# خرید کتاب مستوری و محجوبی: درنگی درباره حجاب بانوان اثر حسین انصاریان از نشر بوستان کتاب

> کتاب «مستوری و محجوبی: درنگی درباره حجاب بانوان» در قالب پژوهش دینی و اجتماعی به مسئله حجاب بانوان می‌پردازد و نشان‌دهنده تلاش نویسنده برای تحلیل آموزه‌های اسل…

Source: https://ketabejam.com/mstori-o-mhjobi-drngi-drbareh-hjab-banoan/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [علوم انسانی و اجتماعی](https://ketabejam.com/list/humanities/) [مطالعات زنان](https://ketabejam.com/list/women-studies/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۱۵ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [مطالعات زنان](https://ketabejam.com/list/women-studies/)[علوم انسانی و اجتماعی](https://ketabejam.com/list/humanities/) موجود

# مستوری و محجوبی: درنگی درباره حجاب بانوان

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ح نویسنده حسین انصاریان](https://ketabejam.com/authors/hsin-ansarian/)[ب ناشر بوستان کتاب](https://ketabejam.com/publishers/bostan-ktab/)

۱۴۰۴

سال چاپ

پالتوئی

قطع

شومیز

نوع جلد

۸۵٬۰۰۰ ۱۵ ٪ ۷۲٬۲۵۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از حسین انصاریانبیشتر از بوستان کتابکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

کتاب «مستوری و محجوبی: درنگی درباره حجاب بانوان» در قالب پژوهش دینی و اجتماعی به مسئله حجاب بانوان می‌پردازد و نشان‌دهنده تلاش نویسنده برای تحلیل آموزه‌های اسلامی در زمینه پوشش زنان و نقش آن در زندگی فردی و اجتماعی است. عنوان کتاب با استفاده از دو واژه هنری و معنوی «مستوری» و «محجوبی» اشاره‌ای سمبلیک به جنبه‌های ظاهری و باطنی حجاب دارد که می‌تواند توجه هر خواننده‌ای را به خود جلب کند.نویسنده با نگاهی دینی و اخلاقی به موضوع حجاب نگاه می‌کند؛ او تلاش دارد ضمن تبیین مفهوم حجاب از منظر اسلام، آن را نه صرفاً یک الزام اجتماعی بلکه بخشی از هویت معنوی و رفتاری مسلمانان معرفی کند. بخش‌هایی از کتاب به بررسی ریشه‌های فقهی، فرهنگی و اجتماعی حجاب اختصاص دارد و نشان می‌دهد چگونه این مسئله در زندگی روزمره و نقش زن در جامعه تبلور می‌یابد. موضوعات کلیدی شامل تفسیر آیات و روایات مرتبط با حجاب، چگونگی تأثیر آن بر کرامت انسانی، و تبیین حجاب به‌عنوان الگویی برای زندگی اخلاقی در جامعه اسلامی است. این تحلیل‌ها در قالب بحث‌های مستند و ارائه نمونه‌های عینی صورت گرفته‌اند که باعث می‌شود خواننده بتواند دامنه گسترده حجاب را فراتر از یک پوشش مشاهده کند. اثر حاضر به‌عنوان یکی از آثار معاصر حسین انصاریان در موضوعات تربیتی و اجتماعی در فضای نشر دینی ایران، توجه خوانندگان و پژوهشگران دین و جامعه را به خود جلب کرده است. مستوری و محجوبی با پرداختن به یکی از موضوعات حساس و پرچالش در فرهنگ معاصر، به نقدها و پرسش‌های مطرح در جامعه پاسخ می‌دهد و چشم‌اندازی از حجاب را ارائه می‌کند که هم از دیدگاه دینی معتبر باشد و هم توانایی ایجاد گفتگو در جامعه را داشته باشد. مخاطب هدف این اثر شامل دانشجویان رشته‌های علوم اجتماعی و دینی، مبلغان، پژوهشگران و افرادی است که در پی فهمی عمیق‌تر از حجاب در حوزه اسلام و جامعه‌اند، زیرا کتاب ترکیبی از تحلیل متن دینی، بحث اجتماعی و برداشت شخصی نویسنده را در خود جای داده است.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

مطالعات زنان، علوم انسانی و اجتماعی

شناسه کالا

kj-844819

شابک

۹۷۸۶۲۲۵۰۴۱۳۰۱

قطع

پالتوئی

نوع جلد

شومیز

وزن

۶۰ گرم

زبان

فارسی

سال انتشار شمسی

۱۴۰۴

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب هرمنوتیک حقوقی](https://ketabejam.com/uploads/im0001238925.webp)](https://ketabejam.com/hrmnotik-hghoghi/)

[هرمنوتیک حقوقی](https://ketabejam.com/hrmnotik-hghoghi/)

