# خرید کتاب سهروردی و مکتب اشراق اثر مهدی امین‌رضوی از نشر مرکز

> شهاب‌الدین یحیـی بن حبش سهروردی، معروف به شیخ اشراق و شیخ مقتول، از فیلسـوفان طـراز اول جهان اسلام در سده‌ی ششـم هجـری است. او انـدیشمنـدی خـلاق با دیدگاهی جـه…

Source: https://ketabejam.com/shrordi-o-mktb-ashragh/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [فلسفه](https://ketabejam.com/list/philosophy/) [فلسفه اسلامی](https://ketabejam.com/list/islamic-philosophy/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۵ ٪ تخفیف

[فلسفه اسلامی](https://ketabejam.com/list/islamic-philosophy/) موجود

# سهروردی و مکتب اشراق

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [م نویسنده مهدی امین‌رضوی](https://ketabejam.com/authors/mhdi-amin-rzoi/)[م مترجم مجدالدین کیوانی](https://ketabejam.com/translators/mjdaldin-kioani/)[م ناشر مرکز](https://ketabejam.com/publishers/nshr-mrkz/)

۲۸۰

صفحه

۱۳۷۷

سال چاپ

رقعی

قطع

نرم

نوع جلد

۱٬۰۰۰٬۰۰۰ ۵ ٪ ۹۵۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از مهدی امین‌رضویبیشتر از مرکزترجمه‌ی مجدالدین کیوانیکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

شهاب‌الدین یحیـی بن حبش سهروردی، معروف به شیخ اشراق و شیخ مقتول، از فیلسـوفان طـراز اول جهان اسلام در سده‌ی ششـم هجـری است. او انـدیشمنـدی خـلاق با دیدگاهی جـهـان‌شـمـول و عارفـانـه بـود کـه شیوه‌های استدلالی فلسفـه را در حـوزه‌ی عرفان به کار گرفت و برای دستیابی به دانش واقعی از همه‌ی سنت‌های فکری بشری که تا آن زمان شناخته شده بود بهره برد. حاصل تلاش‌های فکری وی درعمر کوتاه ولی پربارش عرضه و تبیین نوعی از علـم بـود که خـود آن را عـلـم حضـوری نـام نهـاده است. به گفته‌ی شیخ، ولی این علم را در حالات روحی خاصی به دسـت آورده و سپـس بـرای آن مبنـایی منطقی و عقلانی یافته اسـت. کوشـش سهـروردی در ایـن تـأمل و تحقیق آشتـی دادن فلسفه و عـرفـان بـوده، و ثمـره‌اش سـاخت و پرداخـت نظامـی از تفکـر اسـت که در تـاریخ فلسفـه‌ی ایرانی ـ اسلامی به حکمت اشراق شهرت یافته است.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

فلسفه اسلامی

شناسه کالا

kj-512990

شابک

۹۷۸۹۶۴۳۰۵۴۰۶۹

تعداد صفحه

۲۸۰

قطع

رقعی

نوع جلد

نرم

وزن

۲۵۸ گرم

سال انتشار شمسی

۱۳۷۷

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب مفهوم ولایت در دوران آغازین عرفان اسلامی](https://ketabejam.com/uploads/im0006957995.webp)](https://ketabejam.com/mfhom-olait-dr-doran-aghazin-rfan-aslami/)

[مفهوم ولایت در دوران آغازین عرفان اسلامی](https://ketabejam.com/mfhom-olait-dr-doran-aghazin-rfan-aslami/)

محمدبن‌علی حکیم‌ترمذی

ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

مرکز

۵ ٪ ۱٬۲۵۵٬۰۰۰ ۱٬۱۹۲٬۲۵۰ تومان

[![جلد کتاب صهبای خرد (شرح احوال و آثار حکیم عمر خیام نیشابوری)](https://ketabejam.com/uploads/im0000937796.webp)](https://ketabejam.com/shbai-khrd-shrh-ahoal-o-asar-hkim-mr-khiam-nishabori/)

[صهبای خرد (شرح احوال و آثار حکیم عمر خیام نیشابوری)](https://ketabejam.com/shbai-khrd-shrh-ahoal-o-asar-hkim-mr-khiam-nishabori/)

مهدی امین‌رضوی

ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

سخن

۱۵ ٪ ۱٬۳۰۰٬۰۰۰ ۱٬۱۰۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب کلام فلسفی در دوره میانه و پس از آن (از معتزله و اشاعره تا متون شیعی)،(منتخبات فلسفه در ایران 3)](https://ketabejam.com/uploads/covers/a0bb0d495889.webp)](https://ketabejam.com/klam-flsfi-dr-doreh-mianeh-o-ps-az-an-az-mtzleh-o-ashareh-ta-mton-shiimntkhbat-flsfeh-dr/)

