# خرید کتاب عشق (چند رویکرد به یک مفهوم) اثر مالک حسینی از نشر هرمس

> … اگر ما روزی از عشق راستین بهره یابیم و هرکس معشوقی را که نیمۀ دیگر او و متعلق به اوست به دست آورد و به طبیعت نخستین خویش بازگردد همۀ آدمیان نیکبخت خواهند شد.…

Source: https://ketabejam.com/shgh-chnd-roikrd-beh-ik-mfhom/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [فلسفه](https://ketabejam.com/list/philosophy/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۱۵ ٪ تخفیف

[فلسفه](https://ketabejam.com/list/philosophy/) موجود

# عشق (چند رویکرد به یک مفهوم)

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [م نویسنده مالک حسینی](https://ketabejam.com/authors/malk-hsini/)[م مترجم مالک حسینی](https://ketabejam.com/translators/malk-hsini/)[ه ناشر هرمس](https://ketabejam.com/publishers/hrms/)

۲۱۲

صفحه

۱۴۰۲

سال چاپ

پالتویی

قطع

شومیز

نوع جلد

۱۴۸٬۰۰۰ ۱۵ ٪ ۱۲۵٬۸۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از مالک حسینیبیشتر از هرمسترجمه‌ی مالک حسینیکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

… اگر ما روزی از عشق راستین بهره یابیم و هرکس معشوقی را که نیمۀ دیگر او و متعلق به اوست به دست آورد و به طبیعت نخستین خویش بازگردد همۀ آدمیان نیکبخت خواهند شد. ولی چون در حال کنونی بدان کمال نمی‌توانیم رسید لااقل باید در پی معشوقی بگردیم که فکر و روحش همانند فکر و روح خود ما باشد و خدای عشق را که این نعمت به دست اوست بستاییم زیرا او یگانه خدایی است که در این راه به یاری ما می‌رسد و ما را به‌سوی آنکه خویش و نیمۀ دیگر ماست رهبری می‌کند…
این‌ها سخنانی است که فیلسوف بزرگ، افلاطون، بر زبان یکی از حاضران در مهمانی جاری می‌کند و محاورۀ جذاب خود را به پیش می‌برد -محاوره‌ای که در تاریخ تفکر انسان دربارۀ موضوع عشق تأثیری بی‌بدیل داشته است.
البته افلاطون نه اولین کسی بود که به موضوع عشق می‌پرداخت و نه قرار بود آخرین باشد و صدالبته تنها فیلسوفان هم نبوده‌اند که پا به این عرصه گذاشته‌اند؛ علاوه بر فیلسوفان، که دربارۀ عشق مفهوم‌سازی کرده‌اند و سخنان مهمی گفته‌اند، سایر متفکران و نیز دانشمندان هم دراین‌باره بسیار گفته‌اند و نظریه‌پردازی کرده‌اند.
اما عشق پدیده‌ای نیست که فقط طالب اذهان مفهوم‌ساز و نظریه‌پرداز باشد؛ عشق ماجرایی است که آثارش در ملموس‌ترین بخش‌های حیات بشری آشکار است.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

فلسفه

شناسه کالا

kj-197244

شابک

۹۷۸۶۰۰۴۵۶۰۵۷۳

تعداد صفحه

۲۱۲

قطع

پالتویی

نوع جلد

شومیز

وزن

۱۷۸ گرم

سال انتشار شمسی

۱۴۰۲

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب حکمت (چند رویکرد به یک مفهوم)](https://ketabejam.com/uploads/covers/46e24086a104.webp)](https://ketabejam.com/hkmt-chnd-roikrd-beh-ik-mfhom/)

[حکمت (چند رویکرد به یک مفهوم)](https://ketabejam.com/hkmt-chnd-roikrd-beh-ik-mfhom/)

مالک حسینی

ترجمه‌ی مالک حسینی

هرمس

۱۵ ٪ ۱۲۰٬۰۰۰ ۱۰۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب چگونه خوب زندگی کنیم؟ (راهنمای اخلاق نیکوماخوس ارسطو)](https://ketabejam.com/uploads/covers/f68a3274e710.webp)](https://ketabejam.com/chgoneh-khob-zndgi-knim-rahnmai-akhlagh-nikomakhos-arsto/)

[چگونه خوب زندگی کنیم؟ (راهنمای اخلاق نیکوماخوس ارسطو)](https://ketabejam.com/chgoneh-khob-zndgi-knim-rahnmai-akhlagh-nikomakhos-arsto/)

