# خرید کتاب راه شاد زیستن اثر آگ ماندینو از نشر پل

> خرید کتاب «راه شاد زیستن» اثر آگ ماندینو با ترجمه‌ی حورزاد صالحی از انتشارات پل؛ قیمت روز، موجودی به‌روز و سفارش آنلاین نسخه چاپی.

Source: https://ketabejam.com/rah-shad-zistn/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [موفقیت و توسعه فردی](https://ketabejam.com/list/self-improvement/) [مثبت‌اندیشی و قانون جذب](https://ketabejam.com/list/positive-thinking/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۲۰ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [مثبت‌اندیشی و قانون جذب](https://ketabejam.com/list/positive-thinking/)[موفقیت و توسعه فردی](https://ketabejam.com/list/self-improvement/) موجود

# راه شاد زیستن

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [آ نویسنده آگ ماندینو](https://ketabejam.com/authors/ag-mandino/)[ح مترجم حورزاد صالحی](https://ketabejam.com/translators/horzad-salhi/)[پ ناشر پل](https://ketabejam.com/publishers/pl/)

۲۲۴

صفحه

۱۴۰۱

سال چاپ

شومیز - رقعی

قطع

۱۰۲٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۸۱٬۶۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

مشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از آگ ماندینوبیشتر از پلترجمه‌ی حورزاد صالحیکتاب‌های مرتبط

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

مثبت‌اندیشی و قانون جذب، موفقیت و توسعه فردی

شناسه کالا

kj-419665

شابک

۹۷۸۹۶۴۶۹۳۵۵۴۹

تعداد صفحه

۲۲۴

قطع

شومیز - رقعی

سال انتشار شمسی

۱۴۰۱

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب راه بهتر آموختن](https://ketabejam.com/uploads/im0001328601.webp)](https://ketabejam.com/rah-bhtr-amokhtn/)

[راه بهتر آموختن](https://ketabejam.com/rah-bhtr-amokhtn/)

آگ ماندینو

ترجمه‌ی حورزاد صالحی

پل

۲۰ ٪ ۱۸۰٬۰۰۰ ۱۴۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب راه بهتر زیستن](https://ketabejam.com/uploads/im0001328741.webp)](https://ketabejam.com/rah-bhtr-zistn/)

[راه بهتر زیستن](https://ketabejam.com/rah-bhtr-zistn/)

آگ ماندینو

ترجمه‌ی حورزاد صالحی

پل

۲۰ ٪ ۱۴۰٬۰۰۰ ۱۱۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب هدیه آکابار](https://ketabejam.com/uploads/im0006822890.webp)](https://ketabejam.com/hdih-akabar/)

[هدیه آکابار](https://ketabejam.com/hdih-akabar/)

آگ ماندینو

ترجمه‌ی فریده مهدوی دامغانی

فردوس

۵ ٪ ۱۰۰٬۰۰۰ ۹۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب بازگشت رفتگر (چگونه روزهای سخت را پشت سر بگذاریم،خودت را باور کن تا موفق شوی)](https://ketabejam.com/uploads/im0007012551.webp)](https://ketabejam.com/bazgsht-rftgr-chgoneh-rozhai-skht-ra-psht-sr-bgzarimkhodt-ra-baor-kn-ta-mofgh-shoi/)

[بازگشت رفتگر (چگونه روزهای سخت را پشت سر بگذاریم،خودت را باور کن تا موفق شوی)](https://ketabejam.com/bazgsht-rftgr-chgoneh-rozhai-skht-ra-psht-sr-bgzarimkhodt-ra-baor-kn-ta-mofgh-shoi/)

آگ ماندینو

ترجمه‌ی هانیه فهیمی

پل

۲۰ ٪ ۸۵٬۰۰۰ ۶۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تیکه پراکنی (از همدیگه کم نیارین...!)](https://ketabejam.com/uploads/im0006988412.webp)](https://ketabejam.com/tikeh-prakni-az-hmdigeh-km-niarin/)

[تیکه پراکنی (از همدیگه کم نیارین...!)](https://ketabejam.com/tikeh-prakni-az-hmdigeh-km-niarin/)

رزماری جارسکی

ترجمه‌ی حورزاد صالحی

پل، رویان مهر

۲۰ ٪ ۱۴۷٬۰۰۰ ۱۱۷٬۶۰۰ تومان

[![جلد کتاب وقتی پدر به مادر آسیب میرساند! (آسیب شناسی زندگی مشترک)](https://ketabejam.com/uploads/im0007012986.webp)](https://ketabejam.com/oghti-pdr-beh-madr-asib-mirsand-asib-shnasi-zndgi-mshtrk/)

