# خرید کتاب مسائل ادراک حسی در اوتیسم، اولگا بوگداشینا

> مسائل ادراک حسی در اختلال طیف اوتیسم تفاوت‌های حسی افراد اوتیسمی را توضیح می‌دهد؛ برای والدین و درمانگران، ترجمه احسان حسینی سیانکی.

Source: https://ketabejam.com/msail-adrak-hsi-dr-akhtlal-tif-aotism/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [خانواده و فرزندپروری](https://ketabejam.com/list/family-parenting/) [روانشناسی کودک و نوجوان](https://ketabejam.com/list/child-psychology/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۵ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [روانشناسی کودک و نوجوان](https://ketabejam.com/list/child-psychology/)[خانواده و فرزندپروری](https://ketabejam.com/list/family-parenting/) موجود

# مسائل ادراک حسی در اختلال طیف اوتیسم

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ا نویسنده اولگا بوگداشینا](https://ketabejam.com/authors/aolga-bogdashina/)[ا مترجم احسان حسینی سیانکی](https://ketabejam.com/translators/ahsan-hsini-sianki/)[ح ناشر حتمی](https://ketabejam.com/publishers/antsharat-htmi/)

۲۳۰

صفحه

۱۴۰۴

سال چاپ

رحلی

قطع

۱٬۲۵۹٬۰۰۰ ۵ ٪ ۱٬۱۹۶٬۰۵۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از حتمیترجمه‌ی احسان حسینی سیانکیکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

معرفی کتاب مسائل ادراک حسی در اختلال طیف اوتیسم
کتاب مسائل ادراک حسی در اختلال طیف اوتیسم یکی از منابع برجسته در حوزه درک ادراک حسی و تجربه‌های متفاوت افراد طیف اوتیسم است. کتاب با تکیه بر پژوهش‌های علمی، روایت‌ افراد اوتیستیک و تحلیل دقیق تفاوت‌های ادراکی، تلاش می‌کند جهان حسی این افراد را از نگاه خودشان توضیح دهد. به دلیل رویکرد علمی، تحلیلی و کاربردی، این کتاب جایگاه مهمی در میان کتاب‌های روانشناسی ورزشی و علوم شناختی پیدا کرده است؛ زیرا مباحث آن برای متخصصان حوزه حرکت، تمرین و رفتار انسان نیز ارزش آموزشی و بالینی دارد.
کاربرد و هدف کتاب مسائل ادراک حسی در اختلال طیف اوتیسم
هدف اصلی کتاب، ایجاد درکی عمیق از نحوه تجربه‌ جهان توسط افراد اوتیستیک است؛ تجربه‌ای که اغلب با حساسیت‌های بیش‌حسی، کم‌حسی، مشکلات پردازش حسی و سبک‌های ادراکی متفاوت همراه است. این اثر نشان می‌دهد که چگونه این تفاوت‌های حسی بر رفتار، یادگیری، ارتباط، تعاملات اجتماعی، تمرکز و حتی کیفیت زندگی روزمره افراد طیف اوتیسم تأثیر می‌گذارد. کتاب علاوه بر توضیح مفاهیم بنیادی، با ارائه مثال‌های واقعی، طبقه‌بندی‌های کاربردی، راهکارهای تنظیم محیط، و معرفی شیوه‌های درمان و مداخله، به یک مرجع ارزشمند برای پژوهشگران و درمانگران تبدیل شده است. از دید بسیاری از متخصصان، این کتاب در دسته بهترین کتاب‌های انگیزشی ورزشی برای مربیان و درمانگران قرار می‌گیرد، زیرا کمک می‌کند رفتارهای چالش‌برانگیز را بهتر بشناسند، دلیل بروز آن‌ها را درک کنند و رویکردهای مؤثرتری در آموزش و مداخله به کار ببرند.
مخاطبان کتاب مسائل ادراک حسی در اختلال طیف اوتیسم
مسائل ادراک حسی در اختلال طیف اوتیسم برای طیف گسترده‌ای از مخاطبان نوشته شده است. درمانگران، کاردرمانگران، روانشناسان بالینی، گفتاردرمانگران، مربیان، والدین و حتی دانشجویان رشته‌های توانبخشی و علوم تربیتی می‌توانند از محتوای کتاب بهره بگیرند. در بخش‌های متعددی از کتاب، مثال‌های واقعی و روایت‌های مستقیم افراد اوتیستیک ارائه شده که باعث می‌شود خواننده بهتر بتواند تفاوت‌های حسی را تصور کند و تصمیم‌های حرفه‌ای دقیق‌تری بگیرد. همچنین کسانی که قصد خرید کتاب‌های تخصصی تربیت بدنی و منابع علمی میان‌رشته‌ای دارند، این اثر را انتخابی ارزشمند می‌یابند؛ زیرا درک درست تجربه حسی برای طراحی محیط آموزشی، فعالیت بدنی سازگار و برنامه‌های توانبخشی برای افراد طیف اوتیسم ضروری است.
کتاب مسائل ادراک حسی در اختلال طیف اوتیسم اولگا بوگداشینا ، توسط انتشارات حتمی منتشر شده و با تخفیف ویژه در دسترس است. این کتاب با ارسال به سراسر کشور عرضه می‌شود.
کتاب مسائل ادراک حسی در اختلال طیف اوتیسم توسط احسان حسینی سیانکی گردآوری شده است.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

