# خرید کتاب تراژدی قدرت در پروژه از شرکت چاپ و نشر بازرگانی

> در جهان مدیریت امروز ، به ویژه در PMBOK 8 که نگاه انسان محور و ارزش محور پررنگ تر شده است، جای خالی چنین خوانش هایی احساس می شود. مدیر پروژه در عصر جدید نه تنه…

Source: https://ketabejam.com/trazhdi-ghdrt-dr-prozheh/

[کتاب‌جم](https://ketabejam.com/) [مدیریت و کسب‌وکار](https://ketabejam.com/list/business/) [مدیریت](https://ketabejam.com/list/management/)

تخفیف کتاب‌خوانی ۱۰ ٪ تخفیف

دسته‌ها: [مدیریت](https://ketabejam.com/list/management/)[مدیریت و کسب‌وکار](https://ketabejam.com/list/business/) موجود

# تراژدی قدرت در پروژه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده، اولین نفر باش [ش ناشر شرکت چاپ و نشر بازرگانی](https://ketabejam.com/publishers/shrkt-chap-o-nshr-bazrgani/)

۲۹۰

صفحه

۱۴۰۴

سال چاپ

رقعی

قطع

شومیز

نوع جلد

۶۷۰٬۰۰۰ ۱۰ ٪ ۶۰۳٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

معرفیمشخصاتدیدگاه‌هابیشتر از شرکت چاپ و نشر بازرگانیکتاب‌های مرتبط

## معرفی کتاب

در جهان مدیریت امروز ، به ویژه در PMBOK 8 که نگاه انسان محور و ارزش محور پررنگ تر شده است، جای خالی چنین خوانش هایی احساس می شود. مدیر پروژه در عصر جدید نه تنها مجری برنامه، بلکه تفسیرکننده ی پیامدهای انسانی تصمیم ها است. چیزی که فردوسی هزار سال پیش آن را با واژه ی «خرد » صورت بندی کرده است؛ خردی که روشنایی تصمیم است و بدون آن، قدرت به لغزش می افتد. نویسنده ی این اثر با نگاهی ژرف و متفاوت، داستان های شاهنامه 1 را نه به عنوان میراثی ادبی، بلکه به عنوان الگوهایی از رفتار قدرت، تصمیم و سرنوشت، بازخوانی کرده است. او از شاهنامه تا پروژه های امروز را در یک مسیر پیوسته می بیند و نشان می دهد که داستان رستم و سهراب تنها حماسه ای باستانی نیست. تصویری از نبرد میان سیاست و خرد است. تصویری که امروزه در هر سازمان و پروژه ای هم هست. او این حقیقت را آشکار می سازد که تراژدی، از خاموشی گفت وگو، نادیده گرفتن ذی نفعان، خطاهای شناختی و قدرت بی مهار آغاز می شود. این همان چیزی است که امروز نیز پروژه‌ها را شکست می دهد؛ چه در مقیاس ملی، چه سازمانی و چه انسانی. در نگاه او، رستم و سهراب دیگر دو پهلوان نیستند؛ دو چهره از مدیریتند. میان آنان، همان فاصله ای وجود دارد که امروز میان رده‌های مختلف مدیریتی، سیاسی و فنی پروژه ها می بینیم. از دید نویسنده، این کتاب گف توگویی است میان شرق و غرب، میان حکمت کهن و نظا مهای مدرن مدیریت پروژه، میان اندیشه ی فردوسی و دانش 2 PMBOK . این اثر گامی است در جهت بازآفرینی زبان مشترک میان ادبیات و مدیریت. اثر پیش رو، مخاطب حرفه ای را به تأمل در ریشه های اخلاقی و فلسفی تصمیم گیری 1. مرجع همه بیت های شاهنامه در این کتاب، چاپ سوم شاهنامه به کوشش جلال خالقی مطلق، مرکز دایر هالمعارف بزرگ اسلامی، 1389 است. 2. Project Management Institute (PMI) – A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) 8th edition – (2025) دعوت میکند و به پژوهشگر علوم انسانی یادآور میشود که شاهنامه، هنوز هم برای سازمانهای امروز سخن دارد. نویسنده در این اثر مسیری می‌گشاید که کمتر پیموده شده است. پیوند میان خرد ایرانی، ادبیات و اسطوره با استانداردهای نوین مدیریت پروژه. او نشان میدهد که چگونه میتوان میان «میدان جنگ » شاهنامه و «میدان تصمیم » پروژه‌های امروز ، شباهتی ساختاری دید. این کتاب نه تنها برای مدیران پروژه، بلکه برای همهی آنانی است که با تصمیمهای پیچیده روبرو هستند؛ برای آنان که میخواهند بدانند قدرت چگونه عمل میکند، خرد چگونه خاموش می‌شود و پروژ‌هها چگونه در اثر «نبرد پنهان تصمیم ها » سرنوشت‌ساز می‌شود. موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی انتشار این کتاب را قدمی میداند در راه آشتیدادن مدیریت با معنا. به امید آنکه در هیاهوی ابزارها و تکنیک‌ها، دریچه‌ای نو بگشاید به سوی فهمی عمیق‌تر از قدرت و چراغی برافروزد از خرد فردوسی برای مدیران آینده.
فهرست مطالب کتاب تراژدی قدرت در پروژه
بخش نخست – بنیاد نظری و فلسفی قدرت
پیشگفتار 23
چرا شاهنامه؟ 35
شاهنامه، حماسهی مدیریت 45
چارچوب نظری قدرت 59
مدیریت پروژه؛ عرصه تصمیم و پیامد 75
بخش دوم – تجلی قدرت و خاموشی خرد
هیاهوی قدرت 87
نمایش قدرت در سایه‌روشن زمان 99
پردهی نخست: فروغ در تاریکی 103
پردهی دوم: آیین قدرت 113
پردهی سوم: آخرین فریب قدرت 121
قدرت، خرد و توسعه 127
پروژه و تمدن 131
بخش سوم – غروب پسر، افول پدر
یکی داستان است پر آب چشم 151
فازهای پروژه سهراب 155
فاز اول گردآوری لشکر 159
فاز دوم لشکرکشی به ایران 169
تعارض نگاه و معنای قدرت 177
دو پروژه، یک میدان، یک تصمیم 181
نبرد نهانی 187
پیوند با 203 PMBOK
فاز سوم، برداشتن کیکاووس 217
تحلیل مرحله‌ای سقوط 229
بخش چهارم – فرجام معنا و بازتاب خرد
گسست میان قدرت و خرد 241
پروژه‌های انسان‌محور 247
انسان در مرکز تصمیم 255
اخلاق پروژه در تمدن نو 259
پیامد اجتماعی پروژه‌های نابخردانه 263
چرخه‌ی افول قدرت بیخرد 277
پایان سخن 281
منش‌نامه مدیر پروژهی خردمند 283
منابع 285
واژه نامه 287

