# خرید کتاب نقش سیاست در تحولات اقتصادی کشورها از شرکت چاپ و نشر بازرگانی

> ایران در قرن بیست و یکم، مسئولیتی خطیر دارد که مسئولان را هم نسبت به عصر حاضر مسئول‌تر می‌داند و هم نسبت به آینده. در دهکده جهانی که درهای کشورها به روی هم باز…

Source: https://ketabejam.com/nghsh-siast-dr-tholat-aghtsadi-kshorha/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [اقتصاد و سرمایه‌گذاری](https://ketabejam.com/list/economy-investment/) [اقتصاد](https://ketabejam.com/list/economics/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۱۰ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [اقتصاد](https://ketabejam.com/list/economics/)[اقتصاد و سرمایه‌گذاری](https://ketabejam.com/list/economy-investment/) موجود

# نقش سیاست در تحولات اقتصادی کشورها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ش ناشر شرکت چاپ و نشر بازرگانی](https://ketabejam.com/publishers/shrkt-chap-o-nshr-bazrgani/)

۱۳۰

صفحه

۱۴۰۱

سال چاپ

۳۳۰٬۱۵۰ ۱۰ ٪ ۲۹۷٬۱۳۵ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از شرکت چاپ و نشر بازرگانیکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

ایران در قرن بیست و یکم، مسئولیتی خطیر دارد که مسئولان را هم نسبت به عصر حاضر مسئول‌تر می‌داند و هم نسبت به آینده.
در دهکده جهانی که درهای کشورها به روی هم باز می‌شود تا در تعاملی غیرقابل اغماض، قطار توسعه در مسیر روان‌تری قرار گیرد، استفاده از تجربیات سایر کشورها و آموزه‌هایشان ما را از تکرار هرگونه اشتباه و خطا مصون می‌دارد و بی‌تردید به تصمیم‌گیری‌های آتی‌مان کمک شایانی خواهد کرد.
کتاب حاضر، حاصل مطالعات و پژوهش‌های صورت گرفته مؤلف از منابع داخلی و خارجی است که در فضایی کاملاً بی‌طرفانه انجام شده است تا با نگاهی واقع بینانه‌تر همراه با قضاوتی که به خواننده وا گذار می‌شود، نگرشی بر مبنای واقعیت و حقیقت به مسئولان و سیاستمداران کشورمان اعطا کند، امید است که مثمر واقع شود.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

اقتصاد، اقتصاد و سرمایه‌گذاری

شناسه کالا

kj-026966

شابک

۹۷۸۹۶۴۴۶۸۸۹۵۹

تعداد صفحه

۱۳۰

سال انتشار شمسی

۱۴۰۱

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب چالش های بخش معدن و صنایع معدنی کشور](https://ketabejam.com/uploads/im0001022842.webp)](https://ketabejam.com/chalsh-hai-bkhsh-mdn-o-snai-mdni-kshor/)

[چالش های بخش معدن و صنایع معدنی کشور](https://ketabejam.com/chalsh-hai-bkhsh-mdn-o-snai-mdni-kshor/)

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۱٬۰۱۲٬۶۵۰ ۹۱۱٬۳۸۵ تومان

[![جلد کتاب 151 ایده سریع تبلیغات، بدون اینکه پول زیادی خرج کنید](https://ketabejam.com/uploads/im0006949264.webp)](https://ketabejam.com/151-aideh-sri-tblighat-bdon-ainkeh-pol-ziadi-khrj-knid/)

[151 ایده سریع تبلیغات، بدون اینکه پول زیادی خرج کنید](https://ketabejam.com/151-aideh-sri-tblighat-bdon-ainkeh-pol-ziadi-khrj-knid/)

جین جواچیم

ترجمه‌ی بابک حاجیان

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۲ ٪ ۸۷۰٬۰۰۰ ۷۶۵٬۶۰۰ تومان

[![جلد کتاب عرضه اولیه عمومی سهام](https://ketabejam.com/uploads/im0006985682.webp)](https://ketabejam.com/rzeh-aolih-momi-sham/)

[عرضه اولیه عمومی سهام](https://ketabejam.com/rzeh-aolih-momi-sham/)

