# خرید کتاب معادلات و تناقضات آنتونیو گرامشی اثر پری آندرسون از نشر نیلوفر

> کتاب معادلات و تناقضات آنتونیو گرامشی اثر پری اندرسون ، تاریخ‌نگار و جامعه‌شناس سیاسی بریتانیایی است. این کتاب را شاپور اعتماد به فارسی ترجمه کرده است. موضوع ا…

Source: https://ketabejam.com/madlat-o-tnaghzat-antonio-gramshi/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [علوم انسانی و اجتماعی](https://ketabejam.com/list/humanities/) [سیاست و علوم سیاسی](https://ketabejam.com/list/political-science/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۲۰ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [سیاست و علوم سیاسی](https://ketabejam.com/list/political-science/)[علوم انسانی و اجتماعی](https://ketabejam.com/list/humanities/) موجود

# معادلات و تناقضات آنتونیو گرامشی

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [پ نویسنده پری آندرسون](https://ketabejam.com/authors/pri-andrson/)[ش مترجم شاپور اعتماد](https://ketabejam.com/translators/shapor-atmad/)[ن ناشر نیلوفر](https://ketabejam.com/publishers/nilofr/)

۲۰۸

صفحه

۱۳۹۹

سال چاپ

شومیز - رقعی

نوع جلد

۱۲۵٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۱۰۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از پری آندرسونبیشتر از نیلوفرترجمه‌ی شاپور اعتمادکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

کتاب معادلات و تناقضات آنتونیو گرامشی اثر پری اندرسون ، تاریخ‌نگار و جامعه‌شناس سیاسی بریتانیایی است. این کتاب را شاپور اعتماد به فارسی ترجمه کرده است. موضوع اصلی این کتاب دموکراسی است که به بیش از پنجاه سال پیش باز‌می‌گردد. نویسنده پس از گذشت پنج دهه قصد دارد در نسخه‌ی ویرایش‌شده و جدید کتاب، مجدداً به مفهوم هژمونی بپردازد.
پری اندرسون، تاریخ‌نگار و جامعه‌شناس بریتانیایی، متخصص تاریخ روشنفکری، از چهره‌های جنبش چپ نو و مارکسیسم غربی و استاد تاریخ و جامعه‌شناسی دانشگاه کالیفرنیا، به چاپ جدید کتاب، مقدمه‌ی جامع و مانعی درباره‌ی گرامشی افزوده و در آن با استفاده از آثارش ویژگی‌های تفکر او را تجزیه و تحلیل کرده است.
در فصول پنج‌گانه‌ی کتاب معادلات و تناقضات آنتونیو گرامشی ـ تغییرها، تقریرها، عدم‌تقارن، زمینه‌ها و پیامدها ـ به طولانی‌ترین مناظره‌ی تاریخ معاصر پرداخته می‌شود: صد سال اختلاف نظری و نزاع فلسفی بر سر راه رسیدن به سوسیالیسم یا جامعه‌ی سوسیالیستی. گرامشی با الهام از انقلاب علیه کاپیتال سعی می‌کند تا موضوع اصلی نخستین کنگره‌ی انترناسیونالیسم سوم را که درباره‌ی دموکراسی بورژوایی و دیکتاتوری پرولتاریا بود، به کمک مهم‌ترین مفهوم سوسیال دموکراسی روس و سوسیال دموکراسی آلمان، یعنی مفهوم هژمونی درک و میان شرق و غرب تمایزی بنیادین ترسیم کند.
در بخش پایانی کتاب، مقاله‌ی ضمیمه نیز گزارش خواندنی آتوس لیزا هم‌سلول گرامشی از روزهایی است که با هم گذرانده‌اند. آتوس لیزا شاهد صحبت‌های گرامشی در فضایی به دور از نظر سانسورچیان زندان بود. این متن که به صورت محرمانه نگاشته شده، تا سال‌ها مخفی نگاه داشته می‌شد؛ چون خاری در چشم مشی رسمی حزب کمونیست بود.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

سیاست و علوم سیاسی، علوم انسانی و اجتماعی

شناسه کالا

kj-799015

شابک

۹۷۸۹۶۴۴۴۸۷۹۲۷

تعداد صفحه

۲۰۸

نوع جلد

شومیز - رقعی

سال انتشار شمسی

۱۳۹۹

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب ه مثل هژمونی](https://ketabejam.com/uploads/im0001048662.webp)](https://ketabejam.com/h-msl-hzhmoni/)

[ه مثل هژمونی](https://ketabejam.com/h-msl-hzhmoni/)