احمد واعظی

بوستان کتاب

۱۵ ٪ ۲۶۰٬۰۰۰ ۲۲۱٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آیین دادرسی مدنی](https://ketabejam.com/uploads/im0001239229.webp)](https://ketabejam.com/aiin-dadrsi-mdni/)

[آیین دادرسی مدنی](https://ketabejam.com/aiin-dadrsi-mdni/)

سید ابوالفضل حسینی سیرت، سمیه علی اکبری

بوستان کتاب

۱۵ ٪ ۴۳۰٬۰۰۰ ۳۶۵٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب اندیشه سیاسی صدرالمتالهین](https://ketabejam.com/uploads/im0001240768.webp)](https://ketabejam.com/andisheh-siasi-sdralmtalhin/)

[اندیشه سیاسی صدرالمتالهین](https://ketabejam.com/andisheh-siasi-sdralmtalhin/)

نجف لک زایی

بوستان کتاب

۱۵ ٪ ۲۰۰٬۰۰۰ ۱۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اندیشه سیاسی جلال الدین دوانی](https://ketabejam.com/uploads/im0001241434.webp)](https://ketabejam.com/andisheh-siasi-jlal-aldin-doani/)

[اندیشه سیاسی جلال الدین دوانی](https://ketabejam.com/andisheh-siasi-jlal-aldin-doani/)

مرتضی یوسفیراد

بوستان کتاب

۱۵ ٪ ۲۰۰٬۰۰۰ ۱۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب قرآن کریم (وزیری‌،سلفون‌،13‌سطر) به‌نشر](https://ketabejam.com/uploads/im0006792181.webp)](https://ketabejam.com/ghran-krim-oziri-slfon-13-str-beh-nshr/)

[قرآن کریم (وزیری‌،سلفون‌،13‌سطر) به‌نشر](https://ketabejam.com/ghran-krim-oziri-slfon-13-str-beh-nshr/)

حسین انصاریان

به نشر (آستان قدس)

۲۰ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۴۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب قرآن کریم (گلاسه،چرم،لب طلایی،پلاک دار،لیزری،باقاب)](https://ketabejam.com/uploads/im0006835375.webp)](https://ketabejam.com/ghran-krim-glashchrmlb-tlaiiplak-darlizribaghab/)

[قرآن کریم (گلاسه،چرم،لب طلایی،پلاک دار،لیزری،باقاب)](https://ketabejam.com/ghran-krim-glashchrmlb-tlaiiplak-darlizribaghab/)

حسین انصاریان

ترجمه‌ی مکارم شیرازی

کتابسرای میردشتی

۲۰ ٪ ۵٬۵۰۰٬۰۰۰ ۴٬۴۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب زن و جنسیت در پیش از تاریخ](https://ketabejam.com/uploads/im0006806068.webp)](https://ketabejam.com/zn-o-jnsit-dr-pish-az-tarikh/)

[زن و جنسیت در پیش از تاریخ](https://ketabejam.com/zn-o-jnsit-dr-pish-az-tarikh/)

سمانه نظیف

ترجمه‌ی حامد وحدتی نسب

ندای تاریخ

۲۰ ٪ ۸۹۰٬۰۰۰ ۷۱۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مباحثی از حقوق زن (از منظر:حقوق داخلی،مبانی فقهی و موازین بین المللی)](https://ketabejam.com/uploads/covers/11132fbba88d.webp)](https://ketabejam.com/mbahsi-az-hghogh-zn-az-mnzrhghogh-dakhlimbani-fghhi-o-moazin-bin-almlli/)

[مباحثی از حقوق زن (از منظر:حقوق داخلی،مبانی فقهی و موازین بین المللی)](https://ketabejam.com/mbahsi-az-hghogh-zn-az-mnzrhghogh-dakhlimbani-fghhi-o-moazin-bin-almlli/)

حسین مهرپور

ترجمه‌ی رضا ملک محمدی

اطلاعات

۲۰ ٪ ۳۶۰٬۰۰۰ ۲۸۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب جایگاه زن در تاریخ ایران](https://ketabejam.com/uploads/covers/6fa120342384.webp)](https://ketabejam.com/jaigah-zn-dr-tarikh-airan/)

[جایگاه زن در تاریخ ایران](https://ketabejam.com/jaigah-zn-dr-tarikh-airan/)

شیرین بیانی

ترجمه‌ی روحی ارباب

جامی

۲۰ ٪ ۵۸۰٬۰۰۰ ۴۶۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تجاوز به سبک یک جنتلمن (روایت هایی تکان دهنده از قربانیان تجاوز در جنگ بوسنی)](https://ketabejam.com/uploads/im0000937410.webp)](https://ketabejam.com/tjaoz-beh-sbk-ik-jntlmn-roait-haii-tkan-dhndeh-az-ghrbanian-tjaoz-dr-jng-bosni/)

[تجاوز به سبک یک جنتلمن (روایت هایی تکان دهنده از قربانیان تجاوز در جنگ بوسنی)](https://ketabejam.com/tjaoz-beh-sbk-ik-jntlmn-roait-haii-tkan-dhndeh-az-ghrbanian-tjaoz-dr-jng-bosni/)