روانشناسی کودک و نوجوان، خانواده و فرزندپروری

شناسه کالا

kj-800340

تعداد صفحه

۲۳۰

قطع

رحلی

سال انتشار شمسی

۱۴۰۴

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب راهبردهای رفتار مثبت برای حمایت از کودکان و نوجوانان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم](https://ketabejam.com/uploads/im0001034633.webp)](https://ketabejam.com/rahbrdhai-rftar-msbt-brai-hmait-az-kodkan-o-nojoanan-mbtla-beh-akhtlal-tif-aotism/)

[راهبردهای رفتار مثبت برای حمایت از کودکان و نوجوانان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم](https://ketabejam.com/rahbrdhai-rftar-msbt-brai-hmait-az-kodkan-o-nojoanan-mbtla-beh-akhtlal-tif-aotism/)

مارتین هانبری

ترجمه‌ی احسان حسینی سیانکی

حتمی

۵ ٪ ۷۰۹٬۰۰۰ ۶۷۳٬۵۵۰ تومان

[![جلد کتاب مدیریت رفتارهای چالش برانگیز کودکان با اختلال طیف اوتیسم در کلاس درس](https://ketabejam.com/uploads/im0001034832.webp)](https://ketabejam.com/mdirit-rftarhai-chalsh-brangiz-kodkan-ba-akhtlal-tif-aotism-dr-klas-drs/)

[مدیریت رفتارهای چالش برانگیز کودکان با اختلال طیف اوتیسم در کلاس درس](https://ketabejam.com/mdirit-rftarhai-chalsh-brangiz-kodkan-ba-akhtlal-tif-aotism-dr-klas-drs/)

ربکا ای. مویس

ترجمه‌ی احسان حسینی سیانکی

حتمی

۵ ٪ ۵۷۹٬۰۰۰ ۵۵۰٬۰۵۰ تومان

[![جلد کتاب مشکلات ادراک دیداری در کودکان دارای اختلال نقص توجه و بیش فعالی، اوتیسم و سایر ناتوانی‌های یادگیری](https://ketabejam.com/uploads/im0001035476.webp)](https://ketabejam.com/mshklat-adrak-didari-dr-kodkan-darai-akhtlal-nghs-tojeh-o-bish-fali-aotism-o-sair-natoani/)

[مشکلات ادراک دیداری در کودکان دارای اختلال نقص توجه و بیش فعالی، اوتیسم و سایر ناتوانی‌های یادگیری](https://ketabejam.com/mshklat-adrak-didari-dr-kodkan-darai-akhtlal-nghs-tojeh-o-bish-fali-aotism-o-sair-natoani/)

لیسا آ.کورتز

ترجمه‌ی احسان حسینی سیانکی

حتمی

۵ ٪ ۴۳۹٬۰۰۰ ۴۱۷٬۰۵۰ تومان

[![جلد کتاب رفتارها و علایق تکراری و محدود در اختلالات طیف اوتیسم](https://ketabejam.com/uploads/im0001035577.webp)](https://ketabejam.com/rftarha-o-laigh-tkrari-o-mhdod-dr-akhtlalat-tif-aotism/)

[رفتارها و علایق تکراری و محدود در اختلالات طیف اوتیسم](https://ketabejam.com/rftarha-o-laigh-tkrari-o-mhdod-dr-akhtlalat-tif-aotism/)

نوریت ییرمیا، اینات گال

ترجمه‌ی احسان حسینی سیانکی

حتمی

۵ ٪ ۹۵۹٬۰۰۰ ۹۱۱٬۰۵۰ تومان

[![جلد کتاب درک و درمان رفتار آسیب رسان به خود در اوتیسم](https://ketabejam.com/uploads/im0001035975.webp)](https://ketabejam.com/drk-o-drman-rftar-asib-rsan-beh-khod-dr-aotism/)

