# خرید کتاب تنبیه الامه و تنزیه المله اثر میرزا محمد حسین نائینی از نشر بوستان کتاب

> کتاب «تنبیه الامة و تنزیه الملة» با تصحیح و ترجمه فارسی سید جواد ورعی، رساله‌ای سیاسی-‌دینی است که در بستر تحولات مشروطه ایران شکل گرفت. این کتاب که یکی از آثا…

Source: https://ketabejam.com/tnbih-alameh-o-tnzih-almleh/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [علوم انسانی و اجتماعی](https://ketabejam.com/list/humanities/) [سیاست و علوم سیاسی](https://ketabejam.com/list/political-science/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۱۵ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [سیاست و علوم سیاسی](https://ketabejam.com/list/political-science/)[علوم انسانی و اجتماعی](https://ketabejam.com/list/humanities/) موجود

# تنبیه الامه و تنزیه المله

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [م نویسنده میرزا محمد حسین نائینی](https://ketabejam.com/authors/mirza-mhmdhsin-naiini/)[س مترجم سید جواد ورعی](https://ketabejam.com/translators/sid-joad-ori/)[ب ناشر بوستان کتاب](https://ketabejam.com/publishers/bostan-ktab/)

۱۴۰۴

سال چاپ

رقعی

قطع

شومیز

نوع جلد

۲۵۰٬۰۰۰ ۱۵ ٪ ۲۱۲٬۵۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از میرزا محمد حسین نائینیبیشتر از بوستان کتابکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

کتاب «تنبیه الامة و تنزیه الملة» با تصحیح و ترجمه فارسی سید جواد ورعی، رساله‌ای سیاسی-‌دینی است که در بستر تحولات مشروطه ایران شکل گرفت. این کتاب که یکی از آثار برجسته نائینی به‌شمار می‌آید، به بررسی نظریه حکومت اسلامی در عصر غیبت و نسبت آن با مشروطه و قانون اساسی می‌پردازد. نائینی، از فقهای برجسته و مرجع تقلید شیعه، این اثر را در سال‌های اوج جنبش مشروطه‌خواهی نگاشته و در دفاع از مشروطیت در برابر تفکر استبدادی زمانه عرضه کرده است. کتاب از منظر تاریخی و سیاسی جایگاهی مهم نزد پژوهشگران اندیشه سیاسی اسلامی دارد و به‌عنوان یکی از منابع اساسی برای تبیین سازگاری اصول دینی با حکومت قانون محسوب می‌شود.نویسنده، استبداد سیاسی و دینی را نقد و تفکیک می‌کند و تلاش دارد با اتکا به مبانی فقهی نشان دهد که مشروعیت حکومت در دوران غیبت امام معصوم مشروط به پذیرش قانون اساسی و تشکیل مجلس شورای ملی است. او استبداد را در نقطه مقابل مشروطیت قرار می‌دهد و بر لزوم مشورت و مشارکت عمومی در امور حکومتی تأکید می‌ورزد، چنان‌که اشاره دارد حتی حکومت معصوم اگر بدون مشورت با مردم باشد، به نوعی استبداد بدل می‌شود. او همچنین با رد تلقی مخالفت اسلام با کسب دانش و آزادی اندیشه، آزادی قلم و بیان را از حقوق الهی می‌داند که برای رهایی جامعه از چیرگی طاغوت ضروری است. مباحث او به‌ویژه درباره رابطه دین و دولت مدرن، فصل مهمی در مباحث فلسفه سیاسی اسلامی باز می‌کند و نشان می‌دهد چگونه می‌توان چارچوب‌های شرعی را با مفاهیم مدرن حکومت قانون پیوند داد.اثر حاضر سهم قابل‌توجهی در شکل‌دهی گفتمان مشروطه‌خواهی دینی داشته و از دیدگاه تاریخی-اندیشه‌ای اهمیت بالایی دارد. نائینی با استفاده از اصول فقهی، تلاش کرده است تا مشروعیت مشروطه را در چارچوب اسلام شیعی توجیه کند و مسیری برای فاصله گرفتن از استبداد ارائه دهد. این رساله در میان محققان علوم سیاسی و مطالعات دین و حکومت به‌عنوان یک منبع مرجع برای فهم نسبت اسلام با دموکراسی و قانون اساسی شناخته می‌شود و نقدها و تحلیل‌های متعددی بر آن نگاشته شده است. مخاطبان این کتاب عمدتاً پژوهشگران علوم سیاسی، تاریخ اندیشه اسلامی، دانشجویان الهیات و هر کسی است که به تعامل میان دین و مدرنیته و چالش‌های حکومت در عصر غیبت علاقه‌مند است.

