# خرید کتاب مکتب بریلوی: تبارشناسی، مبانی و جریان‌شناسی اثر سید مهدی علیزاده موسوی از نشر بوستان کتاب

> کتاب «مکتب بریلوی؛ تبارشناسی، مبانی و جریان‌شناسی»، اثری پژوهشی در حوزه فرقه‌شناسی و جریان‌های فکری اهل سنت در شبه‌قاره هند است که تلاش دارد تصویری مستند، تحلی…

Source: https://ketabejam.com/mktb-briloi-tbarshnasi-mbani-o-jrian-shnasi/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [مذهبی و معنوی](https://ketabejam.com/list/religion/) [ادیان و مذاهب جهان](https://ketabejam.com/list/world-religions/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۱۵ ٪ تخفیف

[ادیان و مذاهب جهان](https://ketabejam.com/list/world-religions/) موجود

# مکتب بریلوی: تبارشناسی، مبانی و جریان‌شناسی

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [س نویسنده سید مهدی علیزاده موسوی](https://ketabejam.com/authors/sid-mhdi-lizadeh-mosoi/)[ب ناشر بوستان کتاب](https://ketabejam.com/publishers/bostan-ktab/)

۳۲۸

صفحه

۱۴۰۴

سال چاپ

&#x648;&#x632;&#x6CC;&#x631;&#x6CC;

قطع

&#x634;&#x648;&#x645;&#x6CC;&#x632;

نوع جلد

۴۰۰٬۰۰۰ ۱۵ ٪ ۳۴۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از سید مهدی علیزاده موسویبیشتر از بوستان کتابکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

کتاب «مکتب بریلوی؛ تبارشناسی، مبانی و جریان‌شناسی»، اثری پژوهشی در حوزه فرقه‌شناسی و جریان‌های فکری اهل سنت در شبه‌قاره هند است که تلاش دارد تصویری مستند، تحلیلی و منظم از شکل‌گیری، توسعه و باورهای مکتب بریلوی ارائه دهد؛ مکتبی که در نیمه دوم قرن نوزدهم توسط احمدرضاخان بریلوی بنیان گذاشته شد و به سرعت به یکی از بزرگ‌ترین جریان‌های اهل‌سنت در هند، پاکستان و بنگلادش تبدیل گردید. موضوع کتاب از آن جهت اهمیت دارد که با وجود گستره وسیع پیروان این مکتب، آثار جامع و میدانی درباره آن کم‌تر منتشر شده است.کتاب در سه بخش اصلی تنظیم شده است. بخش نخست به تبارشناسی مکتب بریلوی و زندگی و زمانه احمدرضاخان می‌پردازد و زمینه‌های سیاسی-اجتماعی دوره استعمار انگلیس، جنبش خلافت و تحولات منتهی به تشکیل پاکستان را بررسی می‌کند. بخش دوم به مبانی فکری و اعتقادی این مکتب اختصاص دارد و مفاهیمی مانند جایگاه پیامبر در باور بریلوی‌ها، توسل، شفاعت، زیارت قبور، سنت تصوف، طریقت، وحدت وجود و نحوه تعامل آنان با شیعه و وهابیت را تبیین می‌کند. بخش سوم جریان‌شناسی معاصر این مکتب است و پراکندگی جغرافیایی و نهادهای آن را در هند، پاکستان، بنگلادش، اروپا، آمریکا، آفریقا و ایران دنبال می‌کند و به نقش شخصیت‌ها و مؤسسات آموزشی و تبلیغی مرتبط با بریلوی‌ها می‌پردازد.این کتاب به دلیل اتکا به مطالعات کتابخانه‌ای همراه با داده‌های میدانی، از معدود پژوهش‌های جامع موجود درباره بریلوی‌ها به شمار می‌آید و می‌تواند برای پژوهشگران حوزه مطالعات اسلامی، ایران و شبه‌قاره، فرقه‌شناسان و فعالان گفت‌وگوی بین‌مذهبی مفید باشد. اثر حاضر از یک‌سو تصویری واقع‌بینانه از ظرفیت‌های این جریان صوفی‌مشرب ارائه می‌دهد و از سوی دیگر به اختلافات آنان با وهابیت، نسبت آنان با شیعه و فرصت‌ها و چالش‌های تعامل با این جریان در جهان اسلام اشاره می‌کند. خوانندگان علاقه‌مند به تاریخ معاصر شبه‌قاره، نقش تصوف در جوامع اسلامی و شناخت جریان‌های تأثیرگذار اهل‌سنت، از مطالعه این کتاب بهره خواهند برد.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

ادیان و مذاهب جهان

شناسه کالا

kj-807625

شابک

۹۷۸۹۶۴۰۹۲۷۲۳۶

تعداد صفحه

۳۲۸

قطع

&#x648;&#x632;&#x6CC;&#x631;&#x6CC;

نوع جلد

&#x634;&#x648;&#x645;&#x6CC;&#x632;