[کلام فلسفی در دوره میانه و پس از آن (از معتزله و اشاعره تا متون شیعی)،(منتخبات فلسفه در ایران 3)](https://ketabejam.com/klam-flsfi-dr-doreh-mianeh-o-ps-az-an-az-mtzleh-o-ashareh-ta-mton-shiimntkhbat-flsfeh-dr/)

مهدی امین‌رضوی، حسین نصر

ترجمه‌ی مهدی فدایی‌مهربانی

فلات

۲۰ ٪ ۲٬۰۰۰٬۰۰۰ ۱٬۶۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب فلسفه‌ی اسماعیلی در عصر کلاسیک (فلات)](https://ketabejam.com/uploads/im0006788967.webp)](https://ketabejam.com/flsfeh-i-asmaili-dr-sr-klasik-flat/)

[فلسفه‌ی اسماعیلی در عصر کلاسیک (فلات)](https://ketabejam.com/flsfeh-i-asmaili-dr-sr-klasik-flat/)

مهدی امین‌رضوی، سید حسین نصر

ترجمه‌ی مهدی فدایی‌مهربانی

فلات

۲۰ ٪ ۲٬۰۰۰٬۰۰۰ ۱٬۶۰۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب خواجه عبدالله انصاری](https://ketabejam.com/uploads/covers/58687818200c.webp)](https://ketabejam.com/khajeh-bdalleh-ansari/)

[خواجه عبدالله انصاری](https://ketabejam.com/khajeh-bdalleh-ansari/)

عبدالغفور روان فرهادی

ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

مرکز

۱۰ ٪ ۳۵۰٬۰۰۰ ۳۱۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب حلاج](https://ketabejam.com/uploads/im0001095847.webp)](https://ketabejam.com/hlaj/)

[حلاج](https://ketabejam.com/hlaj/)

هربرت و. میسن

ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

مرکز

۱۰ ٪ ۱۵۰٬۰۰۰ ۱۳۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب عزیز نسفی](https://ketabejam.com/uploads/im0001105086.webp)](https://ketabejam.com/ziz-nsfi/)

[عزیز نسفی](https://ketabejam.com/ziz-nsfi/)

لوید ریجون

ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

مرکز

۵ ٪ ۱٬۱۱۵٬۰۰۰ ۱٬۰۵۹٬۲۵۰ تومان

[![جلد کتاب فراسوی ایمان و كفر شیخ محمود شبستری](https://ketabejam.com/uploads/im0001106262.webp)](https://ketabejam.com/frasoi-aiman-o-kfr-shikh-mhmod-shbstri/)

[فراسوی ایمان و كفر شیخ محمود شبستری](https://ketabejam.com/frasoi-aiman-o-kfr-shikh-mhmod-shbstri/)

لئونارد لویزن

ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

مرکز

۵ ٪ ۱٬۵۱۵٬۰۰۰ ۱٬۴۳۹٬۲۵۰ تومان

[![جلد کتاب جهان و تاملات فیلسوف: گزیده‌هایی از نوشته‌های آرتور شوپنهاور](https://ketabejam.com/uploads/im0006900246.webp)](https://ketabejam.com/jhan-o-tamlat-filsof-gzideh-haii-az-noshteh-hai-artor-shopnhaor/)

[جهان و تاملات فیلسوف: گزیده‌هایی از نوشته‌های آرتور شوپنهاور](https://ketabejam.com/jhan-o-tamlat-filsof-gzideh-haii-az-noshteh-hai-artor-shopnhaor/)

آرتور شوپنهاور

ترجمه‌ی رضا ولی‌یاری

مرکز

۱۰ ٪ ۶۸۰٬۰۰۰ ۶۱۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب هنر همدردی](https://ketabejam.com/uploads/covers/90089fcdd4c1.webp)](https://ketabejam.com/hnr-hmdrdi/)

[هنر همدردی](https://ketabejam.com/hnr-hmdrdi/)

آرتور شوپنهاور

ترجمه‌ی علی‌عبداللهی

مرکز

۱۰ ٪ ۲۵۰٬۰۰۰ ۲۲۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب دو قرن سکوت (سرگذشت حوادث و اوضاع تاریخی ایران در دو قرن اول اسلام)](https://ketabejam.com/uploads/covers/f06d1eeccb2d.webp)](https://ketabejam.com/do-ghrn-skot-srgzsht-hoads-o-aoza-tarikhi-airan-dr-do-ghrn-aol-aslam/)