[وقتی پدر به مادر آسیب میرساند! (آسیب شناسی زندگی مشترک)](https://ketabejam.com/oghti-pdr-beh-madr-asib-mirsand-asib-shnasi-zndgi-mshtrk/)

لاندی بانکرافت

ترجمه‌ی حورزاد صالحی

پل

۲۰ ٪ ۲۰۰٬۰۰۰ ۱۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب روانشناسی مثبت (چهار رکن خوشبختی)](https://ketabejam.com/uploads/im0006986710.webp)](https://ketabejam.com/roanshnasi-msbt-chhar-rkn-khoshbkhti/)

[روانشناسی مثبت (چهار رکن خوشبختی)](https://ketabejam.com/roanshnasi-msbt-chhar-rkn-khoshbkhti/)

دیوید هیمباچر

ترجمه‌ی طلعت اصغری درمیان، یاسین قاسمی‌بجد

پل

۲۰ ٪ ۱۰۰٬۰۰۰ ۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب چه چیزی شما را هدایت می کند؟ (چگونه پویایی خانواده مان آینده ما را شکل می دهد)](https://ketabejam.com/uploads/im0006988803.webp)](https://ketabejam.com/cheh-chizi-shma-ra-hdait-mi-knd-chgoneh-poiaii-khanoadeh-man-aindeh-ma-ra-shkl-mi-dhd/)

[چه چیزی شما را هدایت می کند؟ (چگونه پویایی خانواده مان آینده ما را شکل می دهد)](https://ketabejam.com/cheh-chizi-shma-ra-hdait-mi-knd-chgoneh-poiaii-khanoadeh-man-aindeh-ma-ra-shkl-mi-dhd/)

الن یاشینسکی چوت

ترجمه‌ی یاسین قاسمی، طلعت اصغری درمیان

پل

۲۰ ٪ ۵۸٬۰۰۰ ۴۶٬۴۰۰ تومان

[![جلد کتاب 365 راز مثبت اندیشی (یک سال تفکر مثبت با الهامات روزانه و جملات انگیزشی)](https://ketabejam.com/uploads/im0006989166.webp)](https://ketabejam.com/365-raz-msbt-andishi-ik-sal-tfkr-msbt-ba-alhamat-rozaneh-o-jmlat-angizshi/)

[365 راز مثبت اندیشی (یک سال تفکر مثبت با الهامات روزانه و جملات انگیزشی)](https://ketabejam.com/365-raz-msbt-andishi-ik-sal-tfkr-msbt-ba-alhamat-rozaneh-o-jmlat-angizshi/)

یاسین قاسمی

ترجمه‌ی رزا حسینی سارانی

پل

۲۰ ٪ ۱۵۰٬۰۰۰ ۱۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب یک فنجان آسایش برای پدران (داستان هایی الهام بخش برای شفای جسم و روح پدران)](https://ketabejam.com/uploads/im0006989247.webp)](https://ketabejam.com/ik-fnjan-asaish-brai-pdran-dastan-haii-alham-bkhsh-brai-shfai-jsm-o-roh-pdran/)

[یک فنجان آسایش برای پدران (داستان هایی الهام بخش برای شفای جسم و روح پدران)](https://ketabejam.com/ik-fnjan-asaish-brai-pdran-dastan-haii-alham-bkhsh-brai-shfai-jsm-o-roh-pdran/)

کالین سل

ترجمه‌ی محمدرضا حبیبی

پل

۲۰ ٪ ۲۷۰٬۰۰۰ ۲۱۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تکیه بر ذهنم (درس هایی برای تناقضات زندگی)](https://ketabejam.com/uploads/im0007012501.webp)](https://ketabejam.com/tkih-br-zhnm-drs-haii-brai-tnaghzat-zndgi/)

[تکیه بر ذهنم (درس هایی برای تناقضات زندگی)](https://ketabejam.com/tkih-br-zhnm-drs-haii-brai-tnaghzat-zndgi/)

هیوگ پرادر

ترجمه‌ی هانیه فهیمی

پل

۲۰ ٪ ۱۲۰٬۰۰۰ ۹۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب امید](https://ketabejam.com/uploads/im0007012717.webp)](https://ketabejam.com/amid-bx11/)

[امید](https://ketabejam.com/amid-bx11/)