## مشخصات کتاب

دسته‌بندی

مدیریت، مدیریت و کسب‌وکار

شناسه کالا

kj-755388

شابک

۹۷۸۶۲۲۳۷۴۲۴۷۷

تعداد صفحه

۲۹۰

قطع

رقعی

نوع جلد

شومیز

سال انتشار شمسی

۱۴۰۴

## دیدگاه‌های کاربران

۰ از ۵ · ۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ اولین نفری باش که تجربه‌اش را می‌نویسد.

## اگر این کتاب را دوست داری

[![جلد کتاب استاندارد حاکمیت شرکتی](https://ketabejam.com/uploads/im0001023559.webp)](https://ketabejam.com/astandard-hakmit-shrkti/)

[استاندارد حاکمیت شرکتی](https://ketabejam.com/astandard-hakmit-shrkti/)

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۷۷۸٬۵۰۰ ۷۰۰٬۶۵۰ تومان

[![جلد کتاب مدیریت زنجیره تامین بین الملل](https://ketabejam.com/uploads/im0001024113.webp)](https://ketabejam.com/mdirit-znjireh-tamin-bin-almll/)

[مدیریت زنجیره تامین بین الملل](https://ketabejam.com/mdirit-znjireh-tamin-bin-almll/)

وحید ناصحی فر

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۲ ٪ ۷۵۵٬۰۰۰ ۶۶۴٬۴۰۰ تومان

[![جلد کتاب رفتار سازمانی (2 جلدی)](https://ketabejam.com/uploads/im0001023567.webp)](https://ketabejam.com/rftar-sazmani-2-jldi/)