مازیار قاسمی

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۱٬۷۵۰٬۰۰۰ ۱٬۵۷۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اقتصاد نیروی کار](https://ketabejam.com/uploads/im0001171498.webp)](https://ketabejam.com/aghtsad-niroi-kar/)

[اقتصاد نیروی کار](https://ketabejam.com/aghtsad-niroi-kar/) ۵

هما اصفهانیان

دانشگاه تهران

۵ ٪ ۱٬۱۰۰٬۰۰۰ ۱٬۰۴۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اقتصاد برای همه](https://ketabejam.com/uploads/im0001155323.webp)](https://ketabejam.com/aghtsad-brai-hmeh/)

[اقتصاد برای همه](https://ketabejam.com/aghtsad-brai-hmeh/)

ترمه

۵ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۵۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تورم و اخلاق](https://ketabejam.com/uploads/im0001245272.webp)](https://ketabejam.com/torm-o-akhlagh/)

[تورم و اخلاق](https://ketabejam.com/torm-o-akhlagh/)

اندرو دیکسون وایت

ترجمه‌ی سیدحسن دیباج

دنیای اقتصاد

۱۰ ٪ ۳۰۰٬۰۰۰ ۲۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اقتصاد هدف دار دهم مشاوران](https://ketabejam.com/uploads/im0001084538.webp)](https://ketabejam.com/aghtsad-hdf-dar-dhm-mshaoran/)

[اقتصاد هدف دار دهم مشاوران](https://ketabejam.com/aghtsad-hdf-dar-dhm-mshaoran/)

وحید تمنا

مشاوران آموزش

۲۰ ٪ ۹۵۰٬۰۰۰ ۷۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب کاربرد اقتصادسنجی در پژوهش های کمی حسابداری](https://ketabejam.com/uploads/im0001156097.webp)](https://ketabejam.com/karbrd-aghtsadsnji-dr-pzhohsh-hai-kmi-hsabdari/)

[کاربرد اقتصادسنجی در پژوهش های کمی حسابداری](https://ketabejam.com/karbrd-aghtsadsnji-dr-pzhohsh-hai-kmi-hsabdari/)

ترمه

۵ ٪ ۱٬۳۰۰٬۰۰۰ ۱٬۲۳۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب کلیات علم اقتصاد](https://ketabejam.com/uploads/im0000947200.webp)](https://ketabejam.com/kliat-lm-aghtsad-aah6/)

[کلیات علم اقتصاد](https://ketabejam.com/kliat-lm-aghtsad-aah6/)

گریگوری منکیو

ترجمه‌ی حمیدرضا ارباب

نشر نی

۱۲ ٪ ۳٬۹۰۰٬۰۰۰ ۳٬۴۳۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب بینش اقتصادی برای همه](https://ketabejam.com/uploads/im0001155324.webp)](https://ketabejam.com/binsh-aghtsadi-brai-hmeh/)

[بینش اقتصادی برای همه](https://ketabejam.com/binsh-aghtsadi-brai-hmeh/)

ترمه

۵ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۵۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مبانی اقتصادی سیستم قدرت](https://ketabejam.com/uploads/im0001177059.webp)](https://ketabejam.com/mbani-aghtsadi-sistm-ghdrt/)

[مبانی اقتصادی سیستم قدرت](https://ketabejam.com/mbani-aghtsadi-sistm-ghdrt/)

دانیل اس. کرشن

ترجمه‌ی حسن منصف، محمدحسین عسگری

دانشگاه تهران

۱۲ ٪ ۱٬۴۷۵٬۰۰۰ ۱٬۲۹۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب فراز و فرود ملت ها (رشد اقتصادی،رکود تورمی و تصلب اجتماعی)](https://ketabejam.com/uploads/covers/9fbb02663adb.webp)](https://ketabejam.com/fraz-o-frod-mlt-ha-rshd-aghtsadirkod-tormi-o-tslb-ajtmai/)

[فراز و فرود ملت ها (رشد اقتصادی،رکود تورمی و تصلب اجتماعی)](https://ketabejam.com/fraz-o-frod-mlt-ha-rshd-aghtsadirkod-tormi-o-tslb-ajtmai/)