[درک و درمان رفتار آسیب رسان به خود در اوتیسم](https://ketabejam.com/drk-o-drman-rftar-asib-rsan-beh-khod-dr-aotism/)

استفان ام ادلسون، جین باتسفورد جانسون

ترجمه‌ی احسان حسینی سیانکی

حتمی

۵ ٪ ۱٬۲۴۹٬۰۰۰ ۱٬۱۸۶٬۵۵۰ تومان

[![جلد کتاب آموزش تصویری یوگا به کودکان با اختلال طیف اوتیسم (راهنمای گام به گام برای والدین و مراقبان)](https://ketabejam.com/uploads/im0007013830.webp)](https://ketabejam.com/amozsh-tsoiri-ioga-beh-kodkan-ba-akhtlal-tif-aotism-rahnmai-gam-beh-gam-brai-oaldin-o-mraghban/)

[آموزش تصویری یوگا به کودکان با اختلال طیف اوتیسم (راهنمای گام به گام برای والدین و مراقبان)](https://ketabejam.com/amozsh-tsoiri-ioga-beh-kodkan-ba-akhtlal-tif-aotism-rahnmai-gam-beh-gam-brai-oaldin-o-mraghban/)

استیسی دبلیو. بتس، دیون ای. بتس

ترجمه‌ی احسان حسینی سیانکی، زینب صمدی دارستانی

حتمی

۵ ٪ ۵۰۹٬۰۰۰ ۴۸۳٬۵۵۰ تومان

[![جلد کتاب ذهن کوری](https://ketabejam.com/uploads/im0001034351.webp)](https://ketabejam.com/zhn-kori/)

[ذهن کوری](https://ketabejam.com/zhn-kori/)

سایمون بارون-کوهن

ترجمه‌ی احسان حسینی سیانکی

حتمی

۵ ٪ ۸۷۹٬۰۰۰ ۸۳۵٬۰۵۰ تومان

[![جلد کتاب آموزش تصویری یوگا به کودکان با اختلال اوتیسم](https://ketabejam.com/uploads/im0001035219.webp)](https://ketabejam.com/amozsh-tsoiri-ioga-beh-kodkan-ba-akhtlal-aotism/)

[آموزش تصویری یوگا به کودکان با اختلال اوتیسم](https://ketabejam.com/amozsh-tsoiri-ioga-beh-kodkan-ba-akhtlal-aotism/)

استیسی دبلیو. بتس، دیون ای. بتس

ترجمه‌ی احسان حسینی سیانکی، زینب صمدی دارستانی

حتمی

۵ ٪ ۵۰۹٬۰۰۰ ۴۸۳٬۵۵۰ تومان

[![جلد کتاب ماساژ درمانی و مداخلات بدنی برای اختلال طیف اوتیسم](https://ketabejam.com/uploads/im0001035511.webp)](https://ketabejam.com/masazh-drmani-o-mdakhlat-bdni-brai-akhtlal-tif-aotism/)

[ماساژ درمانی و مداخلات بدنی برای اختلال طیف اوتیسم](https://ketabejam.com/masazh-drmani-o-mdakhlat-bdni-brai-akhtlal-tif-aotism/)

ویرجینیااس.کوون

ترجمه‌ی احسان حسینی سیانکی

حتمی

۵ ٪ ۸۱۹٬۰۰۰ ۷۷۸٬۰۵۰ تومان

[![جلد کتاب راهنمای جامع ماساژ درمانی (رجبی)](https://ketabejam.com/uploads/im0001036370.webp)](https://ketabejam.com/rahnmai-jam-masazh-drmani-rjbi/)

[راهنمای جامع ماساژ درمانی (رجبی)](https://ketabejam.com/rahnmai-jam-masazh-drmani-rjbi/)

لینداسولین-ولف، جیمز واسلاسکی، ترزاام.متیوز، بروس بالتز، مایکل مک گیلیکودی

ترجمه‌ی فرهاد رجبی، احسان حسینی سیانکی، زینب حسنی، فرزانه طباطبایی

حتمی

۵ ٪ ۷۰۹٬۰۰۰ ۶۷۳٬۵۵۰ تومان

[![جلد کتاب اوتیسم؛ شرح یک معما](https://ketabejam.com/uploads/im0007039940.webp)](https://ketabejam.com/aotism-shrh-ik-mma/)

[اوتیسم؛ شرح یک معما](https://ketabejam.com/aotism-shrh-ik-mma/)

اوتا فریث

ترجمه‌ی احسان حسینی سیانکی

حتمی

۵ ٪ ۱٬۱۴۹٬۰۰۰ ۱٬۰۹۱٬۵۵۰ تومان

[![جلد کتاب روا‌ن‌شناسی کودک (با تأکید بر مسائل کودکان زیر هفت سال)](https://ketabejam.com/uploads/im0001172152.webp)](https://ketabejam.com/roa-n-shnasi-kodk-ba-takid-br-msail-kodkan-zir-hft-sal/)