وزن

۴۷۰ گرم

زبان

فارسی

سال انتشار شمسی

۱۴۰۴

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب عقل و کارکرد های آن نزد مذاهب کلامی اهل سنت (مطالعات سلفیه پژوهی: دفتر اول)](https://ketabejam.com/uploads/im0001244913.webp)](https://ketabejam.com/ghl-o-karkrd-hai-an-nzd-mzahb-klami-ahl-snt-mtalat-slfih-pzhohi-dftr-aol/)

[عقل و کارکرد های آن نزد مذاهب کلامی اهل سنت (مطالعات سلفیه پژوهی: دفتر اول)](https://ketabejam.com/ghl-o-karkrd-hai-an-nzd-mzahb-klami-ahl-snt-mtalat-slfih-pzhohi-dftr-aol/)

گروهی از نویسندگان، سید مهدی علیزاده موسوی

بوستان کتاب

۱۵ ٪ ۲۶۰٬۰۰۰ ۲۲۱٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مقایسه قرآن و عهدین](https://ketabejam.com/uploads/im0001434792.webp)](https://ketabejam.com/mghaiseh-ghran-o-hdin/)

[مقایسه قرآن و عهدین](https://ketabejam.com/mghaiseh-ghran-o-hdin/)

دل آرا نعمتی پیر علی

سمت، دلیل ما

۱۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب وهابی افکار کارد](https://ketabejam.com/uploads/im0001437495.webp)](https://ketabejam.com/ohabi-afkar-kard/)

[وهابی افکار کارد](https://ketabejam.com/ohabi-afkar-kard/)

الشیخ نجم الدین الطبسی

دلیل ما

۳۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب وهابیت از دیدگاه اهل سنت](https://ketabejam.com/uploads/im0001437502.webp)](https://ketabejam.com/ohabit-az-didgah-ahl-snt/)

[وهابیت از دیدگاه اهل سنت](https://ketabejam.com/ohabit-az-didgah-ahl-snt/)

علی اصغر رضوانی

دلیل ما

۴۵۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب وهابیان را بهتر بشناسیم](https://ketabejam.com/uploads/im0001437518.webp)](https://ketabejam.com/ohabian-ra-bhtr-bshnasim/)

[وهابیان را بهتر بشناسیم](https://ketabejam.com/ohabian-ra-bhtr-bshnasim/)

علی اصغر رضوانی

دلیل ما

۴۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب یسن‌های اوستا و زند آن‌ها (ققنوس)](https://ketabejam.com/uploads/im0001473339.webp)](https://ketabejam.com/isn-hai-aosta-o-znd-an-ha-ghghnos/)

[یسن‌های اوستا و زند آن‌ها (ققنوس)](https://ketabejam.com/isn-hai-aosta-o-znd-an-ha-ghghnos/)

سوزان گویری

ققنوس

۲۰ ٪ ۵۲۰٬۰۰۰ ۴۱۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مانی و مانویت (هفت‌گفتار‌در‌تاثیر‌کیش‌مانی) نگاه‌معاصر](https://ketabejam.com/uploads/im0001480668.webp)](https://ketabejam.com/mani-o-manoit-hft-gftar-dr-tasir-kish-mani-ngah-masr/)

[مانی و مانویت (هفت‌گفتار‌در‌تاثیر‌کیش‌مانی) نگاه‌معاصر](https://ketabejam.com/mani-o-manoit-hft-gftar-dr-tasir-kish-mani-ngah-masr/)

حمیدرضا اردستانی‌رستمی

نگاه معاصر

۲۰ ٪ ۴۰۰٬۰۰۰ ۳۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مسلک العارفین (بر‌اساس‌منابع‌اهل‌سنت) علمی](https://ketabejam.com/uploads/im0001486672.webp)](https://ketabejam.com/mslk-alarfin-br-asas-mnab-ahl-snt-lmi/)

[مسلک العارفین (بر‌اساس‌منابع‌اهل‌سنت) علمی](https://ketabejam.com/mslk-alarfin-br-asas-mnab-ahl-snt-lmi/)

محمد بن احمد بخاری

ترجمه‌ی مریم حسینی، محمود علیزاده کاشانی

علمی

۲۰ ٪ ۹۵۰٬۰۰۰ ۷۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب یهودیت از لا به لای متون (دانشگاه مفید)](https://ketabejam.com/uploads/im0001626477.webp)](https://ketabejam.com/ihodit-az-la-beh-lai-mton-danshgah-mfid/)

[یهودیت از لا به لای متون (دانشگاه مفید)](https://ketabejam.com/ihodit-az-la-beh-lai-mton-danshgah-mfid/)

آرتور هرتزبرگ

ترجمه‌ی عبدالکریم سلیمانی

دانشگاه مفید

۱۵ ٪ ۸۱۰٬۰۰۰ ۶۸۸٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب یهودیت (کتاب‌طه)](https://ketabejam.com/uploads/im0001626483.webp)](https://ketabejam.com/ihodit-ktab-th/)