منسر اولسون

ترجمه‌ی محمد فاضلی، جعفر خیرخواهان

روزنه

۲۰ ٪ ۱٬۱۳۵٬۰۰۰ ۹۰۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست در ایران](https://ketabejam.com/uploads/im0001244407.webp)](https://ketabejam.com/aghtsad-mnab-tbii-o-mhit-zist-dr-airan/)

[اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست در ایران](https://ketabejam.com/aghtsad-mnab-tbii-o-mhit-zist-dr-airan/)

سروش کیانی قلعه سرد

دنیای اقتصاد

۱۰ ٪ ۱۵۰٬۰۰۰ ۱۳۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اقتصاد و دولت در ایران](https://ketabejam.com/uploads/im0006900264.webp)](https://ketabejam.com/aghtsad-o-dolt-dr-airan/)

[اقتصاد و دولت در ایران](https://ketabejam.com/aghtsad-o-dolt-dr-airan/)

موسی غنی‌نژاد

دنیای اقتصاد

۱۰ ٪ ۷۰۰٬۰۰۰ ۶۳۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ذهنیت ضد سرمایه‌داری (شورآفرین)](https://ketabejam.com/uploads/im0006794824.webp)](https://ketabejam.com/zhnit-zd-srmaih-dari-shorafrin/)

[ذهنیت ضد سرمایه‌داری (شورآفرین)](https://ketabejam.com/zhnit-zd-srmaih-dari-shorafrin/)

لودویگ فون میزس

ترجمه‌ی سعید قاسمی، لیونا عیسی قلیان

شورآفرین

۲۰ ٪ ۸۰۰٬۰۰۰ ۶۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب چگونگی رشد و فروپاشی اقتصاد (یک داستان اقتصادی)](https://ketabejam.com/uploads/covers/4e50e40d8355.webp)](https://ketabejam.com/chgongi-rshd-o-fropashi-aghtsad-ik-dastan-aghtsadi/)

[چگونگی رشد و فروپاشی اقتصاد (یک داستان اقتصادی)](https://ketabejam.com/chgongi-rshd-o-fropashi-aghtsad-ik-dastan-aghtsadi/)

پیتر شف، اندرو شف

ترجمه‌ی حمیدرضا ارباب

نشر نی

۱۵ ٪ ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ ۱٬۰۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تشریح ساختار و مواضع فدرال رزرو (FEDERAL RESERVE)](https://ketabejam.com/uploads/im0001026454.webp)](https://ketabejam.com/ktab-tshrih-sakhtar-o-moaz-fdral-rzro-federal-reserve/)

[تشریح ساختار و مواضع فدرال رزرو (FEDERAL RESERVE)](https://ketabejam.com/ktab-tshrih-sakhtar-o-moaz-fdral-rzro-federal-reserve/)

علی شریف آزاده (CFTe)، وحیدرضا میرطاهری

ترجمه‌ی محمد پورانی، محمدرضا پورانی

آراد

۵ ٪ ۷۴۵٬۰۰۰ ۷۰۷٬۷۵۰ تومان

[![جلد کتاب جهانی با سه صفر (اقتصادی جدید از فقر صفر، بیکاری صفر و انتشار کربن صفر)](https://ketabejam.com/uploads/im0001172777.webp)](https://ketabejam.com/jhani-ba-seh-sfr-aghtsadi-jdid-az-fghr-sfr-bikari-sfr-o-antshar-krbn-sfr/)

[جهانی با سه صفر (اقتصادی جدید از فقر صفر، بیکاری صفر و انتشار کربن صفر)](https://ketabejam.com/jhani-ba-seh-sfr-aghtsadi-jdid-az-fghr-sfr-bikari-sfr-o-antshar-krbn-sfr/)

محمد یونس

ترجمه‌ی مهدی قربانی

دانشگاه تهران

۵ ٪ ۸۲۰٬۰۰۰ ۷۷۹٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از شرکت چاپ و نشر بازرگانی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/shrkt-chap-o-nshr-bazrgani/)

۳۳۰٬۱۵۰ ۱۰ ٪ ۲۹۷٬۱۳۵ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

