
کتاب انواع بستنی وآبمیوه
در این کتاب با استفاده از بستنیسازهای دستی و برقی و دستورالعملهای گام به گامی که در مراحل مختلف به همراه تصویر واضح و گویا آورده شده است به راحتی میتوانید انواع بستنی، دسر و نوشیدنیهای گوارا و سلامتیبخش را تهیه کنید.
| ویژگیها | مقدار | 
|---|---|
| نویسنده | |
| ناشر | |
| مترجم | |
| دسته بندی ها | آشپزی, آموزشی, ادبیات معاصر, دهه 2000 میلادی | 
| شابک | 978-6002240019 | 
| قطع کتاب | |
| تعداد صفحات | 125 | 
| سال انتشار | |
| سال انتشار میلادی | 2005-2007 | 
| نوع جلد | شومیز | 
0 دیدگاه برای کتاب انواع بستنی وآبمیوه
محصولات مرتبط
- 
					
کتاب رهبرى “درس هايي كه از زندگى و سالهاى حضورم در منچستر يونايتد آموختم” کوله پشتیقیمت اصلی ۶۰,۰۰۰ تومان بود.۵۴,۰۰۰ تومانقیمت فعلی ۵۴,۰۰۰ تومان است.
- 
					
کتاب باقی این اوقات برای باد کوله پشتیقیمت اصلی ۱۰,۰۰۰ تومان بود.۹,۰۰۰ تومانقیمت فعلی ۹,۰۰۰ تومان است.
- 
					
کتاب حرفی برای گفتن کوله پشتیقیمت اصلی ۱۵,۰۰۰ تومان بود.۱۳,۵۰۰ تومانقیمت فعلی ۱۳,۵۰۰ تومان است.
- 
					
کتاب چهار دی ان ای پنهان آمازون، اپل، فیسبوک و گوگلقیمت اصلی ۱۳۵,۰۰۰ تومان بود.۱۲۱,۵۰۰ تومانقیمت فعلی ۱۲۱,۵۰۰ تومان است.
- 
					
کتاب نصرت رحمانی ( شعر زمان ما ۱۱)قیمت اصلی ۲۸۵,۰۰۰ تومان بود.۲۵۶,۵۰۰ تومانقیمت فعلی ۲۵۶,۵۰۰ تومان است.
- 
					
کتاب شعر زمان ما ۱۴ حسین منزویقیمت اصلی ۲۶۵,۰۰۰ تومان بود.۲۳۸,۵۰۰ تومانقیمت فعلی ۲۳۸,۵۰۰ تومان است.
- 
					
کتاب شور به پا کن کوله پشتیقیمت اصلی ۴۰,۰۰۰ تومان بود.۳۶,۰۰۰ تومانقیمت فعلی ۳۶,۰۰۰ تومان است.
- 
					
کتاب خیال پرداز واقع گریز کوله پشتیقیمت اصلی ۴۵,۰۰۰ تومان بود.۴۰,۵۰۰ تومانقیمت فعلی ۴۰,۵۰۰ تومان است.
- 
					
کتاب به جستجوی غزاله کوله پشتی۲۴۹,۰۰۰ تومان
- 
					
کتاب جستاری در باب معنا کوله پشتیقیمت اصلی ۴۲,۰۰۰ تومان بود.۳۷,۸۰۰ تومانقیمت فعلی ۳۷,۸۰۰ تومان است.