[روا‌ن‌شناسی کودک (با تأکید بر مسائل کودکان زیر هفت سال)](https://ketabejam.com/roa-n-shnasi-kodk-ba-takid-br-msail-kodkan-zir-hft-sal/) ۵

محمد خدایاری‌فرد

دانشگاه تهران

۵ ٪ ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ ۹۵۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب درمان کودک دیده نشده در بزرگسالی (اثرات بلندمدت فقدان هم آهنگی هیجانی در دوران کودکی)](https://ketabejam.com/uploads/covers/7f582af12e06.webp)](https://ketabejam.com/drman-kodk-dideh-nshdeh-dr-bzrgsali-asrat-blndmdt-fghdan-hm-ahngi-hijani-dr-doran-kodki/)

[درمان کودک دیده نشده در بزرگسالی (اثرات بلندمدت فقدان هم آهنگی هیجانی در دوران کودکی)](https://ketabejam.com/drman-kodk-dideh-nshdeh-dr-bzrgsali-asrat-blndmdt-fghdan-hm-ahngi-hijani-dr-doran-kodki/)

کاترین استاوفر

ترجمه‌ی حامد حکیمی

بینش نو

۲۰ ٪ ۷۲۰٬۰۰۰ ۵۷۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی 1](https://ketabejam.com/uploads/im0007014290.webp)](https://ketabejam.com/rhaii-az-mhromit-hai-hijani-doran-kodki-1/)

[رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی 1](https://ketabejam.com/rhaii-az-mhromit-hai-hijani-doran-kodki-1/)

لینزی گیبسون

ترجمه‌ی حسن حمیدپور، زهرا اندوز

اسبار

۲۰ ٪ ۶۹۰٬۰۰۰ ۵۵۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی 3](https://ketabejam.com/uploads/covers/cf7297eac18f.webp)](https://ketabejam.com/rhaii-az-mhromit-hai-hijani-doran-kodki-3/)

[رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی 3](https://ketabejam.com/rhaii-az-mhromit-hai-hijani-doran-kodki-3/)

لینزی گیبسون

ترجمه‌ی حسن حمیدپور، زهرا اندوز

اسبار

۲۰ ٪ ۶۳۰٬۰۰۰ ۵۰۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب درمان اختلالات ریاضی](https://ketabejam.com/uploads/covers/c4ef1b92d975.webp)](https://ketabejam.com/drman-akhtlalat-riazi/)

[درمان اختلالات ریاضی](https://ketabejam.com/drman-akhtlalat-riazi/)

مصطفی تبریزی

ترجمه‌ی سپیده شایان راد

فراروان

۲۰ ٪ ۲۹۵٬۰۰۰ ۲۳۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب فکرهای ناگهانی (توان مغز قدرتمند من برای مهار خواسته های نامناسب:باشگاه مغز)](https://ketabejam.com/uploads/covers/fc3f1c7309b4.webp)](https://ketabejam.com/fkrhai-naghani-toan-mghz-ghdrtmnd-mn-brai-mhar-khasteh-hai-namnasbbashgah-mghz/)

[فکرهای ناگهانی (توان مغز قدرتمند من برای مهار خواسته های نامناسب:باشگاه مغز)](https://ketabejam.com/fkrhai-naghani-toan-mghz-ghdrtmnd-mn-brai-mhar-khasteh-hai-namnasbbashgah-mghz/)

برایان اسمیت

ترجمه‌ی لیلا کاشانی وحید، فاضل مرادی سبزوار

مهرسا

۲۰ ٪ ۱۷۰٬۰۰۰ ۱۳۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب قصه‌درمانی گستره تربیتی و درمانی تمثیل](https://ketabejam.com/uploads/im0001318699.webp)](https://ketabejam.com/ghseh-drmani-gstreh-trbiti-o-drmani-tmsil/)

[قصه‌درمانی گستره تربیتی و درمانی تمثیل](https://ketabejam.com/ghseh-drmani-gstreh-trbiti-o-drmani-tmsil/)

علی صاحبی

ارجمند

۵ ٪ ۴۹۰٬۰۰۰ ۴۶۵٬۵۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از حتمی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/antsharat-htmi/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی احسان حسینی سیانکی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/ahsan-hsini-sianki/)

۱٬۲۵۹٬۰۰۰ ۵ ٪ ۱٬۱۹۶٬۰۵۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