الهام بن‌عباس

ترجمه‌ی بهزاد ملک پور اصل، محمدحسین شریف زادگان

ستاک

۲۰ ٪ ۵۰۰٬۰۰۰ ۴۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پیکر زن همچون میدان نبرد در جنگ بوسنی (۱۴)](https://ketabejam.com/uploads/im0001046459.webp)](https://ketabejam.com/pikr-zn-hmchon-midan-nbrd-dr-jng-bosni-14/)

[پیکر زن همچون میدان نبرد در جنگ بوسنی (۱۴)](https://ketabejam.com/pikr-zn-hmchon-midan-nbrd-dr-jng-bosni-14/)

ماتئی ویسنی‌یک

ترجمه‌ی مهدی نوید، مراد فرهادپور

نشر نی

۱۵ ٪ ۳۲۵٬۰۰۰ ۲۷۶٬۲۵۰ تومان

[![جلد کتاب زنان خوب به آسمان می روند،زنان بد به همه جا](https://ketabejam.com/uploads/covers/3a980ad6ef78.webp)](https://ketabejam.com/znan-khob-beh-asman-mi-rondznan-bd-beh-hmeh-ja/)

[زنان خوب به آسمان می روند،زنان بد به همه جا](https://ketabejam.com/znan-khob-beh-asman-mi-rondznan-bd-beh-hmeh-ja/)

اوته ارهارت

ترجمه‌ی پدرام پورنگ

نسل نو اندیش

۲۰ ٪ ۸۹۹٬۹۰۰ ۷۱۹٬۹۲۰ تومان

[![جلد کتاب جستارهایی درباره‌ی زن](https://ketabejam.com/uploads/im0001042973.webp)](https://ketabejam.com/jstarhaii-drbareh-i-zn/)

[جستارهایی درباره‌ی زن](https://ketabejam.com/jstarhaii-drbareh-i-zn/)

سوزان سانتاگ

ترجمه‌ی آذر جوادزاده

نیماژ

۱۵ ٪ ۳۴۰٬۰۰۰ ۲۸۹٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب نقد حکمت عامیانه](https://ketabejam.com/uploads/im0001091537.webp)](https://ketabejam.com/nghd-hkmt-amianeh/)

[نقد حکمت عامیانه](https://ketabejam.com/nghd-hkmt-amianeh/)

سیمون دوبووار

ترجمه‌ی مصطفی رحیمی

نیلوفر

۲۰ ٪ ۹۵٬۰۰۰ ۷۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب زنان و جنسیت در اسلام ـ ریشه های تاریخی جدال امروزی](https://ketabejam.com/uploads/im0006895505.webp)](https://ketabejam.com/znan-o-jnsit-dr-aslam-risheh-hai-tarikhi-jdal-amrozi/)

[زنان و جنسیت در اسلام ـ ریشه های تاریخی جدال امروزی](https://ketabejam.com/znan-o-jnsit-dr-aslam-risheh-hai-tarikhi-jdal-amrozi/)

لیلا احمد

ترجمه‌ی فاطمه صادقی

نگاه معاصر، دلیل ما

۲۰ ٪ ۷۰۰٬۰۰۰ ۵۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ‌رازوری زنانه](https://ketabejam.com/uploads/im0003452745.webp)](https://ketabejam.com/razori-znaneh/)

[‌رازوری زنانه](https://ketabejam.com/razori-znaneh/)

بتی فریدان

ترجمه‌ی فاطمه صادقی

نگاه معاصر

۲۰ ٪ ۸۰۰٬۰۰۰ ۶۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب موانع حضور زنان در حکومت‌ها (ققنوس)](https://ketabejam.com/uploads/im0006795236.webp)](https://ketabejam.com/moan-hzor-znan-dr-hkomt-ha-ghghnos/)

[موانع حضور زنان در حکومت‌ها (ققنوس)](https://ketabejam.com/moan-hzor-znan-dr-hkomt-ha-ghghnos/)

آوری الیزابت هرت

ترجمه‌ی مهسا مرزبان

ققنوس

۲۰ ٪ ۶۹۰٬۰۰۰ ۵۵۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پسین شوم (روشنگران)](https://ketabejam.com/uploads/im0006842784.webp)](https://ketabejam.com/psin-shom-roshngran/)

[پسین شوم (روشنگران)](https://ketabejam.com/psin-shom-roshngran/)

محمدرضا مرزوقی

روشنگران و مطالعات زنان

۲۰ ٪ ۱۵۰٬۰۰۰ ۱۲۰٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از حسین انصاریان

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/hsin-ansarian/)

## کتاب‌های بیشتر از بوستان کتاب

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/bostan-ktab/)

۸۵٬۰۰۰ ۱۵ ٪ ۷۲٬۲۵۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