[یهودیت (کتاب‌طه)](https://ketabejam.com/ihodit-ktab-th/)

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی

کتاب طه

۱۰ ٪ ۳۳۰٬۰۰۰ ۲۹۷٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب زردشتیان (ققنوس)](https://ketabejam.com/uploads/im0001626485.webp)](https://ketabejam.com/zrdshtian-ghghnos/)

[زردشتیان (ققنوس)](https://ketabejam.com/zrdshtian-ghghnos/)

مری بویس

ترجمه‌ی عسکر بهرامی

ققنوس

۲۰ ٪ ۴۲۰٬۰۰۰ ۳۳۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مقدمهای بر انسانشناسی دین (افکار)](https://ketabejam.com/uploads/im0001626767.webp)](https://ketabejam.com/mghdmhai-br-ansanshnasi-din-afkar/)

[مقدمهای بر انسانشناسی دین (افکار)](https://ketabejam.com/mghdmhai-br-ansanshnasi-din-afkar/)

فیونا بوی

ترجمه‌ی مهرداد عربستانی

افکار

۲۰ ٪ ۷۵۰٬۰۰۰ ۶۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب درآمدی‌بر‌الاهیات‌تطبیقی‌اسلام‌و‌مسیحیت (‌طه)](https://ketabejam.com/uploads/im0001626801.webp)](https://ketabejam.com/dramdi-br-alahiat-ttbighi-aslam-o-msihit-th/)

[درآمدی‌بر‌الاهیات‌تطبیقی‌اسلام‌و‌مسیحیت (‌طه)](https://ketabejam.com/dramdi-br-alahiat-ttbighi-aslam-o-msihit-th/)

عبدالرحیم سلیمانی

کتاب طه

۱۰ ٪ ۳۰۰٬۰۰۰ ۲۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پیدایش مسیحیت (49) ققنوس](https://ketabejam.com/uploads/im0001626835.webp)](https://ketabejam.com/pidaish-msihit-49-ghghnos/)

[پیدایش مسیحیت (49) ققنوس](https://ketabejam.com/pidaish-msihit-49-ghghnos/)

دان‌ناردو

ترجمه‌ی مهدی‌حقیقت‌خواه

ققنوس

۲۰ ٪ ۳۵۰٬۰۰۰ ۲۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب انجیل یهودا (ققنوس)](https://ketabejam.com/uploads/im0001626837.webp)](https://ketabejam.com/anjil-ihoda-ghghnos/)

[انجیل یهودا (ققنوس)](https://ketabejam.com/anjil-ihoda-ghghnos/)

جمعی از نویسندگان

ترجمه‌ی شروین اولیایی

ققنوس

۲۰ ٪ ۲۲۰٬۰۰۰ ۱۷۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب درآمدی بر شناخت مکاتب کهن (موسسه تحقیقات)](https://ketabejam.com/uploads/im0001626860.webp)](https://ketabejam.com/dramdi-br-shnakht-mkatb-khn-mosseh-thghighat/)

[درآمدی بر شناخت مکاتب کهن (موسسه تحقیقات)](https://ketabejam.com/dramdi-br-shnakht-mkatb-khn-mosseh-thghighat/)

محمدکاظم رحمتی

نگارستان‌اندیشه

۲۰ ٪ ۱۵۰٬۰۰۰ ۱۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اسطوره و دین در یونان باستان (ققنوس)](https://ketabejam.com/uploads/im0001626964.webp)](https://ketabejam.com/astoreh-o-din-dr-ionan-bastan-ghghnos/)

[اسطوره و دین در یونان باستان (ققنوس)](https://ketabejam.com/astoreh-o-din-dr-ionan-bastan-ghghnos/)

ژان پیر ورنان

ترجمه‌ی شروین اولیایی

ققنوس

۲۰ ٪ ۱۸۰٬۰۰۰ ۱۴۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مسیحیت انجیلی (بررسی گسترش اونجلیکالیسم در جهان امروز)](https://ketabejam.com/uploads/im0006904680.webp)](https://ketabejam.com/msihit-anjili-brrsi-gstrsh-aonjlikalism-dr-jhan-amroz-40g1/)

[مسیحیت انجیلی (بررسی گسترش اونجلیکالیسم در جهان امروز)](https://ketabejam.com/msihit-anjili-brrsi-gstrsh-aonjlikalism-dr-jhan-amroz-40g1/)

محمد مسجدجامعی، مصطفی رستگار

ترجمه‌ی محمد نخعی

اطلاعات

۲۰ ٪ ۸۳۰٬۰۰۰ ۶۶۴٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از سید مهدی علیزاده موسوی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/sid-mhdi-lizadeh-mosoi/)

## کتاب‌های بیشتر از بوستان کتاب

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/bostan-ktab/)

۴۰۰٬۰۰۰ ۱۵ ٪ ۳۴۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