محمد مبصر

ترجمه‌ی رزا حسینی سارانی

پل

۲۰ ٪ ۲۶۵٬۰۰۰ ۲۱۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب رویا](https://ketabejam.com/uploads/im0007012807.webp)](https://ketabejam.com/roia-ybtp/)

[رویا](https://ketabejam.com/roia-ybtp/)

الهام نعمتی زاده

ترجمه‌ی رزا حسینی سارانی

پل، پرسمان

۲۰ ٪ ۲۴۰٬۰۰۰ ۱۹۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پیروزی افکار مثبت (میانبری برای رسیدن به سلامت کامل روحی پس از شکست های عاطفی)](https://ketabejam.com/uploads/im0007013024.webp)](https://ketabejam.com/pirozi-afkar-msbt-mianbri-brai-rsidn-beh-slamt-kaml-rohi-ps-az-shkst-hai-atfi/)

[پیروزی افکار مثبت (میانبری برای رسیدن به سلامت کامل روحی پس از شکست های عاطفی)](https://ketabejam.com/pirozi-afkar-msbt-mianbri-brai-rsidn-beh-slamt-kaml-rohi-ps-az-shkst-hai-atfi/)

گیل لیندن‌فیلد

ترجمه‌ی الهام مبارکی‌زاده

پل

۲۰ ٪ ۹۵٬۰۰۰ ۷۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب روش زندگی بهتر (راهی به سوی سعادت و کامیابی)](https://ketabejam.com/uploads/im0007013034.webp)](https://ketabejam.com/rosh-zndgi-bhtr-rahi-beh-soi-sadt-o-kamiabi/)

[روش زندگی بهتر (راهی به سوی سعادت و کامیابی)](https://ketabejam.com/rosh-zndgi-bhtr-rahi-beh-soi-sadt-o-kamiabi/)

لئو بوسکالیا

ترجمه‌ی گیسو ناصری

پل

۲۰ ٪ ۱۶۰٬۰۰۰ ۱۲۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب قویتر از قبل 1 (نگاهی نو و متفاوت به انگیزه،اراده و امید)](https://ketabejam.com/uploads/im0007013329.webp)](https://ketabejam.com/ghoitr-az-ghbl-1-ngahi-no-o-mtfaot-beh-angizharadeh-o-amid/)

[قویتر از قبل 1 (نگاهی نو و متفاوت به انگیزه،اراده و امید)](https://ketabejam.com/ghoitr-az-ghbl-1-ngahi-no-o-mtfaot-beh-angizharadeh-o-amid/)

اسماعیل محمدی

ترجمه‌ی علیرضا اخوان، پویا عباد

پل

۲۰ ٪ ۱۸۵٬۰۰۰ ۱۴۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب قویتر از قبل 2 (نگاهی نو و متفاوت به انگیزه،اراده و امید)](https://ketabejam.com/uploads/im0007013330.webp)](https://ketabejam.com/ghoitr-az-ghbl-2-ngahi-no-o-mtfaot-beh-angizharadeh-o-amid/)

[قویتر از قبل 2 (نگاهی نو و متفاوت به انگیزه،اراده و امید)](https://ketabejam.com/ghoitr-az-ghbl-2-ngahi-no-o-mtfaot-beh-angizharadeh-o-amid/)

اسماعیل محمدی

ترجمه‌ی علیرضا اخوان، پویا عباد

پل

۲۰ ٪ ۱۷۰٬۰۰۰ ۱۳۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب هوش مثبت (چگونه می توانید به توانایی حقیقی خود دست یابید)](https://ketabejam.com/uploads/covers/f9bc9ba42fde.webp)](https://ketabejam.com/hosh-msbt-chgoneh-mi-toanid-beh-toanaii-hghighi-khod-dst-iabid/)

[هوش مثبت (چگونه می توانید به توانایی حقیقی خود دست یابید)](https://ketabejam.com/hosh-msbt-chgoneh-mi-toanid-beh-toanaii-hghighi-khod-dst-iabid/)

شیرزاد چمین

ترجمه‌ی فرناز فرود

کلک آزادگان

۲۰ ٪ ۹۰۰٬۰۰۰ ۷۲۰٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از آگ ماندینو

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/ag-mandino/)

## کتاب‌های بیشتر از پل

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/pl/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی حورزاد صالحی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/horzad-salhi/)

۱۰۲٬۰۰۰ ۲۰ ٪ ۸۱٬۶۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