پری آندرسون

ترجمه‌ی شاپور اعتماد

نیلوفر

۲۰ ٪ ۱۴۵٬۰۰۰ ۱۱۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب فرمان و دیوان](https://ketabejam.com/uploads/im0001018079.webp)](https://ketabejam.com/frman-o-dioan/)

[فرمان و دیوان](https://ketabejam.com/frman-o-dioan/)

پری آندرسون

ترجمه‌ی شاپور اعتماد

فرهنگ معاصر

۱۵ ٪ ۷۰۰٬۰۰۰ ۵۹۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب چرا سوسیالیسم نه؟](https://ketabejam.com/uploads/im0001831121.webp)](https://ketabejam.com/chra-sosialism-nh/)

[چرا سوسیالیسم نه؟](https://ketabejam.com/chra-sosialism-nh/)

جرالد آلن کوهن

ترجمه‌ی شاپور اعتماد

هرمس

۱۵ ٪ ۱۳۶٬۰۰۰ ۱۱۵٬۶۰۰ تومان

[![جلد کتاب شاخه زرین (جلد دوم)](https://ketabejam.com/uploads/im0001046356.webp)](https://ketabejam.com/shakheh-zrin-jld-dom/)

[شاخه زرین (جلد دوم)](https://ketabejam.com/shakheh-zrin-jld-dom/)

سر جیمز جورج فریزر

ترجمه‌ی مانی صالحی

نیلوفر

۲۰ ٪ ۱٬۸۵۰٬۰۰۰ ۱٬۴۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب گذار از عهد باستان به فئودالیسم](https://ketabejam.com/uploads/im0000934053.webp)](https://ketabejam.com/gzar-az-hd-bastan-beh-fiodalism/)

[گذار از عهد باستان به فئودالیسم](https://ketabejam.com/gzar-az-hd-bastan-beh-fiodalism/)

پری آندرسون

ترجمه‌ی حسن مرتضوی

ثالث

۲۰ ٪ ۴۲۰٬۰۰۰ ۳۳۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب در مسیر ماتریالیسم تاریخی](https://ketabejam.com/uploads/im0006898354.webp)](https://ketabejam.com/dr-msir-matrialism-tarikhi/)

[در مسیر ماتریالیسم تاریخی](https://ketabejam.com/dr-msir-matrialism-tarikhi/)

پری آندرسون

ترجمه‌ی علیرضا خزاعی

چرخ

۲۰ ٪ ۱۳۰٬۰۰۰ ۱۰۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ایران و راه ابریشم نوین: از ژئوپولیتیک راه تا دیپلماسی راه](https://ketabejam.com/uploads/im0001172078.webp)](https://ketabejam.com/airan-o-rah-abrishm-noin-az-zhiopolitik-rah-ta-diplmasi-rah/)

[ایران و راه ابریشم نوین: از ژئوپولیتیک راه تا دیپلماسی راه](https://ketabejam.com/airan-o-rah-abrishm-noin-az-zhiopolitik-rah-ta-diplmasi-rah/)

آرش رئیسی نژاد

دانشگاه تهران

۵ ٪ ۱٬۴۵۰٬۰۰۰ ۱٬۳۷۷٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب آیین قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلداول) علمی](https://ketabejam.com/uploads/im0006792167.webp)](https://ketabejam.com/aiin-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldaol-lmi/)

[آیین قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلداول) علمی](https://ketabejam.com/aiin-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldaol-lmi/)

مهدی مطهرنیا

علمی

۲۰ ٪ ۷۷۰٬۰۰۰ ۶۱۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پروتکل های دانشوران صهیون](https://ketabejam.com/uploads/covers/024cda2aa986.webp)](https://ketabejam.com/protkl-hai-danshoran-shion/)

[پروتکل های دانشوران صهیون](https://ketabejam.com/protkl-hai-danshoran-shion/)

کنگره صهیونیست

ترجمه‌ی شهلا المعی

المعی

۲۰ ٪ ۴۰۰٬۰۰۰ ۳۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب نبرد قدرت در ایران در دوره جمهوری اسلامی](https://ketabejam.com/uploads/covers/2c5b9363b086.webp)](https://ketabejam.com/nbrd-ghdrt-dr-airan-dr-doreh-jmhori-aslami/)

[نبرد قدرت در ایران در دوره جمهوری اسلامی](https://ketabejam.com/nbrd-ghdrt-dr-airan-dr-doreh-jmhori-aslami/)