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

سیاست و علوم سیاسی، علوم انسانی و اجتماعی

شناسه کالا

kj-688547

شابک

۹۷۸۹۶۴۰۹۰۲۹۷۴

قطع

رقعی

نوع جلد

شومیز

وزن

۲۲۸ گرم

زبان

فارسی

سال انتشار شمسی

۱۴۰۴

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب درآمدی‏ بر بیداری‏ مردم‏](https://ketabejam.com/uploads/im0007006158.webp)](https://ketabejam.com/dramdi-br-bidari-mrdm/)

[درآمدی‏ بر بیداری‏ مردم‏](https://ketabejam.com/dramdi-br-bidari-mrdm/)

میرزا محمد حسین نائینی

ترجمه‌ی متیس

صمدیه

۲ ٪ ۲۲۰٬۰۰۰ ۲۱۵٬۶۰۰ تومان

[![جلد کتاب هرمنوتیک حقوقی](https://ketabejam.com/uploads/im0001238925.webp)](https://ketabejam.com/hrmnotik-hghoghi/)

[هرمنوتیک حقوقی](https://ketabejam.com/hrmnotik-hghoghi/)

احمد واعظی

بوستان کتاب

۱۵ ٪ ۲۶۰٬۰۰۰ ۲۲۱٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آیین دادرسی مدنی](https://ketabejam.com/uploads/im0001239229.webp)](https://ketabejam.com/aiin-dadrsi-mdni/)

[آیین دادرسی مدنی](https://ketabejam.com/aiin-dadrsi-mdni/)

سید ابوالفضل حسینی سیرت، سمیه علی اکبری

بوستان کتاب

۱۵ ٪ ۴۳۰٬۰۰۰ ۳۶۵٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب هفت زنجیر کندو کاوی در هفت رسم ناپسند ایرانیان](https://ketabejam.com/uploads/im0004608333.webp)](https://ketabejam.com/hft-znjir-kndo-kaoi-dr-hft-rsm-napsnd-airanian/)

[هفت زنجیر کندو کاوی در هفت رسم ناپسند ایرانیان](https://ketabejam.com/hft-znjir-kndo-kaoi-dr-hft-rsm-napsnd-airanian/)

علی اکبر کلانتری

بوستان کتاب

۱۵ ٪ ۱۱۰٬۰۰۰ ۹۳٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب مقام زن در اسلام -ج2](https://ketabejam.com/uploads/im0005942742.webp)](https://ketabejam.com/mgham-zn-dr-aslam-j2/)

[مقام زن در اسلام -ج2](https://ketabejam.com/mgham-zn-dr-aslam-j2/)

آیت الله سید معصوم قهستانی

بوستان کتاب

۱۵ ٪ ۹۲۰٬۰۰۰ ۷۸۲٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب ایران و راه ابریشم نوین: از ژئوپولیتیک راه تا دیپلماسی راه](https://ketabejam.com/uploads/im0001172078.webp)](https://ketabejam.com/airan-o-rah-abrishm-noin-az-zhiopolitik-rah-ta-diplmasi-rah/)

[ایران و راه ابریشم نوین: از ژئوپولیتیک راه تا دیپلماسی راه](https://ketabejam.com/airan-o-rah-abrishm-noin-az-zhiopolitik-rah-ta-diplmasi-rah/)

آرش رئیسی نژاد

دانشگاه تهران

۵ ٪ ۱٬۳۷۵٬۰۰۰ ۱٬۳۰۶٬۲۵۰ تومان

[![جلد کتاب آیین قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلداول) علمی](https://ketabejam.com/uploads/im0006792167.webp)](https://ketabejam.com/aiin-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldaol-lmi/)

[آیین قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلداول) علمی](https://ketabejam.com/aiin-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldaol-lmi/)

مهدی مطهرنیا

علمی

۲۰ ٪ ۷۷۰٬۰۰۰ ۶۱۶٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب پروتکل های دانشوران صهیون](https://ketabejam.com/uploads/covers/024cda2aa986.webp)](https://ketabejam.com/protkl-hai-danshoran-shion/)

[پروتکل های دانشوران صهیون](https://ketabejam.com/protkl-hai-danshoran-shion/)

کنگره صهیونیست

ترجمه‌ی شهلا المعی

المعی

۲۰ ٪ ۴۰۰٬۰۰۰ ۳۲۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب نبرد قدرت در ایران در دوره جمهوری اسلامی](https://ketabejam.com/uploads/covers/2c5b9363b086.webp)](https://ketabejam.com/nbrd-ghdrt-dr-airan-dr-doreh-jmhori-aslami/)

[نبرد قدرت در ایران در دوره جمهوری اسلامی](https://ketabejam.com/nbrd-ghdrt-dr-airan-dr-doreh-jmhori-aslami/)

محمد سمیعی

ترجمه‌ی مسعود خیرخواه

نشر نی

۱۵ ٪ ۱٬۸۶۰٬۰۰۰ ۱٬۵۸۱٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مقدمه‌ای بر مطالعات منطقه‌ای/ 4274 An Introduction to Regional Studies](https://ketabejam.com/uploads/im0001172133.webp)](https://ketabejam.com/mghdmeh-ai-br-mtalat-mntgheh-ai-4274-an-introduction-to-regional-studies/)

[مقدمه‌ای بر مطالعات منطقه‌ای/ 4274 An Introduction to Regional Studies](https://ketabejam.com/mghdmeh-ai-br-mtalat-mntgheh-ai-4274-an-introduction-to-regional-studies/)