مالک حسینی

ترجمه‌ی مالک حسینی

کرگدن

۲۰ ٪ ۸۷۰٬۰۰۰ ۶۹۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب زبان عمومی ذهن اجتماعی (کرگدن)](https://ketabejam.com/uploads/im0007014671.webp)](https://ketabejam.com/zban-momi-zhn-ajtmai-krgdn/)

[زبان عمومی ذهن اجتماعی (کرگدن)](https://ketabejam.com/zban-momi-zhn-ajtmai-krgdn/)

مالک حسینی

ترجمه‌ی مالک حسینی

کرگدن(کتاب)

۲ ٪ ۱٬۵۰۰٬۰۰۰ ۱٬۴۷۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب کتاب‌های آبی و قهوه‌ای](https://ketabejam.com/uploads/im0001038740.webp)](https://ketabejam.com/ktab-hai-abi-o-ghhoh-ai/)

[کتاب‌های آبی و قهوه‌ای](https://ketabejam.com/ktab-hai-abi-o-ghhoh-ai/)

لودویگ ویتگنشتاین

ترجمه‌ی مالک حسینی

هرمس

۱۵ ٪ ۱٬۴۶۰٬۰۰۰ ۱٬۲۴۱٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب دوستی:چند رویکرد به 1 مفهوم (فلسفه و کلام84)](https://ketabejam.com/uploads/covers/c2a4553a42dc.webp)](https://ketabejam.com/dostichnd-roikrd-beh-1-mfhom-flsfeh-o-klam84/)

[دوستی:چند رویکرد به 1 مفهوم (فلسفه و کلام84)](https://ketabejam.com/dostichnd-roikrd-beh-1-mfhom-flsfeh-o-klam84/)

لودویگ ویتگنشتاین

ترجمه‌ی مالک حسینی

هرمس

۱۵ ٪ ۱۲۰٬۰۰۰ ۱۰۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب من و او](https://ketabejam.com/uploads/covers/4da441134bcd.webp)](https://ketabejam.com/mn-o-ao/)

[من و او](https://ketabejam.com/mn-o-ao/)

مالک حسینی

ترجمه‌ی مالک حسینی

کرگدن

۲۰ ٪ ۱۵۰٬۰۰۰ ۱۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب درباره تجربه دینی:قدیسه ترزا،ویلیام جیمز... (فلسفه و کلام28)](https://ketabejam.com/uploads/covers/8b96a9f6e13f.webp)](https://ketabejam.com/drbareh-tjrbeh-dinighdiseh-trzaoiliam-jimz-flsfeh-o-klam28/)

[درباره تجربه دینی:قدیسه ترزا،ویلیام جیمز... (فلسفه و کلام28)](https://ketabejam.com/drbareh-tjrbeh-dinighdiseh-trzaoiliam-jimz-flsfeh-o-klam28/)

ترزا

ترجمه‌ی مالک حسینی

هرمس

۱۵ ٪ ۱۴۰٬۰۰۰ ۱۱۹٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب اندرونی علیا (ترس و لرز به روایت هیوبرت دریفوس)](https://ketabejam.com/uploads/covers/bd5d10817913.webp)](https://ketabejam.com/androni-lia-trs-o-lrz-beh-roait-hiobrt-drifos/)

[اندرونی علیا (ترس و لرز به روایت هیوبرت دریفوس)](https://ketabejam.com/androni-lia-trs-o-lrz-beh-roait-hiobrt-drifos/)

زانیار ابراهیمی

ترجمه‌ی محمدجعفر پوینده

هرمس

۱۵ ٪ ۱۴۸٬۰۰۰ ۱۲۵٬۸۰۰ تومان

[![جلد کتاب علیه ایده آلیسم:دو مقاله فلسفی (فلسفه و کلام112)](https://ketabejam.com/uploads/im0000948371.webp)](https://ketabejam.com/lih-aideh-alismdo-mghaleh-flsfi-flsfeh-o-klam112/)

[علیه ایده آلیسم:دو مقاله فلسفی (فلسفه و کلام112)](https://ketabejam.com/lih-aideh-alismdo-mghaleh-flsfi-flsfeh-o-klam112/)