محمد سمیعی

ترجمه‌ی مسعود خیرخواه

نشر نی

۱۵ ٪ ۱٬۸۶۰٬۰۰۰ ۱٬۵۸۱٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اطلاعات و ضد اطلاعات](https://ketabejam.com/uploads/im0001023735.webp)](https://ketabejam.com/atlaat-o-zd-atlaat/)

[اطلاعات و ضد اطلاعات](https://ketabejam.com/atlaat-o-zd-atlaat/)

امیرحسین مهدوی عرب

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۴۷۵٬۰۰۰ ۴۲۷٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب مقدمه‌ای بر مطالعات منطقه‌ای/ 4274 An Introduction to Regional Studies](https://ketabejam.com/uploads/im0001172133.webp)](https://ketabejam.com/mghdmeh-ai-br-mtalat-mntgheh-ai-4274-an-introduction-to-regional-studies/)

[مقدمه‌ای بر مطالعات منطقه‌ای/ 4274 An Introduction to Regional Studies](https://ketabejam.com/mghdmeh-ai-br-mtalat-mntgheh-ai-4274-an-introduction-to-regional-studies/)

الهه کولایی

دانشگاه تهران

۵ ٪ ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ ۹۵۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آزمون قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلدسوم) علمی](https://ketabejam.com/uploads/im0003369919.webp)](https://ketabejam.com/azmon-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldsom-lmi/)

[آزمون قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلدسوم) علمی](https://ketabejam.com/azmon-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldsom-lmi/)

مهدی مطهرنیا

علمی

۲۰ ٪ ۸۰۰٬۰۰۰ ۶۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آرخه قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلددوم) علمی](https://ketabejam.com/uploads/im0006307557.webp)](https://ketabejam.com/arkheh-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjlddom-lmi/)

[آرخه قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلددوم) علمی](https://ketabejam.com/arkheh-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjlddom-lmi/)

مهدی مطهرنیا

علمی

۲۰ ٪ ۸۰۰٬۰۰۰ ۶۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب قدرت بی‌قدرتان](https://ketabejam.com/uploads/im0001044942.webp)](https://ketabejam.com/ghdrt-bi-ghdrtan/)

[قدرت بی‌قدرتان](https://ketabejam.com/ghdrt-bi-ghdrtan/)

واتسلاف هاول

ترجمه‌ی احسان کیانی‌خواه

فرهنگ نشر نو

۱۰ ٪ ۵۰۰٬۰۰۰ ۴۵۰٬۰۰۰ تومان

[کتاب‌جم چگونه محافظه‌کار باشیم (نگاه‌معاصر) راجر اسکروتن](https://ketabejam.com/chgoneh-mhafzeh-kar-bashim-ngah-masr/)

[چگونه محافظه‌کار باشیم (نگاه‌معاصر)](https://ketabejam.com/chgoneh-mhafzeh-kar-bashim-ngah-masr/)

راجر اسکروتن

ترجمه‌ی مرتضی افشاری

نگاه معاصر

۲۰ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۴۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سیاست در جامعه توده ای](https://ketabejam.com/uploads/im0000947586.webp)](https://ketabejam.com/siast-dr-jameh-todeh-ai/)

[سیاست در جامعه توده ای](https://ketabejam.com/siast-dr-jameh-todeh-ai/)

ویلیام کورنهاوزر

ترجمه‌ی وحید بزرگی

نشر نی

۱۲ ٪ ۸۴۰٬۰۰۰ ۷۳۹٬۲۰۰ تومان

[![جلد کتاب پوپولیسم ایرانی (تحلیل کیفیت حکمرانی محمود احمدی نژاد از منظر اقتصاد و ارتباطات سیاسی)](https://ketabejam.com/uploads/im0000953491.webp)](https://ketabejam.com/popolism-airani-thlil-kifit-hkmrani-mhmod-ahmdi-nzhad-az-mnzr-aghtsad-o-artbatat-siasi/)

[پوپولیسم ایرانی (تحلیل کیفیت حکمرانی محمود احمدی نژاد از منظر اقتصاد و ارتباطات سیاسی)](https://ketabejam.com/popolism-airani-thlil-kifit-hkmrani-mhmod-ahmdi-nzhad-az-mnzr-aghtsad-o-artbatat-siasi/)

علی سرزعیم

ترجمه‌ی مسعود خیرخواه

کرگدن

۱۲ ٪ ۱٬۷۷۰٬۰۰۰ ۱٬۵۵۷٬۶۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از پری آندرسون

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/pri-andrson/)

## کتاب‌های بیشتر از نیلوفر

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/nilofr/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی شاپور اعتماد

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/shapor-atmad/)

۱۲۵٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۱۰۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