[رفتار سازمانی (2 جلدی)](https://ketabejam.com/rftar-sazmani-2-jldi/)

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۳٬۵۲۱٬۷۰۰ ۳٬۱۶۹٬۵۳۰ تومان

[![جلد کتاب راهنمای پیکره دانش مدیریت پروژه](https://ketabejam.com/uploads/im0001024477.webp)](https://ketabejam.com/rahnmai-pikreh-dansh-mdirit-prozheh/)

[راهنمای پیکره دانش مدیریت پروژه](https://ketabejam.com/rahnmai-pikreh-dansh-mdirit-prozheh/)

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۹۹۹٬۹۰۰ ۸۹۹٬۹۱۰ تومان

[![جلد کتاب مدیریت دانش](https://ketabejam.com/uploads/im0001023601.webp)](https://ketabejam.com/mdirit-dansh/)

[مدیریت دانش](https://ketabejam.com/mdirit-dansh/)

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۴۰۴٬۲۵۰ ۳۶۳٬۸۲۵ تومان

[![جلد کتاب مدیریت جامع بحران با رویکردی جامعه‌محور و آینده نگر](https://ketabejam.com/uploads/im0006949245.webp)](https://ketabejam.com/mdirit-jam-bhran-ba-roikrdi-jameh-mhor-o-aindeh-ngr/)

[مدیریت جامع بحران با رویکردی جامعه‌محور و آینده نگر](https://ketabejam.com/mdirit-jam-bhran-ba-roikrdi-jameh-mhor-o-aindeh-ngr/)

کیومرث احمدی، فریدالله ویسی

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۲ ٪ ۱٬۳۴۰٬۰۰۰ ۱٬۱۷۹٬۲۰۰ تومان

[![جلد کتاب ادغام بنگاه‌های صنعتی برای ارتقای توان رقابتی: سیاست‌ها و ضوابط رقابتی](https://ketabejam.com/uploads/im0006949260.webp)](https://ketabejam.com/adgham-bngah-hai-snti-brai-artghai-toan-rghabti-siast-ha-o-zoabt-rghabti/)

[ادغام بنگاه‌های صنعتی برای ارتقای توان رقابتی: سیاست‌ها و ضوابط رقابتی](https://ketabejam.com/adgham-bngah-hai-snti-brai-artghai-toan-rghabti-siast-ha-o-zoabt-rghabti/)

فرزاد مراد‌پور

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۲ ٪ ۱٬۱۸۵٬۰۰۰ ۱٬۰۴۲٬۸۰۰ تومان

[![جلد کتاب مهارت های حرفه ای مهارت های مدیریت و سرپرستی موفق](https://ketabejam.com/uploads/im0006966394.webp)](https://ketabejam.com/mhart-hai-hrfeh-ai-mhart-hai-mdirit-o-srprsti-mofgh/)

[مهارت های حرفه ای مهارت های مدیریت و سرپرستی موفق](https://ketabejam.com/mhart-hai-hrfeh-ai-mhart-hai-mdirit-o-srprsti-mofgh/)

وحید ناصحی فر

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۴۸۴٬۲۰۰ ۴۳۵٬۷۸۰ تومان

[![جلد کتاب رویکردهای نوین رهبری](https://ketabejam.com/uploads/im0001022913.webp)](https://ketabejam.com/roikrdhai-noin-rhbri/)

[رویکردهای نوین رهبری](https://ketabejam.com/roikrdhai-noin-rhbri/)

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۴۷۶٬۴۰۰ ۴۲۸٬۷۶۰ تومان

[![جلد کتاب اینکوترمز 2020](https://ketabejam.com/uploads/im0001025947.webp)](https://ketabejam.com/ainkotrmz-2020/)

[اینکوترمز 2020](https://ketabejam.com/ainkotrmz-2020/)

اتاق بازرکانی بین‌المللی

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۱٬۱۸۳٬۵۰۰ ۱٬۰۶۵٬۱۵۰ تومان

[![جلد کتاب راز موفقیت در کانون‌های ارزیابی شایستگی](https://ketabejam.com/uploads/im0001091673.webp)](https://ketabejam.com/raz-mofghit-dr-kanon-hai-arziabi-shaistgi/)

[راز موفقیت در کانون‌های ارزیابی شایستگی](https://ketabejam.com/raz-mofghit-dr-kanon-hai-arziabi-shaistgi/)