تئودور آدورنو

ترجمه‌ی مراد فرهادپور

هرمس

۱۵ ٪ ۱۲۰٬۰۰۰ ۱۰۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب فیزیک](https://ketabejam.com/uploads/covers/f12785900e77.webp)](https://ketabejam.com/fizik/)

[فیزیک](https://ketabejam.com/fizik/)

ارسطو

ترجمه‌ی اسماعیل سعادت

هرمس

۱۵ ٪ ۱٬۶۶۰٬۰۰۰ ۱٬۴۱۱٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب محفل فلسفی یکشنبه‌ها](https://ketabejam.com/uploads/covers/be6371de208a.webp)](https://ketabejam.com/mhfl-flsfi-ikshnbeh-ha/)

[محفل فلسفی یکشنبه‌ها](https://ketabejam.com/mhfl-flsfi-ikshnbeh-ha/)

الکساندر مک‌کال اسمیت

ترجمه‌ی پژمان طهرانیان

هرمس

۱۵ ٪ ۲۸۰٬۰۰۰ ۲۳۸٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب تاملاتی در منطق ابن سینا و سهروردی](https://ketabejam.com/uploads/im0001039728.webp)](https://ketabejam.com/tamlati-dr-mntgh-abn-sina-o-shrordi/)

[تاملاتی در منطق ابن سینا و سهروردی](https://ketabejam.com/tamlati-dr-mntgh-abn-sina-o-shrordi/)

ضیاء موحد

هرمس

۱۵ ٪ ۱۶۰٬۰۰۰ ۱۳۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب کتابنامه واقعا جامع فلسفه و منطق کنکور](https://ketabejam.com/uploads/im0000970241.webp)](https://ketabejam.com/ktabnameh-oagha-jam-flsfeh-o-mntgh-knkor/)

[کتابنامه واقعا جامع فلسفه و منطق کنکور](https://ketabejam.com/ktabnameh-oagha-jam-flsfeh-o-mntgh-knkor/)

سیدحسام الدین جلالی طهرانی

مهروماه

۲۰ ٪ ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ ۹۶۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مبانی زیباشناسی](https://ketabejam.com/uploads/im0000945492.webp)](https://ketabejam.com/mbani-zibashnasi/)

[مبانی زیباشناسی](https://ketabejam.com/mbani-zibashnasi/)

پیر سوانه

ترجمه‌ی محمدرضا ابوالقاسمی

ماهی

۲۰ ٪ ۴۲۰٬۰۰۰ ۳۳۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مکتوبات رواقی](https://ketabejam.com/uploads/im0001033842.webp)](https://ketabejam.com/mktobat-roaghi/)

[مکتوبات رواقی](https://ketabejam.com/mktobat-roaghi/)

ترجمه‌ی امین مدی

گمان

۱۵ ٪ ۹۵۰٬۰۰۰ ۸۰۷٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب اسطوره سیزیف](https://ketabejam.com/uploads/im0001046724.webp)](https://ketabejam.com/astoreh-sizif/)

[اسطوره سیزیف](https://ketabejam.com/astoreh-sizif/)

آلبر کامو

ترجمه‌ی مهستی بحرینی

نیلوفر

۲۰ ٪ ۳۸۰٬۰۰۰ ۳۰۴٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سفر فلسفی در جستجوی معنای زندگی (ققنوس)](https://ketabejam.com/uploads/im0004979740.webp)](https://ketabejam.com/sfr-flsfi-dr-jstjoi-mnai-zndgi-ghghnos/)

[سفر فلسفی در جستجوی معنای زندگی (ققنوس)](https://ketabejam.com/sfr-flsfi-dr-jstjoi-mnai-zndgi-ghghnos/)

یووال لوری

ترجمه‌ی سعید عابدی

ققنوس

۲۰ ٪ ۹۲۰٬۰۰۰ ۷۳۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب در ستایش عقل](https://ketabejam.com/uploads/im0001043757.webp)](https://ketabejam.com/dr-staish-ghl/)

[در ستایش عقل](https://ketabejam.com/dr-staish-ghl/)

مایکل پ. لینچ

ترجمه‌ی یاسر میردامادی

فرهنگ نشر نو

۱۰ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۵۴۰٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از مالک حسینی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/malk-hsini/)

## کتاب‌های بیشتر از هرمس

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/hrms/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی مالک حسینی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/malk-hsini/)

۱۴۸٬۰۰۰ ۱۵ ٪ ۱۲۵٬۸۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

