پرش به محتوای صفحه
نویسنده

اکرم حسین زاده

۱۰ اثر در کتاب‌جم

اکرم حسین‌زاده رمان‌نویس فارسی‌زبان است و رمان‌های پرکشش و عاشقانه‌اش بین خواننده‌های رمان ایرانی طرفدار دارد. در کتاب‌جم ده رمان از او داریم: عروس بلگراد، نفس آخر، ریسک، کات، فرصتی دیگر، آهوی وحشی، بازنده‌ها نمی‌خندند، فایتر، اوتای و توهم عاشقی.

چینشجدیدترین
جلد کتاب توهم عاشقی

اکرم حسین زاده، اکرم حسین‌زاده(امیدوار)

شقایق

۱۲٪۲٬۱۷۰٬۰۰۰۱٬۹۰۹٬۶۰۰تومان
جلد کتاب فایتر

اکرم حسین زاده

صدای معاصر

۱۰٪۱٬۵۰۰٬۰۰۰۱٬۳۵۰٬۰۰۰تومان
جلد کتاب ریسک

اکرم حسین زاده

شقایق

۲۰٪۱٬۵۵۰٬۰۰۰۱٬۲۴۰٬۰۰۰تومان
جلد کتاب عروس بلگراد

اکرم حسین زاده

شقایق

۲۰٪۱٬۶۵۰٬۰۰۰۱٬۳۲۰٬۰۰۰تومان
جلد کتاب فرصتی دیگر

اکرم حسین زاده

آئی سا

۲۰٪۷۰۰٬۰۰۰۵۶۰٬۰۰۰تومان
جلد کتاب اوتای

اکرم حسین زاده

شقایق

۲۰٪۹۵۰٬۰۰۰۷۶۰٬۰۰۰تومان
جلد کتاب نفس آخر

اکرم حسین زاده

ترجمه‌ی فاطمه خاکپور

شقایق

۱۲٪۲٬۱۵۵٬۰۰۰۱٬۸۹۶٬۴۰۰تومان
جلد کتاب بازنده ها نمی خندند

اکرم حسین زاده

ترجمه‌ی فاطمه خاکپور

شقایق

۱۲٪۲٬۳۱۵٬۰۰۰۲٬۰۳۷٬۲۰۰تومان
جلد کتاب کات

اکرم حسین زاده

ترجمه‌ی فاطمه خاکپور

شقایق

۱۲٪۱٬۹۸۵٬۰۰۰۱٬۷۴۶٬۸۰۰تومان
جلد کتاب آهوی وحشی

اکرم حسین زاده

ترجمه‌ی فاطمه خاکپور

شقایق

۱۲٪۱٬۸۸۵٬۰۰۰۱٬۶۵۸٬۸۰۰تومان
ناشران آثار این نویسنده
مترجمان آثار این نویسنده

درباره‌ی اکرم حسین زاده

اکرم حسین‌زاده کیست؟

اکرم حسین‌زاده از نویسنده‌های پرکار رمان فارسی است و اسم کتاب‌هایش، مثل ریسک، کات، فایتر و بازنده‌ها نمی‌خندند، از قصه‌هایی پرهیجان و پرکشمکش خبر می‌دهد. خواننده‌هایش هم اسم خودش را جست‌وجو می‌کنند و هم اسم رمان‌هایش را، مثل «رمان ریسک اکرم حسین‌زاده»؛ یعنی بعد از یک کتاب، دنبال بقیه هم می‌روند. ما اینجا همه‌ی عنوان‌های موجود را یک‌جا آورده‌ایم.

رمان‌ها و از کجا شروع کنیم

عروس بلگراد و نفس آخر پرفروش‌ترین کتاب‌های او در کتاب‌جم هستند. ریسک هم از عنوان‌هایی است که اسمش زیاد جست‌وجو می‌شود و برای شروع گزینه‌ی خوبی است. کات، فرصتی دیگر، آهوی وحشی، بازنده‌ها نمی‌خندند، فایتر، اوتای و توهم عاشقی هم در فهرست ما هستند. این رمان‌ها قصه‌ی مستقل دارند و ترتیب اجباری ندارند؛ از هر کدام که اسمش کنجکاوتان کرد شروع کنید. نفس آخر و عروس بلگراد را خیلی از خواننده‌ها اولین کتابی می‌دانند که از او خوانده‌اند. بعد از آن معمولا ریسک و کات را می‌خوانند.

چاپ‌ها

در صفحه‌ی هر کتاب ناشر، تعداد صفحه و سال چاپ را ببینید. قیمت در کتاب‌جم همیشه قیمت پشت جلد است و موجودی هر کتاب هر روز از منبعش دوباره بررسی می‌شود. همه تک‌جلدی‌اند.

برای چه کسی مناسب است؟

اگر رمان ایرانی با قصه‌ی عاشقانه و پرهیجان دوست دارید و از شخصیت‌های جسور و ماجراهای پرتنش خوشتان می‌آید، رمان‌های اکرم حسین‌زاده را امتحان کنید. این کتاب‌ها برای هدیه به دوستی که رمان فارسی می‌خواند هم مناسب‌اند.

ترتیب پیشنهادی خواندن

  1. ریسک
  2. عروس بلگراد
  3. نفس آخر
  4. فایتر یا کات