شهاب بیرانوند

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۴۵۳٬۰۰۰ ۴۰۷٬۷۰۰ تومان

[![جلد کتاب پکیج کتاب مقررات صادرات و واردات 1405 به همراه راهنمای کاربردی مقررات (شامل >>)](https://ketabejam.com/uploads/im0001022640.webp)](https://ketabejam.com/pkij-ktab-mghrrat-sadrat-o-oardat-1405-beh-hmrah-rahnmai-karbrdi-mghrrat/)

[پکیج کتاب مقررات صادرات و واردات 1405 به همراه راهنمای کاربردی مقررات (شامل >>)](https://ketabejam.com/pkij-ktab-mghrrat-sadrat-o-oardat-1405-beh-hmrah-rahnmai-karbrdi-mghrrat/)

پاسخ به

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۵ ٪ ۵٬۶۶۰٬۰۰۰ ۵٬۳۷۷٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب قمار رشد](https://ketabejam.com/uploads/im0001022818.webp)](https://ketabejam.com/ghmar-rshd/)

[قمار رشد](https://ketabejam.com/ghmar-rshd/)

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۹۱۳٬۲۰۰ ۸۲۱٬۸۸۰ تومان

[![جلد کتاب مهارتهای حرفه ای رهبری و مربیگری تیم فروش](https://ketabejam.com/uploads/im0001022838.webp)](https://ketabejam.com/mharthai-hrfeh-ai-rhbri-o-mrbigri-tim-frosh/)

[مهارتهای حرفه ای رهبری و مربیگری تیم فروش](https://ketabejam.com/mharthai-hrfeh-ai-rhbri-o-mrbigri-tim-frosh/)

وحید ناصحی فر

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۵۱۱٬۵۰۰ ۴۶۰٬۳۵۰ تومان

[![جلد کتاب راهنمای کاربردی مقررات صادرات و واردات 1404](https://ketabejam.com/uploads/im0001023050.webp)](https://ketabejam.com/rahnmai-karbrdi-mghrrat-sadrat-o-oardat-1404/)

[راهنمای کاربردی مقررات صادرات و واردات 1404](https://ketabejam.com/rahnmai-karbrdi-mghrrat-sadrat-o-oardat-1404/)

ایرج زینال زاده

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۶۱۵٬۰۰۰ ۵۵۳٬۵۰۰ تومان

[![جلد کتاب اصول مکاتبات، مذاکرات و قراردادهای بازرگانی](https://ketabejam.com/uploads/im0001023256.webp)](https://ketabejam.com/asol-mkatbat-mzakrat-o-ghrardadhai-bazrgani/)

[اصول مکاتبات، مذاکرات و قراردادهای بازرگانی](https://ketabejam.com/asol-mkatbat-mzakrat-o-ghrardadhai-bazrgani/)

رحیم محترم

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۹۱۰٬۰۰۰ ۸۱۹٬۰۰۰ تومان

[![جلد کتاب مکس ترمز](https://ketabejam.com/uploads/im0001023840.webp)](https://ketabejam.com/mks-trmz/)

[مکس ترمز](https://ketabejam.com/mks-trmz/)

مهرداد جمال ارونقی

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۹۲۲٬۰۰۰ ۸۲۹٬۸۰۰ تومان

[![جلد کتاب مکس الون (Eleven)](https://ketabejam.com/uploads/im0001023843.webp)](https://ketabejam.com/mks-alon-eleven/)

[مکس الون (Eleven)](https://ketabejam.com/mks-alon-eleven/)

مهرداد جمال ارونقی

شرکت چاپ و نشر بازرگانی

۱۰ ٪ ۸۰۷٬۰۰۰ ۷۲۶٬۳۰۰ تومان

## کتاب‌های بیشتر از شرکت چاپ و نشر بازرگانی

[مشاهده‌ی همه](https://ketabejam.com/publishers/shrkt-chap-o-nshr-bazrgani/)

۶۷۰٬۰۰۰ ۱۰ ٪ ۶۰۳٬۰۰۰ تومان

فروشنده

کتاب‌جم

۱۴ روز مهلت تعویض یا مرجوعی

- ارسال سریع به سراسر کشور

- تضمین اصالت کتاب از ناشر معتبر

- پرداخت امن از درگاه بانکی