الهه کولایی

دانشگاه تهران

۵ ٪ ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ ۹۵۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آزمون قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلدسوم) علمی](https://ketabejam.com/uploads/im0003369919.webp)](https://ketabejam.com/azmon-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldsom-lmi/)

[آزمون قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلدسوم) علمی](https://ketabejam.com/azmon-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjldsom-lmi/)

مهدی مطهرنیا

علمی

۲۰ ٪ ۸۰۰٬۰۰۰ ۶۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب آرخه قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلددوم) علمی](https://ketabejam.com/uploads/im0006307557.webp)](https://ketabejam.com/arkheh-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjlddom-lmi/)

[آرخه قدرت (منظومه‌نظری‌آیین‌قدرت،جلددوم) علمی](https://ketabejam.com/arkheh-ghdrt-mnzomeh-nzri-aiin-ghdrtjlddom-lmi/)

مهدی مطهرنیا

علمی

۲۰ ٪ ۸۰۰٬۰۰۰ ۶۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب قدرت بی‌قدرتان](https://ketabejam.com/uploads/im0001044942.webp)](https://ketabejam.com/ghdrt-bi-ghdrtan/)

[قدرت بی‌قدرتان](https://ketabejam.com/ghdrt-bi-ghdrtan/)

واتسلاف هاول

ترجمه‌ی احسان کیانی‌خواه

فرهنگ نشر نو

۱۰ ٪ ۵۰۰٬۰۰۰ ۴۵۰٬۰۰۰ تومان

[کتاب‌جم چگونه محافظه‌کار باشیم (نگاه‌معاصر) راجر اسکروتن](https://ketabejam.com/chgoneh-mhafzeh-kar-bashim-ngah-masr/)

[چگونه محافظه‌کار باشیم (نگاه‌معاصر)](https://ketabejam.com/chgoneh-mhafzeh-kar-bashim-ngah-masr/)

راجر اسکروتن

ترجمه‌ی مرتضی افشاری

نگاه معاصر

۲۰ ٪ ۶۰۰٬۰۰۰ ۴۸۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سیاست در جامعه توده ای](https://ketabejam.com/uploads/im0000947586.webp)](https://ketabejam.com/siast-dr-jameh-todeh-ai/)

[سیاست در جامعه توده ای](https://ketabejam.com/siast-dr-jameh-todeh-ai/)

ویلیام کورنهاوزر

ترجمه‌ی وحید بزرگی

نشر نی

۱۲ ٪ ۸۴۰٬۰۰۰ ۷۳۹٬۲۰۰ تومان

[![جلد کتاب پوپولیسم ایرانی (تحلیل کیفیت حکمرانی محمود احمدی نژاد از منظر اقتصاد و ارتباطات سیاسی)](https://ketabejam.com/uploads/im0000953491.webp)](https://ketabejam.com/popolism-airani-thlil-kifit-hkmrani-mhmod-ahmdi-nzhad-az-mnzr-aghtsad-o-artbatat-siasi/)

[پوپولیسم ایرانی (تحلیل کیفیت حکمرانی محمود احمدی نژاد از منظر اقتصاد و ارتباطات سیاسی)](https://ketabejam.com/popolism-airani-thlil-kifit-hkmrani-mhmod-ahmdi-nzhad-az-mnzr-aghtsad-o-artbatat-siasi/)

علی سرزعیم

ترجمه‌ی مسعود خیرخواه

کرگدن

۱۲ ٪ ۱٬۷۷۰٬۰۰۰ ۱٬۵۵۷٬۶۰۰ تومان

[![جلد کتاب انقلاب را زیستن](https://ketabejam.com/uploads/covers/8dd03b549246.webp)](https://ketabejam.com/anghlab-ra-zistn/)

[انقلاب را زیستن](https://ketabejam.com/anghlab-ra-zistn/)

آصف بیات

ترجمه‌ی شیرین کریمی

بیدگل

۲۰ ٪ ۶۷۵٬۰۰۰ ۵۴۰٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب سوسیالیسم ایده شکست خورده ای که هرگز نمی میرد](https://ketabejam.com/uploads/covers/2412d1c9183e.webp)](https://ketabejam.com/sosialism-aideh-shkst-khordeh-ai-keh-hrgz-nmi-mird/)

[سوسیالیسم ایده شکست خورده ای که هرگز نمی میرد](https://ketabejam.com/sosialism-aideh-shkst-khordeh-ai-keh-hrgz-nmi-mird/)

کریستین نیمیتز

ترجمه‌ی محمد ماشین چیان، حسین ماشین چیان

علم

۲۰ ٪ ۷۹۵٬۰۰۰ ۶۳۶٬۰۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از میرزا محمد حسین نائینی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/authors/mirza-mhmdhsin-naiini/)

## کتاب‌های بیشتر از بوستان کتاب

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/bostan-ktab/)

۲۵۰٬۰۰۰ ۱۵ ٪ ۲۱۲٬۵۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

