejam.com/uploads/im0001043449.webp)](https://ketabejam.com/ghrob-proaneh/)

[غروب پروانه](https://ketabejam.com/ghrob-proaneh/)

بختیار علی

ترجمه‌ی مریوان حلبچه‌ای

نیماژ

۱۵ ٪ ۷۹۰٬۰۰۰ ۶۷۱٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب دشمنان (یک داستان عاشقانه)](https://ketabejam.com/uploads/im0001044572.webp)](https://ketabejam.com/ktab-dshmnan-ik-dastan-ashghanh/)

[دشمنان (یک داستان عاشقانه)](https://ketabejam.com/ktab-dshmnan-ik-dastan-ashghanh/)

آیساک باشویس سینگر

ترجمه‌ی احمد پوری

نیماژ

۱۵ ٪ ۴۸۰٬۰۰۰ ۴۰۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب بازی فرشته](https://ketabejam.com/uploads/im0001043447.webp)](https://ketabejam.com/bazi-frshteh/)

[بازی فرشته](https://ketabejam.com/bazi-frshteh/)

کارلوس روئیث ثافون

ترجمه‌ی علی صنعوی

نیماژ

۱۵ ٪ ۱٬۸۰۰٬۰۰۰ ۱٬۵۳۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سایه باد](https://ketabejam.com/uploads/im0001043492.webp)](https://ketabejam.com/saih-bad-wzmv/)

[سایه باد](https://ketabejam.com/saih-bad-wzmv/)

مشخصات سایه باد

ترجمه‌ی علی صنعوی

نیماژ

۱۵ ٪ ۱٬۸۰۰٬۰۰۰ ۱٬۵۳۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب رفته،عزیزم،رفته](https://ketabejam.com/uploads/im0001044120.webp)](https://ketabejam.com/rfthzizmrfteh/)

[رفته،عزیزم،رفته](https://ketabejam.com/rfthzizmrfteh/)

دنیس لیهان

ترجمه‌ی فرهاد بیگدلو

نیماژ

۱۲ ٪ ۱٬۸۰۰٬۰۰۰ ۱٬۵۸۴٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از کوروش اسدی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/korosh-asdi/)

## کتاب‌های بیشتر از نیماژ

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/nimazh/)

۸۸۰٬۰۰۰ ۱۵ ٪ ۷۴۸٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