[دو قرن سکوت (سرگذشت حوادث و اوضاع تاریخی ایران در دو قرن اول اسلام)](https://ketabejam.com/do-ghrn-skot-srgzsht-hoads-o-aoza-tarikhi-airan-dr-do-ghrn-aol-aslam/)

عبدالحسین زرین کوب

ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

سخن

۱۵ ٪ ۱٬۷۵۰٬۰۰۰ ۱٬۴۸۷٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب نردبان شکسته](https://ketabejam.com/uploads/covers/c57160421c74.webp)](https://ketabejam.com/nrdban-shksteh/)

[نردبان شکسته](https://ketabejam.com/nrdban-shksteh/)

عبدالحسین زرین کوب

ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

سخن

۱۵ ٪ ۲٬۵۰۰٬۰۰۰ ۲٬۱۲۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب دیدار با کعبه جان (درباره زندگی،آثار و اندیشه خاقانی)](https://ketabejam.com/uploads/covers/765edaca1a6a.webp)](https://ketabejam.com/didar-ba-kbeh-jan-drbareh-zndgiasar-o-andisheh-khaghani/)

[دیدار با کعبه جان (درباره زندگی،آثار و اندیشه خاقانی)](https://ketabejam.com/didar-ba-kbeh-jan-drbareh-zndgiasar-o-andisheh-khaghani/)

عبدالحسین زرین کوب

ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

سخن

۱۵ ٪ ۱٬۳۰۰٬۰۰۰ ۱٬۱۰۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آشنایی با تاریخ ایران](https://ketabejam.com/uploads/covers/79e9284833eb.webp)](https://ketabejam.com/ashnaii-ba-tarikh-airan/)

[آشنایی با تاریخ ایران](https://ketabejam.com/ashnaii-ba-tarikh-airan/)

عبدالحسین زرین کوب

ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

سخن

۱۵ ٪ ۱٬۷۵۰٬۰۰۰ ۱٬۴۸۷٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب تاریخ ادبیات فارسی 1 (مقدمه ای کلی بر ادبیات فارسی)](https://ketabejam.com/uploads/covers/116fb829b612.webp)](https://ketabejam.com/tarikh-adbiat-farsi-1-mghdmeh-ai-kli-br-adbiat-farsi/)

[تاریخ ادبیات فارسی 1 (مقدمه ای کلی بر ادبیات فارسی)](https://ketabejam.com/tarikh-adbiat-farsi-1-mghdmeh-ai-kli-br-adbiat-farsi/)

گروهی از ایران شناسان

ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

سخن

۱۵ ٪ ۸۵۰٬۰۰۰ ۷۲۲٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب روزگاران (تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی)](https://ketabejam.com/uploads/covers/c3bf9fb55f2f.webp)](https://ketabejam.com/rozgaran-tarikh-airan-az-aghaz-ta-sghot-sltnt-phloi/)

[روزگاران (تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی)](https://ketabejam.com/rozgaran-tarikh-airan-az-aghaz-ta-sghot-sltnt-phloi/)

عبدالحسین زرین کوب

ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

سخن

۱۵ ٪ ۴٬۳۰۰٬۰۰۰ ۳٬۶۵۵٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پیر گنجه در جستجوی ناکجا آباد](https://ketabejam.com/uploads/covers/81b3210cfe6c.webp)](https://ketabejam.com/pir-gnjeh-dr-jstjoi-nakja-abad/)

[پیر گنجه در جستجوی ناکجا آباد](https://ketabejam.com/pir-gnjeh-dr-jstjoi-nakja-abad/)

عبدالحسین زرین کوب

ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

سخن

۱۵ ٪ ۱٬۴۵۰٬۰۰۰ ۱٬۲۳۲٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب در قلمرو وجدان (سیری در عقاید،ادیان و اساطیر)](https://ketabejam.com/uploads/covers/3196cfa370ae.webp)](https://ketabejam.com/dr-ghlmro-ojdan-siri-dr-ghaidadian-o-asatir/)

[در قلمرو وجدان (سیری در عقاید،ادیان و اساطیر)](https://ketabejam.com/dr-ghlmro-ojdan-siri-dr-ghaidadian-o-asatir/)

عبدالحسین زرین کوب

ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

سروش

۲۰ ٪ ۹۰۰٬۰۰۰ ۷۲۰٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از مهدی امین‌رضوی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/mhdi-amin-rzoi/)

## کتاب‌های بیشتر از مرکز

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/nshr-mrkz/)

## کتاب‌های بیشتر با ترجمه‌ی مجدالدین کیوانی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/translators/mjdaldin-kioani/)

۱٬۰۰۰٬۰۰۰ ۵ ٪ ۹۵۰٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

